Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekinesis ve mantık

zydar

Öne çıkan mesajlar

Bu konuyu açmamın nedeni oturup bu şeyi 1 saat boyunca düşünmem. (otobüsde) Bir sonuca ulaşamamış olmam.

Şimdi telekinesis (yada her nasıl yazılıyorsa) ile bir maddeye dokunmadan, temas etmeden, onu haraket ettirebiliyorsunuz. Yada edebiliyorlar. Hani her ne kadar imkansız gibi gelsede orda burda yok kaşık bükenler kağıtı hareket ettirenler falan hep duymuşsuzdur. Mumu söndürenler vs. Hatta havada duranlar cisim uçuranlar falan.

Evet bunlarda numaralar vardır tabiki. Ama gerçekten olmayanlarda var. Numara değilde yetenek olanlar. (bakınız sylar hehaeha)

Soruma gelince. Fizik, biyoloji, tarih yada her ne ilgileniyorsa bu konuyla, bir maddeye dokunmadan ona birşey yapmadannasıl oluyorda hareket ettirebilriisniz?

Beyin gücü denen şey hakikaten varmı? varsa o maddeleri hareket ettiren nedir abi?
Sosyal ağlarda paylaş

1. Metafizik yoktur, anlayamadığımız fizik vardır. Fizik ötesi nedir abi, katı fizik ve kuantum fiziği diyelim biz ona.

2. "What the bleep do we know"u izlemeni tavsiye ediyorum.

3. Bir de kuantum araştırman daha faydalı olur, atomların birbirine bağlılığı ve beynin de bunlara bağlı olmasının getirdiği birbirine bağlı bir dünya. "Random" yani "rastgele" denen olayın olmayışı , cisimlerde belli ama uzun bir matematiğe bağlılığı ve bilgisayarda ise birbirine bağlı atomlara beyninle hüküm etme işte. Bunu kendine kanıtlamak için vbasicte küçük bir rastgele numara çıkaran program yapıp tek bir sayıya odaklanabilirsin. Genellikle tutturuyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Şöyle oluyor ki;

Gerekli enerjiyi beyinle vermen lazım yani F Kuvvetini yaratman için cisime değil,cismi ittireceğin/oynatacağın yöne doğru odaklanmalı ve bir güç düşünmelisin.Tabii teori bu sadece.

Yani şöyleki

Cisim şu olsun : l__l Yapman gerek olay: ======>l__l

Bu arada bunu denerken sana destek olsun diye söyliyim:

May the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala inanmıyorum şu tarz olaylara. Bikaç ay önce benzer bi konuda doğru düzgün bi kaynak istemiştim konuya yazanlardan. O siteleri ve forumları gezip bitakım yazılar okudum ve olayın aslını öğrendim.
Meğer telekineziyi bilmem neyi yapmak istiyosan, onu aklında öyle bi kuvvetli biçimde canlandırıyosun ki fiziksel olarak hissediyosun, al sana telekinezi.

Ne o sitelerde, ne de burda; ne dünyada, ne de evrende gerçek anlamda bi şeyleri salt beyin gücü ile hareket ettirebilecek, bunu görsel ve hilesiz olarak kanıtlayabilecek biri olduğuna inanmıyorum. Yok öyle bi şey. Görmediğim şeye inanmam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...