NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 şu anda ufak bir kredi kartı problemi yaşıyorum sorunumu çözünce geri dönücem.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ok geçmiş olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 var ya neuro bu yaptigina bariz "gosterip elletmeme" denir SL yi download ettin ama bi turlu oynayamadik takilamadik beraber[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bu akşam 199 oluyorum tabi fırtınadan kablo gitmesse. :) 200 olmama bu sefer az kaldı hakkaten sonra paso aksiyon :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 biri söylesin bana SL expansion pack indiriyim mi..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bir dergi veriyor boşuna indirme bence çok zaman kaybedersin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ao+notum wars vermiyor mu pcworld? başka bir dergi de SL mi verio?[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sanki Shadowlands veriyor gibime gelmişti benim de görünce çok şaşırmıştım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 kanalin tekinde 100 defa reklamlarda gosteriorlar gunde zaten lol[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 olum zaten içim yandı account frozen yazısını görünce birde sen gelme üstüme ilk ring ve keylerimle kala kaldım böyle ühühühühü. ama pazartesi girmis olurum oyuna tekrar.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 problem çözülmüştür. pazartesi günü itibariyle Neuro tekrar yayın hayatına dönüyor. Bütün sevenlerine ve sevmeyenlerine duyurulur. :rock:[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 12mil XP ve ve ve veeeeeeeeeeeeeeee 200 olucam[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 lan lan lan ben bir ara bir delirsem uygun olur. 85 kredi kartı bulup hiç biriyle işini halledemeyen tek insanoğlu benimdir herhalde. neyse annemin kredi kartı bir iki güne tekrar aktif hale gelicek (umarım) ama kesin bir şey söylemiyorum ne zaman kesin bir şey söylesen bir sorun çıkıyor.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Sen gel de gerisi önemli değil.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 aaaa Baba Adayı :)) allah analı babalı büyütsün!... hoş ben hala sana yazmaya devam edicem ama o başka bu başka :))) (aslı'ya yan bakana RB yi çakarım ona göre :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bi dakka ya neuro burda bi terslik var oyuna geri gelmeden nasi RB cakican abi kos hemen geri gel, gelirsen de haber ver bende giriim 3 gundur oynamiorum baydim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mirim valla 200den öncesi daha keyifliydi :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 dur sen dur yapacak iş buluruz biz sana bir giriyim. artık annemden babamdan ondan bundan umudu kestim bende gittim bir mini bank hesabı ay pardon granati hesabı açtırdım şu sanal kart aktif olunca damlıyorum :) citir'im canım cigerim benim nelere kadir olduğumu şahsen görmüş bir kişisin çakarım dersem çakarım unutma :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bir hafta on gün dediler. ulan varya deli edecekler beni sonunda kader mi lan bu daha ilk ring bilem yok bir giricem direkt quest delisi olup çıkıcam sonunda grrrhhhh[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 heheheh +2 ring yakşaık 8 dakika sürüyor. Sadece WWdeki ergo beyle konus yeter. +3 bende kasıyorum beraber yapalım ben delirdim. YÖn duyumu kaybettim öldüm öldüm dirildim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ah ah asli oyuna girdigimiz saatler uyussa ne gusel paso beraber takiliriz da okul sux :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
rojad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 vay vay vaaaay butun storm burdaymis huyum degildir ama hadi bi postta biz atalim dedik .Neuro snede bokunu cikarmada gel artik (sen geldiginde ben infernoda olurum o ayri hehe) Su ice trolu bi bulsak .Umarim halledersin su kart isini herkez oyunu birakiyo ama biz turkler takiliriz artik :([hline] Jackal "Rojad" Carlos 201 Agent Agop 154 Soldier [Bu mesaj rojad tarafından 26 October 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
rojad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 [Bu mesaj rojad tarafından 26 October 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 gavurlara kalmadık salla biz türkler ele geçiririz bütün sl ve rk yı :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Evet beraber geceleri falan gidip SK kasalım hakkaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar