Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere - Güney Afrika Rugby Dünya Kupası Finali

Stream

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar türk kanallarından herhangi biri canlı olarak verecek mi maçı bilgisi olan varmı ?

Verecek bir kanal yoksa Skysportsdan maçı nasıl izleriz ?

PS. Maç cumartesi akşamı

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 12:36 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

TV5 kesin vermesi lazım, ayrıca yine büyük ihtimalle D Smart'taki D Spor kanalı da verecek ama canlı mı banttan mı orasını bilmiyorum.

Bir de istanbul'daki bütün rugbyciler olarak hep birlikte taksim balans'ta izleme organizasyonumuz olacak finali. Rugby e gönül veren herkes bize katılabilir bu organizasyonda.

Yalnız biraz önceden gelmenizi tavsiye ederim, çünkü geçen cumartesi Fransa - İngiltere maçında tıklım tıklımdı. Balans'a alternatif olarak hemen yanındaki the Irish Centre da da izlemeniz mümkün. Yalnız orada da ciddi bir yer sıkıntısı mevcut ve kesinlikle erken gelmek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bizim kulüp Polat Renessence'te izliyor maçları, oraya gideceğiz heralde yine. Ama benim işim muallakta orası için bile, arkadaşlara sözüm vardı, nefes almayı unutana kadar içircem sizi eve toplayıp diye :/ . Gerçi o da yatabilir hiç bilmiyorum, artık cumartesiye belli olacak heralde. Tabii bizimkileri kafalayıp da ortak bir organizasyon düzenleyebilirseniz süper olur :) hatta ev diye Irish'e getiririm milleti.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar maç bu cumartesi günü saat 22:00 de başlıyor.

Bizim takımdan gelebilecek olanlarla beraber Balans'ta izleyeceğiz. Yalnız fena kalabalık olacağından millete en az 2 saat öncesinden orada olmaları gerektiğini söyledim.

Ortam şöyle oluyor aynen aktarayım:

http://www.youtube.com/watch?v=qxkKKQHw0l0 - Fransızlar milli marşlarını söylerken (Fransız bayrağı da asmışlar)

http://www.youtube.com/watch?v=di47o9G2FgA - Maçın son düdüğü ve İngiliz taraftarların sevinci...

1 saat önce orada olmak ayakta izlemek demek, 1 saatten daha az bir süre önce orada olmak da o zaman önlere geçebilmek için kalabalığı yarmanız lazım demek. (bu da bir rugby antrenmanı oluyor işte :P) Ben Fransa - İngiltere maçını izlemeye gittiğimde dedim herhalde İstanbul'daki bütün yabancılar orada toplanmış...

balans'ın web adresi: http://www.balansmusichall.com/

ben cumartesi günü 18:00 de işten çıkacağım ve çıkar çıkmaz eve evden de oraya geçeceğim...
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi günü Dikilitaş'ta İstanbul Ottomans'ın antrenman yaptığı yerde 3 takım Ottomans, Kadıköy ve Bakırköy buluşup ortak bir antrenman yapılacakmış. Ayrıca Aktüel dergisi gelecekmiş.

Antrenmandan sonra da topluca Balans'a maç izlemeye gidilecekmiş. Ben cumartesi günleri çalıştığım için (18:00 e kadar) iş çıkışı doğrudan Balans'a geleceğim.

Detaylı bilgi için kulüp başkanlarınızın yakasından çekiştirmeyi unutmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi günkü idman

Saat: 15:00 - 17:00
Yer: Dikilitaş Spor Kulübü tesisleri

Tarif:

Beşiktaş'tan: çarşının içinden yukarı dikilitaş'a doğru çıkılır, azerbaycan dostluk parkı'nın dibindeki yokuştan yukarı doğru devam edilir, sol tarafta BJK kapalı spor salonu tesislerinin biraz ilerisinden sola dar bir yokuş yol iner, o yolun ucunda Dikilitaş Spor tesisleri vardır.

Asya yakasından: dolmuşla gelecekseniz yıldız teknik üni. nin karşısında kalan yan yoldan taksiyle 4-5 ytl. tutar. vapurla gelecekseniz beşiktaş'tan yukarıdaki tarif doğrultusunda yürüyebilir ya da taksiye binebilirsiniz.

Şişli tarafından: Fulya'ya doğru inip Azerbaycan Dostluk Parkı'nı bulun oradan ilk tarife göre devam edin.

Edit: Kadıköy tarafından gelecekler (Kadıköy Rugby nin büyük çoğunluğu) 13:45 vapuruna binmek üzere kadıköy'deki beşiktaş iskelesinde buluşacak.

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 12:50 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

try yoktu hatta Try denemesi bile yoktu dogru duzgun ve baydi beni cok fena. Ingilterenin lamecos "aman topu ileri dikeyim, paso drop kick kasayim 5 sayi ile oyunu kazanayim" anlayisi cok baydi. RSA de ilginc bir sekilde habanadan falan yararlanip yaramadi kanatlardan try'i zorlayamadi... Ah ah NZ yi niye seviyorsun diyenlere en guzel cevap bu finaldir, su finalde NZ olsaydi kaybediyor bile olsa deli gibi try zorlardi delikanli gibi oynardi, bu yuzden seviyoruz.

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 00:29 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç kaç bitti? Bu arada 55dk izledim, top 22yi 3-4 kere mi ne geçti, zaten birinde de ingilizler az daha try yapıyordu. İngilizler bu oyunu çok bayık oynuyor, o Wilkinson gg olduğunda ne yapacaklar çok merak ediyorum. Bugün bizim maçlar daha heyecanlıydı açıkçası xD .

Edit: Ha bu arada alman kanalından izledim, o kadar salakça bir anlatım tarzı yoktur, maçın en heyecanlı yerinde anlatımı kesip ekrandan geçen reklamları okuyor vs. Bir ara penaltının kaç sayı olduğunu falan karıştırdı adam. Herhalde alamanlar da pek anlamıyor bu işten. Aslında koycan Erman'la Şansal'ı maçı yorumlasınlar diye efsane olur.

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 00:38 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...