Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock?Lich king?

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Ehehe hayır abi, eğer sen ruhunu demonlara satsan ve büyü gücü kazansan katil olmazsın. Yakıp yıktığın kasabalarda arkandan katil diyinler çıkar belki( canlı bırakırsan oda) ama o noktaya geldiysen assassinlik yapmazsın. Senin assassinlerin olur hatta. Biliyoruz da konuşuyoruz:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 18 October 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
Ehehe hayır abi, eğer sen ruhunu demonlara satsan ve büyü gücü kazansan katil olmazsın. Yakıp yıktığın kasabalarda arkandan katil diyinler çıkar belki( canlı bırakırsan oda) ama o noktaya geldiysen assassinlik yapmazsın. Senin assassinlerin olur hatta. Biliyoruz da konuşuyoruz:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

Eger dengesiz bir warlocksan katil olursun
Dengeliysen olmassin olayi yani.
Hmmmms.
Oda olur(olum ben bunu katil yapacam)[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock olmuşsan ve ruhunu iblislere satmışsan zaten dengesizsindir. Ama eğer o kadar dengesiz bi adamsan zaten demonlar sana o gücü vermezler(inat)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 18 October 2003 20:17 tarihinde demiş ki:
Warlock olmuşsan ve ruhunu iblislere satmışsan zaten dengesizsindir. Ama eğer o kadar dengesiz bi adamsan zaten demonlar sana o gücü vermezler(inat)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

vay bne demonlar vay.(bilerek ole yazdm :D)
Zaten adi ustunde demon bunlar hafif onlarda dengesiz.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Sosyal ağlarda paylaş

ya hem warlock nedir bilmiyosun ne assassin nedir bilmiyosun
sorna gelip onlar benziyo warlock = assassin gibi denklemler kuruyosun
olmadi ki simdi..
warlock dedikleri gibi ruhunu seytana satan bi kisilikse zaten, katil olucak bi durumu kalmaz
yada sen mass murder'i katillik olarak adlandiriyosan o baska tabi :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 18 October 2003 20:23 tarihinde demiş ki:
ya hem warlock nedir bilmiyosun ne assassin nedir bilmiyosun
sorna gelip onlar benziyo warlock = assassin gibi denklemler kuruyosun
olmadi ki simdi..
warlock dedikleri gibi ruhunu seytana satan bi kisilikse zaten, katil olucak bi durumu kalmaz
yada sen mass murder'i katillik olarak adlandiriyosan o baska tabi :)[hline]

Olum senin aklin hayalin almaz benim bildiklerimi bir bir doksem buraya.Ha surda bir warlockla lich anlamadik onu sorduk.:D[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 18 October 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne alem adamlarsiniz çorba yapmişsiniz herşeyi ... :)
öncelikle , warlocktan assasin olursa barddan paladin , clericden de ranger olur ....
şimdi hepiniz bir "kafamda canlandirdiğim warlock , beynimdeki assasin" gibisinden terimlerle ortaliğa kendi kafanizdakini anlatmişsiniz. doğrudur siz öyle hayal edebilirsiniz ama sizin hayalinizdeki nin genel-doğru olmadiğini belirmek isterim ...
yine de açıklamaya çalişiyim belliki size tsrin rule booklarindan copy paste etmek yaramamiş
[hline] warlock , bir deamonologist mage dir... başka bir değişle demonlarla işbirliği içinde olan , onlarla ortak çıkarları doğrultusunda (yada çoğunlukla kendisi öyle sanarak) gücünü birleştiren , ve onlardan ciddi yardimlar alan büyücüdür. örneğin deamon summon ederek kendi yerine dövüştürürken ELBETTEKİ aptal aptal deamon'u izlemeyip onunla büyü yapacaktir. Fireball atmasi call lightning yapmasi vs... hangi school a üye ise ve/veya hangi büyüleri ezberlemiş ise o anda çok doğaldir . çünkü arkadaş MAGE dir yani büyü yapar fakat normal bir mage ile ayni şekilde spell advance geçirmemiştir warlock olmasindan dolayi deamon spell lerine de ulaşabilir her levelda normal spell booklarda bulunmayan deamonlar tarafinan ogretilen spelleri special skill olarak öğrenir.. ayrica arkadaş aptal da değildir büyüsü bitip kaçacak yeri ve summon edecek kimsesi kalmayinca DOĞAL OLARAK kılıca sarilacaktir ( hernekadar bilmiyo olsa bile keza warlocklar sadece DAGGER , CROSBOW, CLUB ve STAFF la proficentırlar.) .. okuduğunuz gibi warlocklarin assasinlikle hiç bir ilgisi yoktur...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 19 October 2003 05:08 tarihinde demiş ki:
şimdi hepiniz bir "kafamda canlandirdiğim warlock , beynimdeki assasin" gibisinden terimlerle ortaliğa kendi kafanizdakini anlatmişsiniz. doğrudur siz öyle hayal edebilirsiniz ama sizin hayalinizdeki nin genel-doğru olmadiğini belirmek isterim ...

Dungeon Keeper, Heroes of Might and Magic, ve aklıma gelmeyen, 89 yılından beri oynadığım bir çok oyunda, gördüğüm Warlockları tarif ettim.
Bu genel durum üzerinde, benim düşündüğüm Warlock tipini de söyledim.
TSR'nin kural kitaplarındakiler, geneli ifade etmek zorunda değil. Ayrıca benim "kafamda yarattığım warlock" kafadan atma, iki günde sıkma birşey değil. Bilgisayar oyunlarında olan genel bir olay..
Bunu söylemek isterim, çünkü deminden beri aynı şeyler söylenip durunuyor. "kafanızdan atmayın" deniyor. Ki attığım birşey yok..

Axedice çok güzel özetlemiş olayı..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi valla benim kafamdaki de genelde assasin degil zaten.
Kafamdaki genelde kotu kisilerin(mesela cok guclu ve gaddar olan bir imparatorun) mezarini koruyan bir buyucu tipi.
Bilmiyorum, yani ole gelmisti aklima lakin ole degilmis.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sizin hayalinizdeki nin genel-doğru olmadiğini belirmek isterim ...
yine de açıklamaya çalişiyim belliki size tsrin rule booklarindan copy paste etmek yaramamiş
[hline] warlock , bir deamonologist mage dir...

ya bu nekadar cesur bi tanim boyle
yoksa TSR'in kurallari evrenselmide benmi bilmiyorum
yani TSR warlock = deamonologist mage deyince warlock oylemi oluyor?
ha sizin orda TSR 'in lafi yasa falansa bilemicem
adama gore warlock fighter/mage hybridi ise bitmistir olay
sen ona "sen yanlis bilion, bak TSR'a, demiski demolohedehodo mgae bu" diyemezsin
warlock konsepti oyundan oyuna, dunyadan dunyaya degisir
hatta buna kisiden kisiye de dahil
TSR gidip wolfpack'e sizin shadowbane'deki warlock class'i yanlis falan diyomu?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili arkadaşim ASSASIN...
öncelikle şunu belirtiyim bu yazilarin olduğu bölümün adı MASA ÜSTÜ ... başka bir deyişle masa üstü sistemler için bir tartişma ortami . shadowbane bir MMORPG'dir.. paticik ana sayfada aşağıda bir bölümvar mmorpgler için eğer warlock tanimini orada tartişiyo olsaydik , firmadan firmaya değişebileceğini kabul ederdim ... amma velakin masa üstü sistemlerinde eğer TSR oyunu oynayacaksan TSR in kurallari (ister beğen ister beğenme , istersen CE paladin oynaticam bana ne diye histerik krizlere gir ) YASA olarak geçerlidir ..
senin dediğin magic oynarken "ya bana ne burada 4 mana ile açılacak bu kart yazio , ben 2 mana ile olacağını hayal ediyorum, 2 mana ile açarim o karti " demek kadar mantiklidir....ayrica bilmediği yada yanlış bildiği konusunda kimseye dayatma yapmadim tam aksine
said:
... şimdi hepiniz bir "kafamda canlandirdiğim warlock , beynimdeki assasin" gibisinden terimlerle ortaliğa kendi kafanizdakini anlatmişsiniz. doğrudur siz öyle hayal edebilirsiniz ama sizin hayalinizdeki nin genel-doğru olmadiğini belirmek isterim ...
[hline]Vanity is my favourite sin¹

dedim .. yani sizin hayal ettiğinize saygim sonsuz amma velakin işin doğrusu budur dedim ... başkalari da oyunlardan örnek vermiş senin gibi tekrar hatirlatmak isterim MASA ÜSTÜ völümünde MASA ÜSTÜ sistemini tartişiyoruz .ayrica tanimim çok cesur geldi ise lütfen imzama bi göz ativer..
saygilar[hline]Vanity is my favourite sin¹
Sosyal ağlarda paylaş

Hired gun yazmışsın sahadowbane bir mmoRPGdir diye. RPG kısmı önemli işin, rpg dediğin bildiğin frp. Assassin burda doğru demiş.
TSR ın kuralları diyosun ama tsr diye bişi kalmadı tarih oldu o. D&D duralları diyelim. D&D kuralları nereye kadar evrensel? Warlockları d&d ek kitaplarına göre sınırlandırarak hata yapıyorsun zaten.
Masaüstü bölümünde bitek d&d mi tartışılır başka fantazi kaynaklarından başka fikirler üretilemez mi? Biraz daha geniş bir çerçeveden yaklaşmak lazım. [hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 20 October 2003 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boş bi tartışma bu zaten.

soyadı warlock olan çeşitli hermetik kültlere mensup büyücü kişiler mevcut yakın tarihte. ama warlock kelimesinin literatüre nezaman geçtiğini bulamadım...

ha bu arada hired. o elindeki kaynak (netbook of witches and warlocks) tamamen unofficial bi döküman. sadece open game liscense'i var yanlış hatırlamıyosam... warlocklar üzerine gayet güzel teoriler olmasına ramen herhangi başka bi kaynaktan daha güvenilir de diil.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...