Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 selamlar, yanlışlıkla ikiye böldüğüm harddiskin ikisine de windows kurdum ama birini formatladım boşaldı. Sorun şu ki bilgisayar açıldığında hala hangi windowsu açayım diye soruyor. Bu soruyu nasıl ortadan kaldırabilirim? bir de açılış ekranında hangi kullanıcıyla girmek istediğini sormasını istemiyorum. direk açsın windowsu zaten tek kullanıcı var nasıl yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 C:BOOT.ini olması lazım xp de. Vista da baktım yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 evet halloldu :D diğer sorun hala muallakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 denetim masası kullanıcı hesapları olması gerek..veya açılış ekranı diye bir alan var bir yerde ama bilemicem tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Start > Run "control userpasswords2" (tırnaksız) users must enter a user name ... computer diye bir kutucuk olmalı (kulanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için kullanıcı adı ve şifre girmeli, benzeri) ordaki ticki kaldırırsan istediğin gibi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 control panel den user accounts a gir. orda varsa .net kullanıcısını sil, guest hesabı açıksa da kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kullanıcıdan bahsetmiyor galiba arkadaş c ve d ye kurduğunuz zaman xp açılışta bu hesap sorma kısmı değilde bios a girmedenki ekrandan sonra bi seçenek geliyor windows xp prof... altta bi tane daha var birisi c ye kurduğun windows ile giriyor diğeride d ye kurduğun ondan bahsediyo galiba ki halletmiş... [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 19:29 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ikisi de halloldu sanırım .D teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 basit registry ayarlariyla da yapilabilecek birsey icin ne .net kullanicisini silin ne de millete sildirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar