Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Oyun nereye bitiyodu Can ? 3 tane kule almıştık bi anda atağa kalkıp , siz 5 tane almıştınız , bizim basee girmiştiniz içerdeki kuleye saydırıyordunuz . 15 dakka daha kassaydınız çok çekişmeli devam edicekti oyun , ama sıçtın içine , tbr . Silkinmiş etin davasını yapmaya lüzum yok gerçi , sçs , ama yapma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bana sordu çıkayımmı dedi yapma boşver dedim .pnelik olur la dedi bende kötü adam gülüşü ha ha ha dedim çık lan arkandayız geliyom dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Dela pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 SEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 takımım gaz verip sonra satıp oyuna devam etti =( ben de pişman oldum sonra çıktığıma da, dela da çıkan şöyledir böyledir diyince dayanamadım. no liferdan hayat dersi alacak değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kim o nolayflı arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 O değil de, penth BAYA kötü yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Dun oyuna alsaniz gorurdun kotu mu iyi mi Konusmak kolay emku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Hepiniz kotusunuz. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben iyiyim hep kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Kötüler daima kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben kendimi kanıtladım ve zirvedeyken kariyerime son verdim, böyle seviyesiz tartışmalara girmek zorunda değilim ama girmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 herkes köşesini kapmış iyi ama be nası büyük adam olucam kötü olmaz seni geri getirir mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yer doldursun diye oyuna aldığımız fındık fıstık adam olmuş forumda artislik yapıyor. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 combat çıkmış burada vai vai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Aklını alırım senin Lanseliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kurt musun kürt müsün de get 1v1 vs yapalım gel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 "EE ABİ YARIN ÇALIŞCAKTIM BEN BAŞKA ZAMAN YAPSAK ŞU BİR VEE BİRİ?" - khala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 amaan khala khala sana mı khaldım yürü git lanseliyon alırım aklını senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dağılın - arif abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sen hiç konuşma bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 erkut abi gelse tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: BEN AR İSTEMİYODUM diyip quit çekenler var aramızda, bana laf düşmez. said: arcane says: AR olacaksa ben çıkayım lobi dolu zaten (aradan zaman geçer, kimse birşey demez) The game is starting in 5 seconds 4 3 host: -ar arcane quits the game Bu durumda bence de sana laf düşmüyor, sly "kasamadım ben quits" one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 O oyun yanlış hatırlamıyosam ar değil lm idi, değişiklik olsun diye yazdım da, senin sentinel olduğunu ve senin çocuğun karşıda olduğunu hesaba katamadım =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 o değil ben kasamadım diye hiç çıkmadım oyundan, o en son çıktığımda takımın bana verdiği gaz ve dela'nın tinerjisinden etkilendim ben. hem yenilioduk baya bi rmk olsun diye çektim quiti ne var, dela az mı quit çekti zamanında. bir de ar olursa oynamam diip sonra quit çekmek erkekliğe sığmaz, delikanlı adam herkes napıosa uyar icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar