Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmaralı olmak...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten çok zor...
Bu sene mezun oluyorum ama gerçekten tavsiye etmiyorum gelmenizi...

1) Öğrenci işlerinde tersliyorlar
2) Sürekli harçlarla ilgili sorun çıkıyor, problem üstüne problem.
3) Otomasyon sistemi yok, karda kışta not bakmaya gidiyorsunuz.
4) Binalar dökülüyor,kampüsler o kadar iyi değil.
5) Yurtdışı olanakları kısıtlı.
6) Bugün okula gittim , gidişim 1.5 saat sürdü. Ders yokmuş, panoya yazılmış ders olmadığı. Dönüşüm de 1.5 saat sürdü. Hayatımın 3 saati çöpte ve bu ilk değil.

Açıkta kalmamak için Marmara'yı yazdığıma çok pişmanım...
Keşke 1 sene daha çalışıp Bilkent İşletme'de burslu falan okusaydım... Ya da ne bileyim ODTU falan. En azından üniversitede okuduğumu anlamış olurum.

Tek güzel yanı okulun IIBF , İngilizce İktisat'taki eğitim fena değil,güzel yani...

Ama gene de denemek isterdim geriye dönüp şansımı...
Sosyal ağlarda paylaş

bu topice ilk yazan bn olmak istedm ciddi ciddi
marmaraya kafam girsin bu 1
öss ye çalışan gençler varsa marmara yazmayın bu 2
hele ki diş hekimliğini asla yazmayın bu 3
alayı hikaye marmaranın bir boku yok,niye marmara dediğinizde cvp alamadğnz bir üniversite bu da 4

ayrıca isteyen olrsa ayrıntılı olrk marmara diş hekimliği fakültesi maceralarımı yazabilirim ,niye yazılmaz anlarsınız..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu sene kısmetse mezun oluyorum marmara mühendislikten
- öğrenci işleri hakkaten rezil=) yani 4 sene bitti okulda 5.'ye girdim hala öğrenci işleriyle problemler,tartışmalar yaşıyorum ama alıştım=)
- harç olayında bu sene bi sorun çıkmadı,daha doğrusu 2 senedir çıkmıyor bizim mühendislikte,düzgün bi şekilde ilerliyor
- otomasyon fakülteden fakülteye farkediyor,mühendislikte otomasyon var,öğreniyoruz internetten
- binalar bizim göztepe kampüsünde rezildi,rektörlük taşındığından beri ilerle var,yenileniyor kampüsün içi,binalar falan,yeni lab'lar falan açılıyor ve inşaat halindeki binalarda tamamlanacakmış en kısa zamanda
- yurt dışı olanakları mühendislikte kötü aynı şekilde, yani ilgilenen size yardımcı olacak biri yok, kendi başınıza çok uzun zaman araştırıp girişimde bulunsanız bile sonuçsuz kalıyor

genel olarak marmara vasat,puan yetti geldik yani,şimdiki aklım olsa çalışır tekrar sınava girerdim diye düşünüyorum
ama dediğim gibi fakülteden fakülteye değişiyor hatta bölümden bölüme bile değişiyor
bizim bölüm çok da fena sayılmaz,öğretim üyeleri falan fena değil bizde,iyi hocalar var ve eğitim de iyi bizim bölümde
prawler demiş ingilizce işletme-iktisatta eğitim iyi

yazmayın ama=)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

1) Öğrenci işlerinde tersliyorlar
2) Sürekli harçlarla ilgili sorun çıkıyor, problem üstüne problem.
3) Otomasyon sistemi yok, karda kışta not bakmaya gidiyorsunuz.
4) Binalar dökülüyor,kampüsler o kadar iyi değil.
5) Yurtdışı olanakları kısıtlı.
6) Bugün okula gittim , gidişim 1.5 saat sürdü. Ders yokmuş, panoya yazılmış ders olmadığı. Dönüşüm de 1.5 saat sürdü. Hayatımın 3 saati çöpte ve bu ilk değil.

Gassaray'da da var aynı halt.
Yalnız değilmişiz sdf.

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 23:52 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Marmarazadelerdenim :p

Açıkta kalmamak için yazdım, kazandım, 4 senelik ama kimse okulu bilmiyor (Sağlık Eğitim Bölümü)

Çoğu kişi "zuhahah ebe mi olacan?" diyor, neyse onu geçtim, mezun olduk gayet rahat bi şekilde, gel gör ki, geçen sene mezun olduğum bölüm kapatıldı.
Artık Sağlık Eğitim Bölümü yok, 4 senelik verdiğim emek tamamen boşa gitti gibi birşey, zira hiçbir kurum tanımayacak okuduğum bölümü.

Kafam girsin
Sosyal ağlarda paylaş

Marmar işletme 4.sınıfım. Okulun Bahçelievler gibi ucube bir yerde olmasından dolayı 5,5 seneye uzattık okulu. Kodumun E-5 i. Şimdi okul Anadolu Hisarına taşındı. Süper kampüsmüş, en azından 2 binalık bir kampüsten geçince çok güzel gözüküyor. Okulda yoklama alınmayınca zamanımızın çoğu tophane de geçti ...

Eğitim' i de boktan bir kaç hoca dışında gerisi yalan fasa fiso.

Dişhekimliğindeki arkadaş, sınıf kaçtı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet geçen sene benden dönem başına 708 milyon lira harç alan okul, benden fazla aldığı için geri ödeme yapacakmış.
Salı günü dilekçeyle ve eski makbuzların okula gitmesi gerekiyor.

Tahmin edin bakalım bu hangi üniversite?

Size biraz ip ucu vereyim

Tam olarak harçlar birkaç gün önce belli oldu...
Okul açıldıktan bir süre sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

ala ala bu sene benim harç hesabında sorun cıkarmadı marmara, inanılmaz şaşırdım..banka görevlisine kontrol ettirdim 2 kere.

dilekçe vermeye gittigim ögrenci işlerinde görevli kadının tam benle ilgilenirken birden kopup

"Ay hadi bi çay demliyelimmi ayşe hanım ? "

demesini tebrik ediyorum

istifini bozmayıp "demleyelim kız amma içtik bugun ehehe" diyen diger görevliyide tebrik"

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 02:18 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

btw marmara nın iibf kısmını eski adı "İktisadi İlimler Akademisi"dir kuruluşu 1883 duyun-i ümümiyedir yani yabancılar tarafından kurulmuştur flaması ortodoks hristiyan etkisini fazlaca taşır ilk kampüsü şu anda rektörlüğün bulunduğu sultanahmet meydanındaki osmanlı mimarisi binadır keza benim aile büyükleriden çoğu bu binada okumuştur özellikle alman okulları marmaradan gelenleri güzel karşılar zaten enformatik bölümünü de gelip almanlar kurmuştur

ha İİBF si süperdir bence ama alman dili ve edebiyatı bir okadar kötüdür keza acar sevim vardır bölümün başında bu adamın götü yalanmadıkça mezun olamazsınız zaten alman dili edebiyatı okuyan mesleki olarak hiç bir şey olamıyor (eskiden almanca öğretmeni olunabiliniyordu onu da kaldırdılar)

sosyoloji bölümüde türkiyenin saılı bölümelrinden biridir geriye kalan bölümlerini bilemiyorum

bu arada marmara özel okullara en çok öğretim göevlisi gönderen okuldur ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...