Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Kaynak nerde çiptek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 [yapıcıeleştiri] Mimari fotoğraflarda kadraj mühim bir şeydir, sevgili çiptek'in dediği gibi camii düşüyor. Düşen camii ve benzeri fotoğraflardan kaçınmak için dikkatli olabilir, tripod ve su terazisinden faydalanabilirsin. Texture, brush fazla basılmamalıdır. Konulmamış kurallardandır. [/yapıcıeleştiri] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ferrero said: son tramvay. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 texture-brush konusunda gelişim devam ediyor. henüz raya girmiş değil. cami nereye düşüyor anlamadım? arkaya mı, onu mu kastettiniz ? sağolun. makine kendinden photoshoplu bu arada. ben de ufak rötüşler yapıyorum tabi. çok ufak oynamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 caminin sola doğru olan eğimini göremiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cami yamuk evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 doğru var bir eğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Fotoğraflarını baya beğeniyorum ama tarzını değiştirmeyi denemelisin. Kötü değil, yanlış anlama sadece farklılıklar katarsan kendini daha da çok geliştirirsin. Demek istediğim fotoğrafların hep kasvetli. Fotoğraflarına bakınca melankoli, dram ve huzur üçgenini görüyorum hep. Zaten şuan ki tarzını baya iyi değerlendiriyorsun/kullanıyorsun. Kendini yada başka bi model bulup profil çalışmaları yapabilirsin(gölgelendirme-ışıklandırma-renk zımbırtılar vs. vs. çokta anlamıyorum o kadarını) ki yapıpta buraya koymadıysan bilmiyorum =) Başarılarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 teşekkürler. stüdyo, portre çalışmak istiyorum fakat şartlar henüz el vermediği için çalışmaları pek yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 aslında belki de yeri bu topic değil bu çalışmamın, gelişime ek değil çünkü. 3 sene önce compact makinemle çektiğim fotoğraf. işe yarayacağını bildiğim için saklamışım. paylaşmak istedim sdf. yaradığı iş http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/p710002612345kb044b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kızın yüzündeki anlam nedir anlayamadım:) arkadaki aşırı fluluk beni rahatsız etti sanki. biraz daha net bir bulanıklık olsa daha güzel mi olurdu diye düşündüm. Bunun dışında pek bir şey anlatan bir fotograf olmadıgından da sayfalarca yorum yapmaya gerek yok. keyfine bak başarılar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ne yapayım yaa. afrikaya gidip açları mı çekeyim? vapur, deniz, şirin kız üçlemesini tutturdum işte. fotoğraf oldu yani asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kız şirin de, biraz boş bi bakış olmuş sanki, pek bişey hissettiremedi. ifadesi farklı olsa, daha hoş bi fotograf olabilirdi bence. renkleri begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://img507.imageshack.us/img507/5108/dsc0096123.jpg http://img507.imageshack.us/img507/2948/dsc004312345.jpg http://img507.imageshack.us/img507/9009/dsc0153123p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sigara içilen resmi beğendm açı çok güzel olmş.hoş resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Fotoğraflarda ambianslar hoş. Sigaralı fotoğraf da güzel olmuş. Ama aslında daha iyi fotoğraflar çekebileceğine inanıyorum ben. Sanki pek eline alıp çıkmıyosun dışarı. Şayet öyleyse aynı sorun bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bende de var. finaller bitsin çıkıcam tek başıma,sabahın köründen gecenin körüne kadar her güzelliği fotoğraflicam.koyarım buraya da sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ferrero said: http://img507.imageshack.us/img507/2948/dsc004312345.jpg bu baya hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Alexi_Septimus said: ferrero, diyebileceğim tek şey ilk fotoğraftaki tarzından uzaklaşıp ördek fotoğraflarına yoğunlaşmanın sen açından iyi bir şey olduğu; zira o şekilde fotoğraf filtrelemek 2004 senesinde yasaklandı. abi tek tek okudum bütün sayfaları felan hiç bişi anlamadım ama buna çok güldüm hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 unac said: Sanki pek eline alıp çıkmıyosun dışarı. Şayet öyleyse aynı sorun bende de var. evet aynen öyle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aslında bi paticik fotoğraf gezisi düzenlemeli. fotoğrafçılar toplanıp turistik gezi yapalım bi yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sarıyer tepelerini tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ferrero said: Bu fotoğraf üstünden ders anlattı hocamız cuma günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 diğer sayfalardaki bütün resimlerin linkleri ölmüş. açılmıyo hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar