SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 diye bir haber gördüm, sizinle paylaşmak istedim... Türkiye'deki ABD elçiliği tarafından Amerika’daki Dünya Müzik Festivali’ne davet edilen Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Çocuk Korosu, festivalde sözde Kürdistan bayrakları ile PKK’nın da kullandığı marşı seslendirdi. Vatan Gazetesi'nin haberine göre, 3-7 Ekim arasında San Francisco, Los Angeles ve San Diego kentlerinde Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Süryanice, İbranice, İngilizce, Almanca ve Rusça olmak üzere 8 dilde şarkılar seslendirdi. 15 kişilik koro, festivalde sözde Kürdistan bayrağıyla bir dönem Türkiye’de yasak olan şarkıları söyledi. PKK terör örgütü ve Irak Kürdistan bölgesinin milli marş olarak kabul ettiği “(Ey Rekip) Hey Düşman” marşını okuyan koroyu, ABD’li yetkililer “Kürtler’in Diyarbakır çocukları” diye tanıttı. Koronun seslendirdiği marşın sözleri şöyle: “Hey düşman/ Kürt ulusu dili ile yaşamakta/ Hiçbir zaman düşmanlar tarafından yenilemez/ Hadi kimse Kürtler ölü demesin/ Kürtler hayatta, Kürtler yaşıyor, bayrakları asla inmeyecek/ Biz, gençlik yenilenmenin kırmızı rengidir/ Bu yolda başlattığımız kanımızı izle/ Hadi kimse Kürtler ölü demesin/ Kürtler hayatta, Kürtler yaşıyor, bayrakları asla inmeyecek/ Bizler Medya ve Keyhüsrev’in çocuklarıyız/ inancımız ve dinimiz memleketimizdir/ İnancımız ve dinimiz Kürt ve Kürdistan’dır/ Hadi kimse Kürtler ölü demesin, Kürtler hayatta, Kürtler yaşıyor, bayrakları asla inmez.” Kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=274078 Bu iş çığırından çıkmaya başlamadı mı sizce? [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 18:59 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Hangi iş? Amerika'da ifade özgürlüğü işi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 HAyır. İfade özgürlüğü falan değil. Diyarbakırın sözde kürdistanın yuvası olması ve bu küçük çocuklara bile pkk nın öğretilmesi. Olmayan devletin bayrağını taşıyorlar ya... Bizimkiler de Pkk için abd den yardım beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 zaten ermeniler de ifade özgürlüğüyle coşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Baya zekice gizlemişsin "MALMISIN" sorusunu araya. Gördüm ama yinede. Bir an ABD'de böyle bir olayın olması rezaletmiş gibi geldi, o yüzden dedim ifade özgürlüğü diye. Ama bir daha bakıyorum da, bizzat Diyarbakır Belediyesinin korosuymuş. Türkiye'ye dönünce nasıl bir tepkiyle karşılanırlar artık bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 aga bu kürtlerin önüne gelene sahip çıkma olayına da sinir olmaya başladım, keyhüsrev ne ara kürt oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Diyarbakır coştukça coşuyor ha. Artık bisürü arabanın arkasında da "parola 21" diye yazılar görüyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bizim gıyaseddin değildir bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bahsettikleri gıyasettin büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bizim gıyaseddin değildir dedin ya, allah iyiliğini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 3 gıyaseddinde SElçuklu hükümdarı 1 tanesi kılıçarslanın oğlu diğerleri tonunudur türk oğlu türkü alıpta adamlar milli marşına koymazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 koymuşlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 adamlar koyar. ayrıca habertürkdeki yorumlara bi bakın. bitanesi sinir sinir konuşmuş. dellendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Klinik vaka bu tipler. Bir ara yoldan toplayacaksın. Alacaksın, başka yola koyacaksın. O sana bakacak manasız biçimde, sen ona bakacan. Romantik etkilişime girmeyecen ama aklı başına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 punk is not dead gibi bisey olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ayrica sag tarafta fetonun resmini koyup bayram tebrik mesajlarini iletmesi skandal icinde skandal bir topicle 2 kus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 feto & pkk double kill olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 cidden ha... Fetonun sözü var bize (di mi emre :) ) diskoya götürcek.... Hap alıcaz bira içcez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Gıyasettin değil o. Eski İran krallarından Keyhüsrev (ahemeni mi ne öyle zübük bir adı vardı devletin). [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 21:19 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ayrıca Medya'nın çocuklarıyız falan demişler, Medya dedikleri de bildiğimiz medya değil, İran'da Medlerin kurduğu bir devlet. (ikidir bok gibi cümleler kuruyorum lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar