jankis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 benim şaştığım ne sorular gördüm, zor diye geçinir soru ama millet tak tak yapar ama bunu doğru bulan oranı şu ana kadar gerçekten az baya çeldirici soru çok basit gözükmesine rağmen.[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bu soruda Türkçe anlatım bozukluğu var. Denemekten kasıt ne? Adamın sokması "son deneyişi" dir bence.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 25 diorum başka bişi demiorum.. ama çelişkili ve eksik bilgili soru [Bu mesaj Boojack tarafından 26 October 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 chok fazla demesi chok abartı sonuchlara itio abi insanı =) ne blm doru olduğuna inanmama rağmen cevabım mal bi adam nasıl daha fazla deneyebilir die düşünmekteydim msg yi yazdıktan sonra senin 10 doru cvp diişini görene kadar =)) ama dediim gibi bu sorularda hep böle bi kelime oyunu, bi püf nokta olur.. chok dikkatli okumak gerekir bu tip soruları hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Deep-Night, 26 October 2003 21:55 tarihinde demiş ki: Ya abi sonuçta soktuğuna göre anahtarı "deniyor" bence.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." iyide sonuncuya sokmuo ki. anlıo haa bu bununmuş dio[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 evet metboy haklı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Abi buymuş diyip anahtarı kenara mı koyuyo yuh yani fantazi yapmayın :)[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya soruda bulduğuna sokuo demio ki :P[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 aynen öle yapıyo deep iyi saçmalıyon he :) önemli olan deneyip bulması değil .. adam 4 kere sokmuş 5.de onun olduğunu anlıyo işte illa sokup aççak mı töbe töbe :D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ahhhhhh,şimdi anladım,ehueeeheeh,matematiğim bu kadar kötü,varmı benden daha kötü matematiği olan,hodri meydan!ehueh[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ilkinde 5 ikincisinde 4 üçüncüsünde 3 dördüncüde 2 beşincide 0 burdan 14[hline]Mutfakta biri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu soru mtematik değil.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Adamın zekasına kalmış bişi sonsuz defa aynı anahtarı aynı deliğe sokmaya çalışıp sonsuz defa dumur olabilir. Sonsuz şıklarda yoksa hatalı soru.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 abi anlamıorum sizi sonuncuda adamın bulup denemediğini kabul edip 0 alıosunuz sonuncuyu ula dierlerinde nie denesin o zmn sonuncuyu? ilk kilitte denerken 4 tane denio 5. ztn kesin... eğer en fazla kach denemede kilitler acılır deseydi 15 olucaktı cevap bulunur dio o yusden 10.. ilk 4 kilide sonuncudan emin olduğunuz halde anahtarı sokup deniosunuz, son kilide gelince denemiosunuz bu sefer kendinizden emin bi şekilde :Pp nasıl ish abi anlamaıdm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 aynı şeyi bi deliğe iki defa sokmuo diye belirtilipte sorulursa olurmu şimdi :) ama cevabı buldum ben hiç karışmam :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Belki anahtarları sokmuycak abi kafasını sokacak deliğe?[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ahuah walla hala anlamadıysan ben sokucam kafamı direğe deliğe duvara ekrana nereyi bulursam :Pp =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu sorunun cevabı boş :P[hline]Mutfakta biri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu anahtar sokma çıkarma işlemlerini tek bir deneme olarak algılarsak cevap 1 OLEY BULDUM ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 :D[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Cevap soruda gizli.... :P İşte insanların zavallılığını görüyorsunuz...Anantarla uğraşıyo. Halbuki Jedi olsaydı Force la bir harekette hepsini açabilirdi[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: jankis, 26 October 2003 22:01 tarihinde demiş ki: aynen öle yapıyo deep iyi saçmalıyon he :) önemli olan deneyip bulması değil .. adam 4 kere sokmuş 5.de onun olduğunu anlıyo işte illa sokup aççak mı töbe töbe :D[(homer simpson) bence deep bariz haklı deneme suretiyle diyo soruda deneme ve mantık yurutme suretiyle demiyo o yuzden adam anahtarları tek tek deniyo ilk denemde bulsa sıfır deneme yaptı diyemicektik sonucta 5 deneme yapıyo 5. si basarılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 5.sinin doğru olduğunu anlaması için mantık yürütmesine bile gerek yok. zaten elinde bir anahtar ve bir kilit kalırsa onun adı deneme olmaz.[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 tmm işte denemio şak die sokuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar