Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 er ryan yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Arkadaşım, şikayet eden benim. Spoiler diye bir tuş konmuş oraya, ve lost'u bir süredir izlemekte olan bir insanın, senin o yazdığını görmesi, gerçekten dizi zevkini azaltan bir şey. Eğer sen "İZLESEYMİŞ KARDEŞİM! BANANE!" gibi bir yaklaşımda bulunuyorsan, o senin hödüklüğündür, kusura bakma. "Böyle bir kural mı var?" diyorsun, genel olarak forumda huzuru bozmak, insanları rahatsız edecek yazılar yollamak yasak, bu bağlamda, evet, kuralı bozmuş oluyorsun. Ve kurala uymanın yolu, sadece solda bulunan 1 tane tuşa basmaktan geçiyorken bunu yapıyorsun. Senin için önemsiz olan şeyler, başkaları için önemli olabilir. Biraz duyarlılık gösterebilirsin bu konuda. Senden çok büyük bir şey beklenmiyor. Yalnızca, yazmış olduğun spoiler içeren yazıyı, spoiler kutucuğu içinde yollayacaksın, o kadar. İşin komiği, yanlışını kabul etmektense, can çekişiyorsun boş yere, haksız olduğunu göre göre... Yazık ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ahahaha süpersiniz varya nasıl sinir nasıl snir şu yazıları yazarkenki halinizi merak ediyom neyse kafam güzel uğraşamam sizle vurmuşum rakının keyfine biri bişi mi dedi ??? duyamadım hrrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 adam hem haksız hem yüzsüz üste çıkmaya çalışıo böle şey görmedim. ben izledim bana koymadı. ama ayıp yaptığın ''banane izleseymişler'' gibi bir mantıkta çok komik zaten. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:06 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oooohhh gelen gelene heytt kardeşim sizene et şikayetini otur yüzsüz müzsüz diyede tabirlerde bulunma kural varmı böyle böyle yapılcak izlediğimiz filmler için yorum yasak spo kullanın ? yok dimi ? ee ayıpmış böyle şeyler saygı felan banane siz kimsinizde size saygım olsun toggie sen kimsin karpuz sen kimsin yukardaki nickini bile yazmadığım şahıs sen kimsin ? saygım neden olsun ? ha saygım burda kimseye yokmu var bi sürü adam var canımı yesinler şurda dönen muhabbetler sayesinde ama sizden ne gördüm her topice gelip soğuk soğuk laflar soğuk soğuk dışlamalar öyle olmaz doğrusu bu şu yanlış futbol bölümünde durduk yere tartışma çıkarmalar (lafın sahibi biliyo ki 1 hafta felan yörüngelerde uçtu acı oturmuş..) felan kural koyun bende yazmayım arkadaşım bu kadar basit yok size saygım anladınmı olayı ? ha saygım yok diye kalkıpta size argo mu kullandım hayır. kullandıysam şikayete tıkla.... yörüngeye uçur mühim değil şaka gibi olmayan bi kural için hiç bişi yapmam spo da açmam... başkada bişi yazarsam ne oluyum... http://forum.paticik.com/konu.php?id=181475&syf=2 2. sayfanın ilk mesajı banane kardeşim ben izlemedim yaprak dökümünü spo koysun lütfen ve bunun gibi niceleri vizyonda bana kalkopta ghald yazmış zpo yapılcak felan demiş demeyin o oynanılan bir filmin sonraki bölümünü önceden izleyen birisi kalkıpta burda anlatmaya kalkarsa demiş spo yapın demiş benim bahsettim yıl olmuş tekrarını bile vermişlerdir. kanal 7 de bile verirler yakında hatta tekrarını... lol [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:28 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 arkadaşım bu zaman kadar izlemeyen kişiye gelip filmin-dizinin içinde geçem olayların anlatılmayacagını ögrenemediysen o senin ayıbın maden bi terbiyesizlik yaptın üste çıkmaya çalışma babanım forumu değil burası tanıdıkların olabilir, arkadaşların olabilir forumda ama sadece senin samimi arkadaşların yok burda senin verdiğin spoiler içinde olmayan spoilerları millet okumak zorunda değil. insan gibi özürünü diler geçersin yağ gibi üste çıkmaya çalışmanın lüzumu yok. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 23:15 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Duyarlılığını, anlayışını geçtim, mantığından ve zekandan da şüphe etmeye başladım. Senin birazcık anlayışlı davranabilmen için belli bir kural olması şart mı? Şu topicte sergilemekte olduğun zekana uygun bir örnek vereyim. Anayasada emin ol "Yolda yürümekte olan tanımadığın bir adamın yüzüne tükürmek yasaktır" yazmıyor. Ama bunu yapman yasak. Değil mi? Sonuçta, her türlü aksiyonu, ayrı ayrı yasaklayamayacakları için, "İnsanları rahatsız edebilecek yazılar yollamak" yasak gibi, daha genel bir ibare koyuyorlar. Ve sen bu kuralı çiğniyorsun. Ha onu geçtim, her kuralın yazılı olmasına da gerek yok. Yaptığın ayıp. Ve bunu kabul etmektense, salak saçma argümanlarla, kendini savunduğunu sanıyorsun. Başkalarının da aynı hareketi yaptığından ama onların ceza almıyor olduğundan dem vurmuşsun. Başkasının yanlış bir hareket yapmış olması, senin yapmış olduğun hareketi doğru çıkarmaz. Bunu ilkokul 3. sınıfta biliyordum herhalde. "HERKES HIRSIZLIK YAPIYOR! BEN DE YAPAYIM" demek gibi bir şey bu. Şikayet edildiği sürece gereken yapılıyor, kimse rahatsız olmazsa, bir şey yapılmıyor elbette. Sen de o yaprak dökümü başlığındaki spoiler'dan rahatsız olduysan, şikayet edebilirsin. Bir önemli ayrıntı daha var ki, o da "kural mı var hede hödö" diyorsun da, spoiler olduğu gerekçesiyle, bir postun, yöneticiler tarafından silinmiş bile. Sen daha gelip neyi savunuyorsun ki hâlâ? Üstüne, hâlâ devam ediyorsun, aynı spoilerı içeren postlar atmaya. Çok ciddi söylüyorum, admin olsam kısa süreliğine yörünge dışına yollardım herhalde. Tabii o benim kararım değil, sadece görüşüm. Gelelim diğer bir konuya. Bana saygın olmayabilir, ama önemli olan kişiye değil genele olan saygın. Saygısız bir insan olduğunu gördük zaten topiğin genelinde. "Yazık" tabirini kullandım zaten o yüzden... Yüzsüz müzsüz tabirlerinde bulunma demişsin de, yapacak bir şey yok. Gerçekten şu yaptığın yüzsüzlük. Diğer bahsettiğin 1-2 şey var, ama zaten onlar elle tutulamayacak kadar saçma, konuyla alakasız şeyler, değinmeye bile değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ayrıyeten dizinin eski veyahut yeni olmasıyla, spoiler olayının yakından uzaktan alakası yok. 1960'lı yılların filmlerinde, 1950'li yılların kitaplarında bile herkes, elinden geldiğince spoiler kurallarına uymaya çalışıyorlar. Bana inanmıyorsan, ekşisözlüğü, patiğin vizyon bölümünü, veyahut bu tarz tartışmaların yapıldığı diğer forumları açıp bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 olmayan kural mı ehehe, şaka lan bu adam. allah akıl fikir versin benim söyleyecek bişeyim yok sana. pek terbiyesiz bir insanmışsın görebildiğim kadarı ile. şikayete de basmıyorum bilerek, belki birgün kendi çıkardığın rezilliği görüp kendinden utanırsın diye. bilemiyorum yani şu basit spoiler konusunda saygı duydugun kac kişi sana destek cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abi cok gereksiz bir tartismaya giriliyor. vizyon bolumunde veya degil, eski veya yeni spoiler kullanilmali. cidden cok sinir bozucu birsey cunku, izleyen var izlemeyen var. daha fazla uzamasin tartisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bit tek john lock olmamış diğerleri iyidir.hele sayid on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar