kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 lan pek meraklıyım allah kahretsin az önce toggie uçmuş gördüm ben neden bilmom bak. kesin kaçırdım yine her neyse buraya bildiğiniz yörünge dışına uçurulanların neden ve nerede yazdığı şeyler yüzünden yörünge dışına çıkatıklarını yazında öğrenelim ve BİZDE SALDIRALIM ONLARA AHAHAHAH YAŞASIN KÖTÜLÜK.!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende çok merak ediyom valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 16-5 6 gol 4 asist [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 19:43 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 16-6 idi bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 tmm hade 6 olsun bende 6 gol attıydım bu arada. dela ve khail 5 - 5 attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 tüm pati üyeleri küfür etsin.hepimizi banlıycak halleri yok ya gdasgasd lise cağındaki gençler mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo]delete * from user[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo]create database masakari use masakari drop masakari [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 toggie eğer sesimizi duyuyorsan seni çok özledik bunu bil. okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 neden banlandılar lan kimse bilmiyomu dalga geçecektim ne güzel zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo]select adres from user where user_name='kermit'[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 e 117 'Sus la sus la!!!!!1! Daş yokmu daş$' a mov dx,117 mov ah,09 int 21 int 20 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 sql mi biliyonuz lan? vaaayy gençler es-kyu-el öğrenmiş. lisan güzel şey tabi. aferim evladım. büyüyünce ne olacan yavrucüüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 SoulCube yörünge dışında neden neden ? neden ? plx çatlarım kaçırdım söyleyin ?? plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sensible neden yorunge disinda bende onu merak ediyorum, aslinda biliyorum ama gundeme getirmek istedim bu haksizligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 neden neden nede ?? neden ??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 SoulCube bu yeter artık konusunda pkklıların annelerinin sıfatlarını belirtti ve isterseniz atın dedi. İşte action shot; [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Kendisini bir kahraman olarak anıyorum ben. Pek tanımıyordum ama adam kral gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: sensible neden yorunge disinda bende onu merak ediyorum, aslinda biliyorum ama gundeme getirmek istedim bu haksizligi Komik misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: mADmaXimus 21 Ekim 2007, Pazar - 22:04 tarihinde demis ki: sensible neden yorunge disinda bende onu merak ediyorum, aslinda biliyorum ama gundeme getirmek istedim bu haksizligi o kadar sen kural ihlal et, sonra haksızlık ? belli bir gruba karşı forumdaki birçok kuralı hiçe sayarsan, eh. haksızlık. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sensible öldü. kalbimizde yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Allahtan bi sendika demişiz ha . Biri bizden birine karşı kural ihlalinde bulunduğu zaman "kural ihlali" olduğu için değil de "sendikaya çıkışma" olduğu için banlandı diyor insanlar . Tbr , süpersiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar