Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druid için yardım lazım :{


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yakında feral druidim 70 olacak vede instancelara katılacam gerekirse raid felan
şimdi sorularıma geçmek istiyorum(ben tank için neler gerekli bilmiorum)
1-abi druid nasıl tank olur..
2-tanklık için gerekli olan statslar nelerdir
3-bu ressillance dodge rating nedir ne işe yarar lasımmıdır?
4-druid tank için bilinmesi gerekenler

bi yardımcı olun be pls

hadi hepinize kolay gelsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıklarından anlıyorum ki daha hiç başlamamışsın.

oyuna bi başla bir oyna. daha lvl10 da bear form geliyor zaten.
skillerin 2 levelde 1 gelir okursun öğrenirsin mantıken hemen çözesin zaten.


druid iyi tanktır bişiysi yok o konuda merak etme de.


senin yazdıkların şey gibi olmuş bi senin yerine oynamadığımız eksik :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1)İyi tank olur, her heroici tanklarsın ayrıca çoğu raidde mtlik yapabilirsin gerektiği yerde. Gerçi otlik daha iyi.

2) Stamina ve agility. Enchantleri bunlardan yaptırıyorsun. Tank/dps olmak için şöyle bi talent build alıyorsun ve mümkün olduğunca yüksek armorlu itemlarla agi + stam topluyosun, 415 def yapıyorsun.

3) Agility, druidlere dodge ratingden daha fazla dodge verir. Itema bakar tabi de agi>dodge işin içinde crit falan da var. Resilence pvp için çünkü crit damageları düşürüyor, pvede 415defle zaten crit yemiyorsun.

4)http://druid.wikispaces.com/Druid_Tanking_Guide
Genel olarak çok iyi bi site druidwiki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hımm ok eyw şu anda 350 vardı

ama şunu sormak istiyorum mesela 3 tane mob var instance ta çekiorum üstüme hadi birisini growl la alıorum ama diğer 2 sinden biri mutlaka ya healer a dalıo yada başka onlardan nasıl alacam aggro yu ? growl un cooltimeının dolmasınımı beklemem lasım tabi bide bütün mobları üstüne çektiğin bi spell var ama o da bayaa usun cd si var ?

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:57 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:57 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Growl'u sadece agro kaybettiğinde hedefin senden başka bir yere yöneldiğinde kullanırsan daha yararlı olur. 3-5-10 mob tanklarken "swipe" di sanırım, geriye doğru giderek swipe atarsan ve kimse öldürülmesi gereken yaratıktan başka bir yaratığa saldırmazsa hiçbir sorun olmaz. Tek hedef üzerinde de fearie fire + mangle + lacerate 5 leyip devam edersen zor aggro kaybedersin. Kaybettiğin zamanda growlla alırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli hedef değiştirmen lazım. 3 mob varsa uzaktayken ff at, yanına gelmeden maula bas range girer girmez autoattack ı maulla başlatır. Bu arada enrage aç rage gelsin öyle çek mobları. Yine range e girdikleri anda demo roar, ilk mauldan sonra birine stun at dps targeta mangle. Böylelikle 3 mobda da sağlam aggro başlarsın. Sonra swipe a başla, en büyük düşmanın burda gcd olacak. Dps targeta mangle at her dolduğunda, bide elin maulda olsun her attack maulla gitsin. Lacerete dps targeta stackle, diğerlerinde bulunması çok önemli değil asıl threat dottan değil ilk vuruştan geliyor çünkü. Gcd yüzünden swipe daha iyi çoklu moblarda. Swipe healer aggroyu genelde tutar, growl zaten tutmazsa kullanmak için var. Elin alışınca 4 mob bile tutabilirsin rahatlıkla.

İki mob varsa swipe atma değmez, o zaman ikisine de lacarete stackle. Mangle her zaman cdde olsun ve her autoattack da maulla gitsin. Demo roar u yenilemeyi unutma, ff o kadar önemli değil. Bu arada dps azmansa ve rage sorunun yoksa lacarete spamleyebilirsin. Bleed yesin yemesin tüm moblar lacaretein ilk vuruşundan aggro alırlar. Zaten initialın aggro katsayısı 0.8, bleed effectin 0.2

Bide sana zamanında guild forumlarına attığım pre kara item listesini cpliyim. Wowheadden aratırsın itemları.
[spo]
Head : Stylin' Purple Hat, bunu lwler yapıyor ahye bak. Üstüne de Keepers of time revered reputationla alınan Glyph of the Defender Enchant
Bunu bulana kadar Exorcist's Leather Helm kullanabilirsiniz, sadece 18 spirit shard.

Neck : Mark of the Ravenguard Sethek Halls quest item. Cenarionla rev olunca Strength of the Untamed alın.
Oyunun en iyi necki ise heroiclere başladığınızda ise badgelerle alınanNecklace of the Juggernaut

Shoulder : Sethek halls son bosstan Shoulderpads of Assassination yada BM ikinci bosstan düşen Sun-Gilded Shouldercaps

Chest : 3 tane agility gem konulmuş Warden's Hauberk yada lwlerin yaptığı heavy clefthoof

Back : Mechanar ilk bosstan Thoriumweave Cloak. Harika armor ve stamina, tam druidlik bi item. Bu düşene kadar netherstorm questlerinden Cloak of the Valiant Defender kullanabilirsiniz.

Wrist : Umberhowl's Collar Saçma sapan armora sahip bi item. Almak için SMV de çoook uzun bi quest chain i tamamlayıp bide arcatraz yapmak gerekiyor ama buna kesinlikle deyiyor.

Hands : Verdant Gloves. SMV deki aldor/screyer Baari questlerinin son aşamasından geliyor. İki tarafta da rewardlar aynı. Saçma sapan armora sahip başka bi item.

Waist : Manimals's Cinch. Yine yüksek armorlı bi item. Yeşil olmasına rağmen kemer seçenekleri kısıtlı olduğundan hala kullanıyorum. Heroic rampartsın sonunda bi item var o da güzel ama droprate düşük.

Legs : Gerçekten çok fazla seçenek var ama bence en kayda değer itemlar Murmurdan Leggings of Assasination ve Heroic mtden düşen Wastewalker Leggings

Feet : Supple Leather Boots yüksek armoruyla göz dolduruyor ama ben crit immune olmak için defe ihtiyaç duyduğumdan Heavy Clefthoof Boots kullanıyorum.

Ring : Rampartstan Mok'nathal Clan Ring, daha sonra Old Hillsbraddan Iron Band of the Unbreakable ve son olarak 25 badge'e Ring of Unyielding Force. Ayrıca heroic hillsbradda Drake'den düşen Lieutenant's Signet of Lordaeron da fena bi seçenek diil.

Trinket : Engineering varsa Gnomish Poultryizer/Goblin Rocket Launcher. +Def için Slab ikinci bosstan Adamantite Figurine, Hellfire trinket questinden Regal Protectorate ve Jewelcrafting varsa Figurine - Dawnstone Crab. Ayrıca stamina için Heroic underbog son bosstan Argussian Compass da engineer olmayanlar için iyi bi seçenek. Oyunun en iyi tank trinket badge of tenacity ama onun için ahye bakman lazım depleted badge diye bi world dropla yapılıyor. Bulursan direk al.

Idol : Hellfire Idol questinden Idol of the Wild. Heroic Underbog'dan Idol of Ursoc artık işe yaramıyor.

Weapon : Tabii ki her druidin gönlündeki aslan Earthwarden. Ama bunun için rep kasana kadar Braxxis' Staff of Slumber için ahyi bi kontrol edin.[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece topiğin ilk postunu okudum ve yazıyorum:

e ama yuh :S yakında 70 olucam diyosun. dodge resill etc nedir yenirmi diyosun, tank nası olunur diyosun... nutkum tutuldu açıkçası..

bunca zamandur hiçmi bi zindana girmedin, hiçmi tanklık yapmadın, taunt, armor, dodge, miss, defans vsvsvs bunnarı hiç mi görmedin duymadın öğrenmedin ?

ben sana sölim sen tank olma, git full resto healer ol, önüne gelene HoT ları ver geç..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Alma sen o zaman.

En basitinden Cat formda 1.0 attack speed ve %35+ critic olduğunu düşünürsen her 6 saniyede bir %4 hp regen gayet güzel bence. Hem PvP hem PvE de kullanışlı. Ayrıca bütün grup için geçerli bu buff. Tanklarken de iyi yine 15k hp olduğunu düşün bufflarla 600 heal her 6 saniyede bir neredeyse. Yerine ne almayı düşünüyorsun ki ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...