Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 cyber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 cyber +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 cybera 4. lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Montla sevişin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Redlight Center diye bir oyun var internette,indirin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Lidriel 13 Ekim 2007, Cumartesi - 01:51 tarihinde demis ki: cybera 4. lazım said: CaNNi 11 Ekim 2007, Perşembe - 23:43 tarihinde demis ki: cyber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 - Git ziyaret et süpriz olsun söyleme.. - Bir akşam yemeği hazırla sonra beraber yiyin .. - Ziyaret ettiğin süre içerisinde bunu dışarı çıkar bir yerlere götür... Benden bu kadar abi bilmiyorum olabilicek hareketler bunlar yani... Aa şey yapın. Lunaparka gidin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Üniler bitti diyosun. Seviyorum diyosun. Ailelerde muhtemelen haberdardır artık bu konudan. İş ve evliliğe ne kadar uzaksın bilmiyorum ama söz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ona değer ver anlayış göster her gün çiçek al : ))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: Xaenin -------------------------------------------------------------------------------- Montla sevişin . -------------------------------------------------------------------------------- AEUHEAUHAEUHaeuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ahah o ne lan Montla seks bağımlısıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Dünyayı ele geçirme planlarını ertele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 aynı durum bende var. 1 sene boyunca (9,5 ay daha dorusu) 7 gün 24 saat birlikteydik. Sonra şehrine döndü tatil için. ordayken bitti gelemsine 1 hafta kala. şimdi bana dediği şeylerden en önemlisi özgür olmak istediği ve heyecanın başarma isteğinin yok oluyo olması. Az görüşelim hatta hiç görüşmeyelim dedi ama ben berabt haldeyim yok oluyorum. O aşk istiyor ben ise sevgimin artmasını yada böyle kalamsını. Aşk artık çok can ykaıyor. O ise yeni bir aşk yada alev tutuşma istiyor. Çok canım yanıyor dostlar. Gerçekten bitik haldeyim 2 kere intihara yaklaştım. Ben artık çalışıyorum haftanın 5 günü. sabah 7 buçuk akşam 8 evdeyim. bir kıza ayırıcak zamanım yada halim kalmadı. o ise ünide daha 2 senesi var. Ne yapıcam ben ya? Ne olucak benim halim. Okadar yaptığım şeyler istediklerim puf dedi uçtu. Evlenme hayalleri birlikte yaşama hayalleri uçtu gitti. Ellerimin arasından. Ona bir başkasının dokunabilme ihtimalini bile düşünemiyorken şimdi benden uzakta. Dokunursa eğer biri katil olucağımdan çok korkuyorum. Biri bana yardım etsin. nolur. msn falan ekleyin aynı sorunları olan arkadaşlar bana ulaşsın konuşalım bişiler yapalım paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: şimdi bana dediği şeylerden en önemlisi özgür olmak istediği gg olay bitmiş soğumuş kız dostum çek kendini bırak kaçan kovalanır unutamassın aksi taktirde çok daha acı olur bazen ilişkide tek taraflı biter heycan başka arayışlara girişilir ama istediği gibi olmazssa sana dönücektir.emin ol ozmanda sende bişeler bitmiş olucak.daha hayır gelmez bu ilişkiden biran önce toparlanmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 özgür olmak aslında benim yüzümdende istenilen birşey. yani direk oalrak başkalarıyla birlikte olmak olarak algılanmamalı. Şöyle bir sevgiliydim: etek mi giydin? ya rüzgar eserse ve açılırsa? giyme. bunu dedim bikere bu kafadaydım. anlatabildim mi olayımı? Bu kadar baskı ve sinir yarattım ki üstünde. sonunda patladı. ama herşey kaybedildikten sonra değeri anlaşır olayı ile su yüzüne çıktı. Anladım. gördüm. gittiğini idrak ettim. değiştim. değişiyorum. Fakat onun durup bunu görmek isticeğini sanmıyorum. Bu konuda elimden bişi gelmesi lazım. Ne olursa olsun kaybetmeyi tamamen istemiyorum. Seni aricam dedi ama bu bana daha çok işe başvurusunda biz sizi ararız demek gibi. Bir başkasının kalbine düşmeden önce yakalayamazsam bana geri geliceğinden çok şüpeliyim. hatta ihtimal bile vermiyorum. 18 ekimde yıl dönümü var. çiçek almayı vs düşnüüyorum bana kesin talimatı var görüşmeyelim diye ama çiçek yollamayı düşünüyorum bir iki şey daha belki. sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 olayı anladım abi dediğim gibi herzman ilişki dengede gitmiyo bi taraf biraz soğusa öbür taraf dahada üstüne gidiyo daha beter sıçıyo.oyuzden gitmyiceksin anladığım kadarıyla ortada ilişki falanda kalmamış gerçi arama beni demiş seni aramasını istiyosan aramıycaksın.aramassa o kaybeder muhabbeti yapmıycam kaybediceksin tabi sende ama şuan elinde olan ne var ki zaten kaybetmişssin kaybetceğini.çicek falan yollama bence senin için duyguları sönmüş birini bi çiçekle falan kandırmazsın.bunu üzülerek söylüyorum şuan senn yapabilceğin hiç ama hiç bişe yok sadece zmana bırakıp onun eğer bi hata yaptıysa bunla yüzleşmesini beklemelisin ayrılığından,sensizliğinden pişman olmassa zaten seni tamamen bitirmiş dmeektir.bırak oluruna fazla umut bağlama bence olursa güzel olur ama eskisi gibi olmaz hiç bizaman senn için bunuda unuttma olmassda şuan elinde bişe yok zaten bişe kaybetmessin yani çok çok 1-2 ay daha acı çeker üzülürsün olacağı budur.ben bu durumu 2 taraflı da yaşadım ilişkimde ayrılan,ayrılınan olarak.çıkarımlarımdan yola çıkarak bunları söylüyorum sana salla parti yazmıyorum yani onuda belirtiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ölüyü diriltmek zor.. anlamadım şey ise acı çekmek ve acı çektirmek pahasına ilişiyi devam ettirmeye kasmak. bitmiştir, tükenmiştir ama hala zorlarlar. birbirlerini kanatırlar, açılmadık yara kalmaz ruhlarında ama hala zorlarlar.. değmez... intihara kalkışma olayına hiç girmiyorum, zaten zor durumda iken bir de ben yük olmayayım omzuna. ancak değmez hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: anasını sattıgımın dunyasına 1 kere geliyoruz budist değilsen eğer ahah çok güldüm lan ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 diyosunki bırak kendi haline. rahat olsun. Kasarsam daha çok gider? Buna katılyıorum evet düşüncede falan müthiş birşey bırak gelir zaten gibi düşünmek ama hocam hayallerle yaşanmıyor değil mi? Hayal kurup böyl böyle olsun diyerek olmuyor. Canım çok yanıyor. çok acı çekiyorum. Eğer bırakırsam kendi haline düzeltmeye çalışmassam yada anlatmazsam durumu çabalamassam gidicek. ve ben birdaha biliyorum ki hayatımın hiç bir evresinde yer alamiyacak. Şuanda uğraşabilicekken yada 3 gün sonra uğraşabilicekken buna fırsatım varken yapmazsam, bundan 3 ay sonra bir başkasının koynuna giridğinde yada 1 yıl yada 2 hafta, ben o gün yok olucam ve geriye dönüp baktığımda neden uğraşmadım da geri elde etmedim onu dicem. Sorunum bu. Eğer bilsem benden başka kimseye bakmicağını sadece ders ve arkadaş ortamına giriceğini. sevgili aramicağını ozaman varsın olsun 1 ay 3 ay 5 ay bekliyim. Ama bu yok işte. Aşk arıyor yada daha farklı şeyler. Benden daha dorusu bizden bunaldı. Buna ilaç lazım. :/ çiçek yollamazsam ne yapayım? 18 ekim bizim yıl dönümümüz şöyle söyliyim biz bu kadar zaman boyunca, her ayın 18 i bunu kutlayan bir çifttik. (yaşlar 22) her akşam en az yarım saat konuşur öyle uyurduk. son 3 haftadır böyleyiz. ayrı. sorunlar içinde falan. Yok olup gitmesini istemiyorum. Annesi var, kimseyi sevmeyen son derece zor ykalaşan falan. Kadın bana bayramda telefonda 30 saniye içinde 5 kere oğlum dedi yahu. Anneler filan falan aileler biliyor herşeyi. Birlikte aylarca aynı evde kaldık. 1000 tane en az foto var. istanbulda anı olmayan semt kalmadı. Okadar çok şey yaşadıktan sonra bunların "puf" diyip uçması gerçekten yaralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Kiz baskasindan hoslanmistir. Yoksa durup dururken ay ben sIkIldIm yapmaz hatunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Çiçek yolladığın an kızın arkadaşlarının ağzında sakız olursun, biraz gururlu ol. Kız zaten seni terketmiş, şu an onun için yapacaın -mesaj atmak, çiçek yollamak- kızı senden soğutmaktan başka hiçbirşeye yaramaz. Bırak, gelirse ztn senindir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır. Bunu aynı durumu yaşamış birisi olarak söylüyorum. Eğer çok çok az olsa da sana dönmesini bekliyorsan kesinlikle onunla irtibat kurma. Hoş geri araa bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Okuyup geçerim genelde sadece cevap yazmak için siteye giriş yaptım.Aynısını yaşadım arkadaşım.Bir anda ben soğudum muhabbeti oldu.Uzattım ve sonunda aldatıldım.Birşeyler yitip gittiği zaman ne yazık ki asla eskisi gibi olmuyor.Senin yazında bu olayı gördüm.Yazdıklarımızın tamamı sana hikaye geliyor farkındayım.Moddasın kurtarmaya çalışıyosun da oda seni istese böyle çekip gider mi ? Ya da sen ona, o senin peşinde böylesine koşarken ben sıkıldım senden diyebilir misin ? Cık diyemessin, çünkü seviyorsun.Uzatma, normalde asla kesin konuşmam.Her insanın kendi dünyası kuralları vardır hani karışmak istemem.Aynısını yaşamış bir insan olarak yineliyorum geçicek, şu an ne kadar Dünya üzerine gelsede geçicek.Uzatma kardeşim.Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Gideni tutmayacaksın , bu kadar basit . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yeni bir tedavi yöntemi açıklıyorum.Size en yakın aşk tedavisi yapan kliniğe gidiyorsunuz. Bir kaç seans elektro şok tedavisi gördükten sonra ortada ne kız kalıyor ne sevgi , hatta gay bile olabilirsiniz (Dikkat geçici unutkanlık yapıyor) [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 19:43 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 aynı şehirde birlikte olsanız daha monoton olurdu.en azından ayrı şehirlerdesiniz bir araya gelince boş bi yer bulup birbirinizi gg edebilirsiniz yani birlikte olamamanın acısı anca böle çıkar dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar