Arden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Benim tavsiyelerim: Deep purple - child in time Deep purple - when a blind man cries Led zeppelin - The rain song Led zeppelin - stairway to heaven Blackmore's Night - I still remember Bob Dylan - One more cup of coffee The doors - The End The doors - Crystal Ship The doors - When the music's over Rainbow - Temple of the king Pink Floyd - Confortably numb Pink Floyd - Wish you were here Pink Floyd - Welcome to the machine Pink Floyd - Echoes Smdilik aklıma gelenler bunlar bana başka damar şarkı tavsiye edebilirmisiniz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 JP severler tarafından pek sevilmez ama ben gayet severim: Judas Priest - Here Come The Tears (Kıraç'ın çakmasını yaptığı tarz bi vokal var bunda) Judas Priest - Night Comes Down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 King Crimson - Epitaph Pink Floyd - Hey You Joan Baez - Diamonds and Rust(Blackmore's Night coverini daha cok severim gerci) Blackmore's Night - Wish You Were Here Chroma Key - Colorblind Chroma Key - On the Page Helloween - A Tale That Wasn't Right [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 09:46 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Damar diyorsan, akşam sekizde yayınımı dinleyeceksin hacı. Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 sorun şu ki kendi beğendiğin tarzda mı istiyorsun yoksa tek kriter yabancı olması mı? eğer öyleyse bush-letting the cables sleep le başla derim, ardından bi de cafe del mar daki mix ini dinlersin tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Agalloch'un neredeyse tüm şarkıları, ama eğer ille ki tavsiye istiyorum dersen, She Painted Fire Across The Skyline 3lüsü, Falling Snow, Not Unlike The Waves, Hallways Of Enchanted Ebony, In The Shadow Of Our Pale Companion, As Embers Dress The Sky. Bunlar tavsiyelerim olsun. Ayrıca At The Gates'ten And The World Returned, ağlamazsan ayıp olur. Lacrimas Profundere'nin Memorandum albümü, komple. Sonraki albümler fiyasko zaten, gothic rock'a geçtiler piyasa işine girdiler. Şöyle baktım da, senin 70's progressive rock/hard rock tadında hiç olmadı, gayet farklı oldu şarkılar, ama denemeni tavsiye ederim, bu arada konuyla alakası olmayacak ama, adın Arden Cankar mı ? [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 10:00 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 skid row - quicksand jesus: öyle çok bilinmeyen, iyi ki de bilinmeyen skid row şarkısı. bach'ın son çığlığı tüyler ürpertiyo. "i'm so far awaaaa.....aaay!" jimi hendrix - house of the rising sun: sadece solodan oluşan bi şarkı. bu diyardan kopup götürücek kadar hareketli ve damar. leonard cohen - waiting for the miracle: cohen'in boru sesine hayran olunucak bi şarkı. kendini arizona'daki otobanlardan birinde hissettiriyo. ama tempo hızlı değil, ağır gitarlar yok. biraz daha country modelinde. mötley crüe - if i die tomorrow: mötli'nin çok değişik bi parçası. bunalım şarkı da yaparmış mötli. hem de yeni hali bu grubun. lynyrd skynyrd - simple man: sözlerinden müziğine kadar hastası olduğum bi lynyrd şarkısı. dinlemesi ve hazmetmesi kolay. ağır bi şarkı değil ama baya derin. eric clapton - tears in heaven: kız olsam ağlardım. süpriz de sona kalsın; nine inch nails - something i can never have: NiN'in klasik çizgisinden farklı bi şarkı. sadece piyano ve akustik gitar var, bi de trent'in karizmatik vokali. baya sanatsal bişey. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:02 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 When a man loves a woman - Michael Bolton söyliyicek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Infected Mushroom - The Messenger tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Apocalyptica-Path Cranberries-Wake up and smell the coffee Stratovarius-Season of Change Blind Guardian-Bütün şarkıları neredeyse Hans Zimmer-BHD soundtrackları Dinleyiniz,dinletiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 neye göre, kime göre damar. bir de açılmıştı. 15 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yazan adama göre yazdığı şarkılar olabilir mi acaba damar olanlar? Dazed and Confused - Led Zeppelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 lale devri çocuklarıyız biz ben yabancıyım türkçe biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: When a man loves a woman - Michael Bolton söyliyicek amaaynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 öyle olmaz tür belirtilsin. trooper da damar bana göre flying falan da ama alakaları yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abi yazık olmu$. kendimi duvarlara vurasım var şuan. herşey yazılır ; ama nasıl olurda. King Crimson - Epitaph yazılmaz buraya. geçmiş olsun. edit : yazılmış , herkes kusura bakmasın. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 22:32 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 the best is yet to come - rika muranaka (metal gear solid ending theme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Ode to my family i de ekleyelim. Playlistte denk geldi şimdi. Gözünü seveyim shuffle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Kansas - Dust in the wind Gary Moore - Still got the blues [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 23:21 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ya benim yazdığım tarzda şarkılar arıyorum bu arada sölediğiniz şarkıların çoğu varda playlistin ücra köşelerinde kalmış :)) yardımlar için tenks e lat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 VAST-Touched Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Jeff Buckley - Hallelujah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 wasp - sleeping in the fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Pearl Jam - Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 rhcp- dont forget me özellikle slane castle konserindeki versiyonunu tavsiye ederim, mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar