Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Arkadaslar artik cinnet gecirme noktasina ramak kaldi.Bir External HDD aldim filmlerim var icerisinde kullanacagim zaman takiyorum fi$ini izliyorum sonra fi$ini cikariyorum.Yanliz son 3 gundur filmi falan izlerken yarisinda takiliyor film baglanti kopuyor gibi yani.Altta sari bi kutucuk cikiyor diyo ki bole bole G deki veriler tam yazilamadi bisiler bisiler bu bilgisayarinizdaki donanimdan falan kaynaklanabilir diyor.. Format attim gene olmadi bunun sebebi bilgisayardanmidir,cihazdanmidir.Cihaz bi keresinde gitti gene bu sekilde taktim cikarttim falan hic calismadi teknik servise gittik adam takti calisti cihaz takir takir.Ayrica benim bilgisayar acilirken ilk kitlenio sonra CTRL ALT DEL ile oturumu kapatip gene aciyorum oyle duzeliyor,format attiktan sonrada oluyor bu.Anlayamadim gercekten ne yapmam lazim.Cihaz alalali 1 hafta olmadi ve adam orda denedi calisti yani bendede aciliyor bi sure sonra gidiyor kablo falan eziliyo diycem yok oyle bi$ey.Bence bilgisayarla ilgili bi sorun var,4 yil oldu pc yi alali amd2500 falan var ustunde.Ne yapmam gerekiyor lutfen yardim edin arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 psu yetersiz geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 psu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abi bu yeni aldigim cihazda sorun olma ihtimali %kac ? yani her bilgisayari bastan baslattigimda alet aciliyo filmler duruyo alet calisiyo gozukuyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 baska bi makinada sorunsuz oynatıyosa filmleri onda sorun olma ihtimali %hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abi baska bi makinada derken kardesimin pc ye koydum hic gormedi bile ama teknik servisteki makineye koydu adam filmide acti sesi geliodu codecten dolayi sadece ama calistiriyodu yani.Bendede calistiro sonra bi sure sonra gidiyor.Simdi hic acmiyor icini bile.Peki bu pc acilirken niye kitleniyoda ben ctrl alt del le oturumu kapatip tekrar secince oluyor.yada soyle diyim bugune kadar cpu yetiodu da simdi ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Simdide 0 bayt bos 0 bayt dolu dio allahm ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 allah askina yardim edin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 psu kaç watt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 nerden bkcam ? psu ila ne alakasi olabilir ki? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bilgisayari acik birakiom gce falan ondan mi bole yalama oldu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ben de bırakıyorum ne alakası var abi :P psu yetmiyorsa süper bi alakası olabilir. usb 1.1 mi senin? onla alakası olabilir mi acaba bilmiyorum ki ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 1.1 bazne sorun yaratbiliyor. bende cd yazıcıda sorun cıkamrıstı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dostum sorun monitörden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 psu nun kaç vatt olduguna nerden mi bakıcan ? kasayı açıcan kapağını psu nun üzerinde yazar eğer dikkatli bakarsan... baktın psu yetersiz arkadaşların dediği gibi gidicen aopen veya benimki gibi bi tane silverstone psu alıcan rahata kavuşcan paraya bayılıp biraz... bunları yazmamın sebebi babam gibi düşünmem hep aldımıydı en iyisini alcaksın ki zırt pırt değiştirmiycen tabi pc olayının hızına yetişemiyoruz sürekli yenilikler ama ii dir bunlar... [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 01:09 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 usb 2.0 tamamiyle bu psu ile mi alakali yani cihazin baglantisinin gitmesi veya ne biliyim pc nin acilimasi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 başka pc'de denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ahahah başlığı birden "kafayı yardım yicem" gibi okudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 baska pc de denedim de cihazi okumadi ama o pc pek saglikli degildi ayri konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 acaba cihaz western digital mybook mu? neyse her halükarda garantiye gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 cıhaz seagate 250 gb 3.5" garantıye gıttıgımde adam taktı abı cıhazı takır takır calıstı bendede sımdı bı kac gudnur sorun yok pek calısıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ya kac gundur olmuyodu gene olmaya basladi hakikaten bu power supply le alakasi var midir ki ya ? Filmi izliyorum bi anda takiliyo cihazla baglantiyi kesiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 abi başka pclerde film izlemeyi deneseneeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar