Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Evet onu postu attıktan sonra farkettim CD ın 15 sn olduğunu editledim de zannettim ama yanlış şeyi editlemişim sanırım pardon. Herşekilde viper sting+scorpid poison gayet OP casterlar üzerinde Ben rogue oynuyorum yanlış anlaşılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo][/spo] bu bug değilse ki %99 ihtimal bug diyorum, yama çıktığı gün kapıyorum hesabımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 @Sam Malesef bug değil. İce block dahil her türlü magic effecti kaldırıyor arcane shot. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 12:53 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 >=3 hunter in paladini kesmesinin tek yolunun STV den strat kapialrina kadar kitelamak oldugu gunleri ozlemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oha geçmiş ola auehfueaf adamlar dağıtacak arenalarda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ben bu resmi wallpaper yaparim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Komedi resmen ne demek divine shield kaldırıyor hadi priestları anladık da hunter nedir ya iyi hunterlar gayet iyidi gerekiyormuydu buff anlamıyorum resmen oyunu bitiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 lol diyecek birşey bulamıyorum :D harbiden çüşenzi bir durum.. Shamanların purge de böyle birşey versinler tam olsun artık yaptıkları iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oha. yakında detect magic ile bile kalkar divine shield. ortalık malı oluyor iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Shamanın purge için spell steal isteriz tam olsun warrior demoshot basınca karsısındakinin crit 10% düşürsün mageler iceblock acınca bir sonraki saldırısı için spell dmg %110 artsın off off helal blizzard bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 arcane shot not working as intended karakteri silmesi lazim oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Inanılmaz ya. Herkes pet'i görmezden geliyor. Yani sanki pet'in bir damage'ı, stun'ı yok, hunter garipleri hiiiiç autoshot atamıyorlar pvpde, hiç slow effect çakıp beast within'le topuklayıp pillar etrafında köpek etmiyorlar, wingclip yok, cons. shot yok. Minigun versin abi blizz. Kökten çözün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 %95 olan hunter popülasyonu %100 olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 2 v 2, 3 v 3'de yuksek ratinglerde 1 tane Hunter yok. Bir de gelmis bidi bidi yapiyonuz adamlara. Yaziktir be =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Adamların class abilityleri değilki sorun, ranged ve pillar olması onun nedeni. Bu arada o Divine Shield i kaldırma olayı bugmış bilginize. Plurge ve spell steal da kaldırıyormuş pala bubble ' ını blizzard bug demiş. Lag ile mi ne alakalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 wissyu cim herşey arena mı hunter açık arazi adamı arenaya sıkıştıtırsan öyle olur tabi. roguelar mesela arenada imbalar neden dar alanda kısa paslaşmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 BG ler ve world PvP epix vermiyor malesef karin doyurmuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Wissy demiş ki 2 v 2, 3 v 3'de yuksek ratinglerde 1 tane Hunter yok. Bir de gelmis bidi bidi yapiyonuz adamlara. Yaziktir be =] Zaten herşey bundan oluyor, aslında niye yok bende anlamıyorum ama demekki var bir eksik. Biz burda her ne kadar ağlansakta, sağlam bir Pvp ci eziyor demekki hunterı. Yada 2v2 de karşı takımda hunter gördümü "hah tamam kazandık" diye düşünüyorki, hunterlar yok arenalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Tamam da sen su an oyunun PVP anlaminda en atesli yeri olan Arena'da Hunter'lari tamamen zayif birakirsan olmaz ki.. Oyun sadece Arena degil elbet ama Arena'da 0 olmalari da gerekmiyor. Ben su an 2 v 2 ve 3 v 3'lerde karsima bir Hunter geldiginde direk yendik diyorum. Bugun bir Warlock skillden tamamen bagimsiz olarak %50 WIN'ken neden Hunter %90 Lose olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 gerizekalı arena tasarımı için blizz'e teşekkür etsin hunterlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Dumduz hicbir eklenti olmayan acik arazi bir arena eklense keske... Lakin pillarlar olmasa da Hunter deadzone abuse sayesinde islevsiz kaliyordu. Priestler instant castlerle dalga geciyordu deadzone icinde kosarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 delikanli olun kafa kafaya girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bubbleleri ice blocku kaldırcak he oyunun bittigi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Disarming shot ile ben de karşılaştım, 1 dakika 10 saniye gibi bir cooldown diyor. Böyle birşey varsa riposte'un da acilen değiştirilmesi lazım. Rogue ile önden dayak yiyince (lol) statla alamadığın, eşyalarda eser miktarda bulunan birşeyin proclaması (lol) lazım ki disarm edebilelim. (böyle söyleyince baya trajikomik oluyormuş). Başkasının atağına değil de bizim atağımıza bağlı bir hale gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar