Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 YASASIN OTURURKEN CRIT YIYINCE CANIMIZ 300-500 DOLUCAK!!! OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ayrıca tauntlar spell hit değil melee hitten bonus alacağından daha rahat tanklayacaksın. Gerçi sen furry warriordın dimi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hee ben küfür eden değil küfür edilen warrior'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 said: Hemorrhages will now deal 125% weapon damage, in addition it will also increase physical damage dealt to the target by up to 36. hi2u patch 1.7 style homorage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hemen açıyorum accountı bu hemoyu denemem lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Benim de kapalı 2.3ü bekliyordum ben de, bu yeni hemo bir sebep daah verdi acc.ı açmak için. Gidecek yine goldcuklarım respec parasına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben de açıcam sırf bunu denemek için ama goldum yok ehueh inşallah bir hayır sever arkadaş bulurum da 50g kasmak zorunda kalmam, o kadar nefret ettim wowdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oyundan sogumustum su patch gelsinde oynamaya basliyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pewpew o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 OHA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ee ama yeter artık, TBC'den beri nerflenmedik yerimiz kalmadı rogue olaraktan... bu buff'u kesin geri alacak blizztard ama şu ss bile beni 1 yıl öncesine götürdü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 e öle bi durum varsa elbet geri alıcak canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bi zahmet alsin geri 9510 ne ya!??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahh zaten yavaş silah olayı kalmamış.. hemo attack olayı normalize edilmiş.. 2.90 lık silah kullansa da rogue 2.4 olarak hesaplanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Xo said: ee ama yeter artık, TBC'den beri nerflenmedik yerimiz kalmadı rogue olaraktan... bu buff'u kesin geri alacak blizztard ama şu ss bile beni 1 yıl öncesine götürdü xD roguelar tbcden beri direk olarak nerflenmedi ki hiç? windfury haste falan nerflendi dolaylı yoldan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ama o ss'de kacırılan birşey var. açıklayayım... o rakamı vuran amcamda 3000 gibi attack power var zaten.. vurduğu eleman recklessness açmış, %35'in altında olan bir warriordur (yeni dirty deeds ile %35 healt altına %20 daha fazla damage vuracak roguelar), tabi bir de vanishleyip shadowstep olayı var.. yani bu olayı zaten mageler, warlocklar yapıyordu 10k+ pyroblast, soulfire vs az görmedik, bu da onun gibi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bir de şu var roguea gelen en büyük nerf, TBC ile birlikte artan hplere oranla rogueun burst dmginin çok daha az artmış olmasıydı. Eskiden 4k hpli magelere 3k ambush atan roguelar TBC sonrası 10k hpli magelere ss olmadan yine 3-4k civarı ambush atıyorlardı ki ss olsa bile bu rakam baya bir buffla 7-8k falan oluyor en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 `7-8k sadece Ambush atabiliyoruz =[` diye aglamiyorsunuz di mi ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hayır hayır.. 6k HP'si olan warlock'un şimdi oldu 12-13k hp'si var.. resillience denen olayla rogue'un crit / burst damage olayını bitirdiler.. stunlar ona keza hala aynı sürede vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Resilience ve katlanan hpler rogueları zor durumda bıraktı. Stun süreleri 1-2 sn daha uzasa güzel olurmuş gibi geliyor. TBC den önce rogun yaptığı burstle TBC sonra pek bir fark yok. Aşağıdaki ss TBC öncesi gelen TBC talentleriyle yaptığım bir denemedir. Hedef warlock, 5 combo expose(imp) attıktan sonra berseker alıp trinket açıp shadowsteple ambush attım. ambush http://img137.imageshack.us/img137/2977/wowscrnshot011007222816hi7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 patch geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 patch downloadu geldi. ama kendisi ne zmn gelir bilinmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 en basitinden şöyle diyelim.. ambush - backstab (120 energy FTW) - renataki /evis ile her türlü caster inerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bir de bir abukluk daha var rogla ilgili eskiden çay 5dk cd 100 energy idi, renataki 60 energy 3 dk cd. Şimdi ise çay 5dk cd 40 energy, trinketin cdı aynı ama energy 40. Bu durum trinketi daha iyi yapmış. Amele blizz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 -Wissy, arkadaşlar özetlemiş de, bir de şu var, 7-8k ambush'u dünya kadar buffla atıyoruz, 5k civarı için 41point sub.a vermek gerekiyor. Ayrıca bu değerler yüksek ap veren pve gearları için geçerli. PvP gearıyla yine pvp gearı giymiş birine 4k+ ambush vurmak bile hayal gibi bir şey. Kaldıki şu an sub ağacı pek işlevli değil 41 pointte, bir de ambush bence cheap shot, garrote gibi openerlar arasında zayıf kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar