Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 http://www.turkafrm.org/showthread.php/n95-harita-guncelleme-64719.html?amp; Sitesindeki metodu uygulayarak en son Türkiye haritalarını yükleyebilirsiniz. Yeni yazılım gayet başarılı ve eskisinden kat kat üstün. Bende memeory kartı formatlayında 24 kusur MBlık TR haritasını yükledi bilginiz olsun. Her zaman yedeklemeyi unutmayın tabi. Edit: Mobil kısmına yazacaktım unuttum pardon. Bir yetkili taşırsa sevinirim. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 15:30 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 İyi oldu buraya yazdığın abso ben Mobile'a bakmıyorum :)) N70'için yapmak istesek olur mu ki? Yüklesek gerekli programları. Bilgisi olan var mı bu konuda? Symbian sonuçta çatır çatır yükleyebilmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Çalışması lazım ama belki kullandığı maploader değişiyor olabilir yani bu galiba N95 için olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 absolut ben anadolu yakasindayim sendede uydu yakalamada problem oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ya konu dışı e65 te de bi GPS imsi bişi var ama Bluetooth GPS filan diyor o nedir ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 google maps mobile olmuyor mu n95'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Gmaps oluyor. Ve ilk uydu yakalaması biraz uzun sürüyor ama yeni navigation programı harika yani konusarak birader geçtin dönemeci olmadı yeni route hesaplatıyon bize diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Yukardaki updateler sonrası sesli navigasyonda sıkıntı olabiliyor. Bunu aşmak için Maps programını çalıştırıp seçenekklere girin ve network ayarlarını gerektiğinde nete girebilecek şekilde ayarlayın. Böylese voice gerektiğinde download ediyor ve sıkıntınız bitiyor ilelebet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 N95 telefonum yokta forum çok bombaymış be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hhe google search yapıp direk linke girmiştimde hakkaten forumda yok yokmuş :) biraz inceleyince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 simdi bu tam olarak nedir? telefona yukleyince butun yollari soyleyecek mi bana yani? goturusu nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Eğer GPS destekleyen bir telefonun varsa kullanıyorsun. Ankara istanbul izmir gibi buyuk sehirlerin butun yolları kayıtlı ve seni geutruyor ilerden sola sonra sağa va va diyerek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gps programi var bende ama integrated gps olayi yok sanirim. harici gps alicisi alip takmak lazim bunu calistirmak icin :) araba icin kit mi aldin yoksa sarjdan mi kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Araba şarjı ile kullanıyorum birde uyduruk araç içi cep telefonu tutucu şeylerden aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 konuyla alakasiz belki ama N95 ten memnun musun? Buyukce degil mi biraz tasima sikintisi acisindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Açıkcası almadan evvel benimde kaygılarım vardı ama cidden taşıması kolay ve rahat bir telefon yani pantolon cebindeyken çömelmedikçe hissetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar