Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Evet bir kaç ay önce sanırım patide görmüştüm linkini bir eleman rap(!) yaptığını düşünerek video koymuştu kendi sayfasına. Hatta myspace profili de olabilir. "Herkes benimle rap yapmak için can atar çünkü ben çok iyiyim rap yapıyorum" gibi birbiriyle uyumsuz sözleri vardı hatta. İşte bu konuyu arama kısmında bin bir türlü arattım ama bulamıyorum. Yardım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 evet myspace'teydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=9365806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bi topic vardı sen onu soruyorsun sanırım ama hatırlayamadım şimdi tam. Saçma sapan sözlerle rap yapmaya çalışıyordu. Yarılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hey arma / saçma sapan mesaj atma / insanlar vakit kaybetmek zorunda değil / sürekli post kasma sen sanma / çok zekisin anca / böyle boş mesajlar atar / rezil olursun kaçma! iki dakkada diss atarım çok pis rap yaparım zenciyim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ahahaa. Rap geldi direk. Mahvettin beni :S Bu postla 2459 msja ulaştım. 41 tane daha atarsam terazimden 2 kat exp gelecek. Çalışmalara devam. Emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 O değil de, florida'daymış eleman, underground deathgrind topluluklarına dövdürtelim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 o değil de "next underground raper" yazmış onun düzgünü "rapper" değil miydi yoksa ben mi şaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 raptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 raptiye rap rap raptiye rap rap uf baba o ne be fotograf makinasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar