Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaslar yardim lutfen kafayi yicem ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar artik cinnet gecirme noktasina ramak kaldi.Bir External HDD aldim filmlerim var icerisinde kullanacagim zaman takiyorum fi$ini izliyorum sonra fi$ini cikariyorum.Yanliz son 3 gundur filmi falan izlerken yarisinda takiliyor film baglanti kopuyor gibi yani.Altta sari bi kutucuk cikiyor diyo ki bole bole G deki veriler tam yazilamadi bisiler bisiler bu bilgisayarinizdaki donanimdan falan kaynaklanabilir diyor.. Format attim gene olmadi bunun sebebi bilgisayardanmidir,cihazdanmidir.Cihaz bi keresinde gitti gene bu sekilde taktim cikarttim falan hic calismadi teknik servise gittik adam takti calisti cihaz takir takir.Ayrica benim bilgisayar acilirken ilk kitlenio sonra CTRL ALT DEL ile oturumu kapatip gene aciyorum oyle duzeliyor,format attiktan sonrada oluyor bu.Anlayamadim gercekten ne yapmam lazim.Cihaz alalali 1 hafta olmadi ve adam orda denedi calisti yani bendede aciliyor bi sure sonra gidiyor kablo falan eziliyo diycem yok oyle bi$ey.Bence bilgisayarla ilgili bi sorun var,4 yil oldu pc yi alali amd2500 falan var ustunde.Ne yapmam gerekiyor lutfen yardim edin arkadaslar...
Sosyal ağlarda paylaş

abi baska bi makinada derken kardesimin pc ye koydum hic gormedi bile ama teknik servisteki makineye koydu adam filmide acti sesi geliodu codecten dolayi sadece ama calistiriyodu yani.Bendede calistiro sonra bi sure sonra gidiyor.Simdi hic acmiyor icini bile.Peki bu pc acilirken niye kitleniyoda ben ctrl alt del le oturumu kapatip tekrar secince oluyor.yada soyle diyim bugune kadar cpu yetiodu da simdi ne oldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

psu nun kaç vatt olduguna nerden mi bakıcan ?
kasayı açıcan kapağını
psu nun üzerinde yazar eğer dikkatli bakarsan...
baktın psu yetersiz arkadaşların dediği gibi gidicen
aopen veya benimki gibi bi tane silverstone psu alıcan rahata kavuşcan paraya bayılıp biraz...
bunları yazmamın sebebi babam gibi düşünmem hep
aldımıydı en iyisini alcaksın ki zırt pırt değiştirmiycen
tabi pc olayının hızına yetişemiyoruz sürekli yenilikler ama ii dir bunlar...

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 01:09 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...