Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 realm guild tavsiyesi olan varmı priestım bu arada deathwing baydı beni cıktım guilddan 2 hafta önce bi dahada giremedim oyuna daha döndüğümde BT&MH bi guilda devam etmek istiyorum.hiç bulamazsam kazzak deniyorum gibi aga gruul kesiyoruz vashj kestik gibi msjlar olmasın plax thnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 suçu kendinde arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Suç toplumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 herzaman iyi guild bulmak zor guild bulursun belki ama bu seferde guilddekiler sorun çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 suçlu burda aslında hayatım değişti yeni arayıslara girdim inanmıstım harry'e :'(88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İlginç bir şekilde benim nedense hiç guild sorunum olmadı. Bu kadar server ve guild varken de milletin neden bu kadar sorunu oluyor anlamıyorum. Neyse Fin kolay gelsin inşallah kendine uyan bir guild bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ahmet karazhan'a gitçez adam topluyoz, plz cum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 wow yok pcde = evde bile değilim lock duruyor d.wingde akarız bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ally havası sezdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ally bu arada :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Horde guildı olan Seven diyorsan değildim :> d.windgeki Seven guildında var bi tane altım bu arada 5-6 guild ekledim listeye proggres list cok kabarık soyle bosskillersta video izlemekten ölcem gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar