Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ist'te ucuza,kaliteli nereden bulabilirim.İzmit-İstanbul arası yaparken 2 çanta taşımak çok yoruyor her hafta.Birde üstüne 2-3 hafta içinde gitarda eklenecek büyük ihtimal.Laptop ve elbiselerimi sırtta taşıyayım diyorum.Arkadaşın abisinde gördüm bayağı kullanışlıydı :) En uygunu vs nerden ne kadara bulurum.İnternet'te aradım bayağı bulamadım sitelerde vs. ya da yanlış arıyorum. HELP PLX 4G4LaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 d&r da gördüm bugün laptop taşımak için üretilmiş sırt çantaları.. bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Jansportun silikon destekli falan çantaları var ağırlığı omurlara dağıtıyormuş ergonomikmiş bişeymiş. Bende var bitane, cidden normal çantaya göre rahat oluyor taşıması. Büyük mağazalara bak onun için boynere moynere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bugün değilde yarın D&R ve Boyner'lere bakarım.Olmadı Pazar gitmeden önce Akmar'a gidecektim bakınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 babam antalyada realden almış bana kullanışlı bişey gibi, orayada bak istersen [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:13 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Zamanında şöyle birşey açmıştım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ekstra bir cantaya gerek oldugunu sanmiyorum. agirligi omuzlara yayan dagci cantalari var zaten. onlardan birinin icine, guzelcene, kilifiyla (bkz laptop kilifi) koyarsan sorun olacagini dusunmuyorum. bende kilif filan da yok, sirt cantasiyla tasiyacagim zaman havluya sarar koyarim misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ben Intel'in cantasini kullaniyorum, icinde laptop ve aksesuarlari icin ozel kisimlar, kemer ve dokuman bolmesi var. Rahat bisi.. Intel bayilerine sorarsan muhtemelen bilgi alirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 mayhemin linkini attigi canta bizim okulun default verdigi canta =/ 110 ytl falan verilmez, dagci cantasi al + git ikeadan falan laptopi cizilmelere ve canta icindeki hasarlara karsi koruyacak kiliftan al, o cantalara kiyafet falan sigmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ben Mayhemin gösterdiği CaseLogic marka çantadan almıştım yıllar önce, çok kaliteli, hala taş gibi valla, ben çok memnunum. 3 kilo laptopu tek omuzlu çantalarda taşımak zor oluyor, sırt çantası daha rahat ve daha güvenli. Bana göre tabi. Edit: Ben vatan bilgisayar'dan almıştım, aldığım zaman başka yerlerde sırt çantası modeli yoktu doğru dürüst, bir tek vatan bilgisayarda ucuzundan pahallısına baya bi çeşit vardı. Hatta pembeli mavili modeller de vardı, zamanın varsa gitmeni yoksa internet sitelerini kontrol etmeni öneririm. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 18:53 tarihinde, bega tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 eet o çantadan bizde de var süper yani kaç ytl ye satılıyor bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim hiç düşünme al direk fotoda sırt tarafını göstermemişler foto aradım ama bulamadım bi türlü neyse almaya gittiğinde bakarsın sırt sistemine acayip rahat + arada dağcılıkla uğraştığım için biliyorum fotolardan da gözüküyor zaten omuz kordonuna bakarsan görürsün uzun süre taşıdığında omuzlarını kesmiyor arada bişi var aynı şey sırt tarafında da var hem ağırlığı eşit dağıtıyor hem de sırtını ağrıtmıyor neyse pahalı gelse bile daha düşük kalite çanta alma para biriktir kesin bunu al:F [spo]valla komisyon fln almıyorum[/spo] edik: bega biz kardeş miyiz? [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 19:06 tarihinde, Burax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 iki tane caselogic çantam var. Biri sırt çantası, diğeri üstten yerleştirilen el çantası şeklinde. İkisinden de çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 D&R'da bir tane bulabildik ancak ama pek sevmedim o modeli yani küçük geldi daha doğrusu.Elbise vs. koyacağım içinde zorlanırım gibi geldi. Şimdilik idare etsin diye orta büyüklükte bir dağcı çantası aldım.Laptop kılıfı arıyorum yada bir süre havlu ile idare ederim.İyi bir laptop çantası bulunca da bundan alırım diye düşünüyorum.Mayhem'in link gerçekten bayağı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 east pack in vardı ama 100 kaat selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Targus diyom geçiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: Burax üye § 13 Ekim 2007, Cumartesi - 19:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- edik: bega biz kardeş miyiz? -------------------------------------------------------------------------------- Evet malesef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ben cameldan aldım gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar