Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 17 Ekim Carsamba aksami Sabanci Universitesi muzik klubu Muzikus'un organize edecegi allah kabul etsin partisi var arkadaslar, tahminen giris 10 ytl (muzikus uyelerine 5) bira da 5 ytl olacak. Oyle icicez eglenicez patlicaz falan, ozellikle Sabanci'da tanidigi olanlari bekleriz, mesela Suley-van gelicek ama haberi yok daha. Bedük ne diyorsaniz, ornek olarak: http://youtube.com/watch?v=AwXgsIui-c0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ben bilmiyorum büdek'i ama biraya geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ben perşembe diye biliodum ondan vizeyi perşembeye koydum =( (çok iyiyim, ne zaman istersem vize oluyorum). o değil, perşembe vizem var harbi ben gelemem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mac sebebiyle cok buyuk ihtimal persembeye aliyoruz zaten. Olm sende nasi bi bal var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Elimizde olmayan sebeplerle 23 Ekim'e alindi, ama baya iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 burada if e geldi ama ankara disinda oldugumdan gidemedim.gozluksuz cikmasin sahneye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 patlicaz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 23 Ekim'e ertelenmiştür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 patlama olmasın ama..en kötü şeydir elektronik partisinde etrafta patlayan adamlar=) bi de bedük yalan ya çok da başarılı diil bence..tamam miller yarışmasından çıkma ama yine de çok başarılı olamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Eğleniliyor her türlü , bi yerden sonra tuvalette tartışma falan çıkmazsa kimsenin tadı kaçmadığı için herkes gayet eğleniyor yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Ayrıcana Bedük de fena değil be o kadar =) . Ki denilende doğru eğlenilmek istendikten sonra her zaman eğlenilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bedükte ne patlatır be pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 "Ülkemizde son günlerde meydana gelen üzücü terör olaylarına karşı hassasiyet ve güvenlik nedenlerinden dolayı, bu akşam yapılacağı duyrulan Müzikus - Bedük konseri, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. MÜZİKUS" [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 19:54 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar