kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ilk defa başıma geldi :) STV de level kasayım derken ismini unuttum bak alkollü içecek gibisinden bişi lootladım mobdan her neyse ilk başta belki para eder dedim sonra baktım ucuz bişiye gidiyo direk içtim :) içikten sonra tekrar level kasmaya dönmeye çalışırken birden karakter düz giderken sağa kaydı noluyo oldum sonra sola kaydı klavyemi bozuldu lan dedim içimden sonra bi yaratık keserken birden ekran puslanmaya başladı noluyoz lan dedim tırstım bi anda sonra yaratığı kestim değişmedi.. sonra altta geçen yazıları okudğumda zil zurna sarhoş olmuşum :) ama mobu keserken ekran puslanması anında acayip yusuf çektim birden olunca ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 hehehe komik seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Eheh hiç olmadın mı daha önce? Özellikle Brewfest qları için sarhoş olman lazım. Bence wowun uo kadar iyi kotardı bir şey sarhoşluk. Özellikle yazıların sonuna ...hic! effecti eklenmesi ya da weeh!! diye haykırması charın çok hoşuma gidiyor. Bir de sler sh falan oluyor, brewfestin ilk günü bizim guild chatteki irlandalı arkadaşlar yardırmıştı xD . Bir de guild ismi zaten Drunker Fighters olunca mükemmel gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ZG'da efektin menüden kaldırılabildiğini öğrenişimi hatırladım. Beni wow başında daha az küfür ettiğim bir döneme sokan bir bilgiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ayni hadise benim basimada gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 zg deki oly korkunctu olhhillsbraddaki bi +15 stm veren bi icki baya bi sarhş gezmeme sebep lmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ben ama acayip tırstım birden herşey normal ekran bi değişti ciddi ciddi korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 zgdeki spider bossta harbiden acı veren bir durumdu o. ben de anca zg falan bittikten sonra öğrenmiştim kaldırmayı, koydu baya sdf. abartırsanız içmeyi levelleri falan değişiyor mobların, daha düşük levellerde görmeye başlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ramazan günü içki içmeyin yahu günah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar