Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En damar şarkılar (yabancı)

Arden

Öne çıkan mesajlar

Benim tavsiyelerim:
Deep purple - child in time
Deep purple - when a blind man cries
Led zeppelin - The rain song
Led zeppelin - stairway to heaven
Blackmore's Night - I still remember
Bob Dylan - One more cup of coffee
The doors - The End
The doors - Crystal Ship
The doors - When the music's over
Rainbow - Temple of the king
Pink Floyd - Confortably numb
Pink Floyd - Wish you were here
Pink Floyd - Welcome to the machine
Pink Floyd - Echoes

Smdilik aklıma gelenler bunlar bana başka damar şarkı tavsiye edebilirmisiniz acep?
Sosyal ağlarda paylaş

King Crimson - Epitaph
Pink Floyd - Hey You
Joan Baez - Diamonds and Rust(Blackmore's Night coverini daha cok severim gerci)
Blackmore's Night - Wish You Were Here
Chroma Key - Colorblind
Chroma Key - On the Page
Helloween - A Tale That Wasn't Right

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 09:46 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Agalloch'un neredeyse tüm şarkıları, ama eğer ille ki tavsiye istiyorum dersen, She Painted Fire Across The Skyline 3lüsü, Falling Snow, Not Unlike The Waves, Hallways Of Enchanted Ebony, In The Shadow Of Our Pale Companion, As Embers Dress The Sky. Bunlar tavsiyelerim olsun.

Ayrıca At The Gates'ten And The World Returned, ağlamazsan ayıp olur.

Lacrimas Profundere'nin Memorandum albümü, komple. Sonraki albümler fiyasko zaten, gothic rock'a geçtiler piyasa işine girdiler.

Şöyle baktım da, senin 70's progressive rock/hard rock tadında hiç olmadı, gayet farklı oldu şarkılar, ama denemeni tavsiye ederim, bu arada konuyla alakası olmayacak ama, adın Arden Cankar mı ?

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 10:00 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

skid row - quicksand jesus: öyle çok bilinmeyen, iyi ki de bilinmeyen skid row şarkısı. bach'ın son çığlığı tüyler ürpertiyo. "i'm so far awaaaa.....aaay!"

jimi hendrix - house of the rising sun: sadece solodan oluşan bi şarkı. bu diyardan kopup götürücek kadar hareketli ve damar.

leonard cohen - waiting for the miracle: cohen'in boru sesine hayran olunucak bi şarkı. kendini arizona'daki otobanlardan birinde hissettiriyo. ama tempo hızlı değil, ağır gitarlar yok. biraz daha country modelinde.

mötley crüe - if i die tomorrow: mötli'nin çok değişik bi parçası. bunalım şarkı da yaparmış mötli. hem de yeni hali bu grubun.

lynyrd skynyrd - simple man: sözlerinden müziğine kadar hastası olduğum bi lynyrd şarkısı. dinlemesi ve hazmetmesi kolay. ağır bi şarkı değil ama baya derin.

eric clapton - tears in heaven: kız olsam ağlardım.

süpriz de sona kalsın;

nine inch nails - something i can never have: NiN'in klasik çizgisinden farklı bi şarkı. sadece piyano ve akustik gitar var, bi de trent'in karizmatik vokali. baya sanatsal bişey.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:02 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi yazık olmu$.
kendimi duvarlara vurasım var şuan.
herşey yazılır ; ama nasıl olurda.

King Crimson - Epitaph

yazılmaz buraya.
geçmiş olsun.

edit : yazılmış , herkes kusura bakmasın.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 22:32 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...