Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Saat 23:12 oldu, hala bitmesi gereken bir dergi var elimde. Bir yandan elimde telefon millete yazıları gönderin lan bastırıcam gece diyorum , bir yandan da harıl harıl yazıları birleştiriyorum. Malum pazar günü her yer kapalı, neyse ki tanıdık matbaa var, o da gece kalıcakmış iş yerinde pc varmış falan fistan. Şimdi bu dergi bitecek, ben kalkıp buradan bisikletle çarşıya gidip bunu bastıracağım. Geri döneceğim, daha yarına 14 sayfalık Kimya ödevi ve 10 yaprak Fizik testi kalıyor. Yarın bitiremezsem hocalar beni bitiyor. Dergi bir yandan. Şimdi de son yazıyı bekliyorum. Msnden yollayacak hanım efendi. KURTARIN BENEEEEĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 2 kadeh viski tavsiye ediyorum. daha düzgün karar verebilmen maksadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oha lan ben bile bunaldım biliyomusun okuyunca o kadar iş gsgahdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 çocuuumu kesicem ya hala yollayamadı hatun ya. ooof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ahh ahh kadınlara verilmemesi gereken seylerden biri de sorumlulultur (digerleri: iktidar, insiyatif vs ) (yukardakiler sadece espri manalıdır...) (gercegi yansıtmaz) (yerseniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yermiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 belki kim daha yuksek verirse...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dergiyi bitirmek şart hoca +rep veriyormus. bence hatunun yerine abuk subuk yazılar yaz hem hatunu rezil et,hem işi kurtar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ne dergisi onu da belirtseydin bari :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 pati adult dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kafamiz guzel ramazan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bende merak ettim ne dergisiymiş bakalım bu? ha yazılar nası dergi basılmadan 1-2 saat önce geliyor o da ilginç bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dev dikkate al tavisyemi eğer hatun kişi göndermezse tek şansın olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ya kadın gondermedi ve dev cocugunu kesiyo yada yamuk yumuk bişey gonderdi onu duzeltmeye calısıyo...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kolay gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ya şimdi olay şu ki bu bir edebiyat ödevi. Okul dergisi hesapta. Son güne bıraktı yine bazı arkadaşlar. Hatunun gönderdiği yazıyla uğraştım akşam, sonra da bitti dergi. Gece kalkıp basmaya gittim geldim direk sızdım üstümde kotla falan. Bugün de hala bi ton ödev var. Ne diyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 muhaha atakent dergisi öldürmez süründürür. salak mısın ama evde yapıyorsun, okulda derslerden izin aldırsana kendine taha hocanın odasında yapasın olum. ne gerek var kastın bayram günü. salaque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Kotla uyuduysan donun çok rahatsız etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kotla uyuduktan sonra montla sıçsaydın bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: utopia, 14 Ekim 2007, Pazar - 15:10 tarihinde demis ki: muhaha atakent dergisi öldürmez süründürür. salak mısın ama evde yapıyorsun, okulda derslerden izin aldırsana kendine taha hocanın odasında yapasın olum. ne gerek var kastın bayram günü. salaque. ahah aynısını bizim okulda yaptım geçen sene sdfjkh 2 ay derslere girmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 @xunn gece o rahatsızlıktan dolayı uyanıyorum, ne kalkacak halim yok ne de rahatsızlıktan uyuyabiliyorum. süper bi gece de tat kattı olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar