Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben begenmedim sahsen o ne oyle ya gman topu topu 1 kere cikiyo karsimiza. eli amcada tam muhabbeti koyulastiriyo "our mutual friend","you know who i'm talking about" falan sonrada hadi gene konusuruz diyip tak diye oluyo. valve, half life in senaryosunu iyice lost a benzetmeye basladi, yani 1 senedir bekledigimiz episode 2 de ana hikaye hakkidna tek birsey ogrendik oda gmanin alyx i manipule ettigi o kadar. bi sene daha beklicez bari onda bisiler aciklasalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 mükkemmel olmuş bu oyun. hastasıyım. iki-üç hafta önce duydum ki half-life 2 episode 2 çıkacakmış. önce half-life 2 yi oynadım bitirdim, sora episode 1, derken episode 2.. ufak farklılıklar var motorda episode 1 ile (e insan biri biter bitmez diğerini kurunca görüyor tabi).. örneğin flashlight episode 1 de aux power a bağlıydı, artık değil.. shotgunlara sağ tıklama özelliği, pistol un reload sesi vs.. bu kadar sürükleyici, bu kadar güzel, bu kadar efsanevi fps olmaz arkadaş. yok başka çıkmaz. valve sıçsa yerim bundan sonra. cidden bak. merlinin kazanının başlığı da çok doğru olmuş hl2 ile ilgili, "dijital dünyanın lost u". çıkarın lan episode 3 ü ! ya da önce portal ı bitiriyim sora çıkarın ! aloo benim half life ım geldi hadi valve çalış ! (son striderlı kısım çok zevkliydi, oyunu bitirdikten sonra bir kez daha oynadım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Korsan aldım bitirdim ama öyle dandik bişi görmedim ne kadar açsam grafiği bazı eşyalar ve silahlar bozuk gözüküyodu.. çok uzun değildi hemen bitti ep3 daha uzun olur umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi strider'lı kısım bayıyor artık beni. En son Little Rocket man achievementa kasıyorum işte, gene oraları oynamak bayacak. Hunter'lara arabayla vur vur yetmiyor artık. eheh gerçi spas-12'yi elime aldığım her an içime bir huzur çöküyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 episode one'dan daha başarılı olmuş oyun. hikaye hakkında baya bilgi verdiler, gmanden bile bahsedildi hatta oyun içinde our mutual friend diye. ama kendisini pek göremedik. 3.oyunda kendisini bol bol görürüz inşallah. yalnız sonu çok feci oldu , alyx ağlarken bi değişik oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Az önce bitti. Adamlar bu oyuna duygu katıyorlar resmen. Herhangi bir FPS oyundan çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hl serisinin tüm soundtrackleri mütiş bu arada ya. ama sanatçıyı bulamadım baya elektronik müzikte yardırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bugün alıp bitirebildim anca.portal ı daha önce bitirmiştim şimdi kafamda şöyle bir soru oluştu. oyunda 3 yerde felan portaldaki yapay zekanın sesini duyuyoruz.ne alaka çözemedim ayrıca oyun akışı ve oyun sonu harika. kotor 1 de revan ın biz olduğumuzu öğrendikten sonra 2. kez oha denilen bir oyun sonuyla karşılaştım.Efsane olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Oyunun başlarında Alyx'in hunter tarafından öldürüldüğü yerde vortigauntlar onu diriltebilmişti Eli'i kurtarmak o kadar zor olmasa gerek.Gaza gelip HL2 EP1 ve EP2'yi toplam 15.5 saatte bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 emdiler beynini eli felan kalmadı.zaten commentary de de bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oyun çok kısa, 5 saat felan derken abartılıyor sanıyordum. cidden çok kısa oyun. belki bir tek son bölümle uğraşarak vakit kaybedersin, cidden sinir bişi çünkü, hunterları öldürmeden striderları öldüremiyorsun, striderları öldürmeyince de binaları felan patlatıyorlar. save-load ede ede geçmek lazım :) hl2'de şu herkesin g-man sandığı resimdeki adamı koymuşlar. belki de "g-man değil evladım o, saçmalamayın" babında olabilir :P bazı bölümler çok kolay, bazı bölümler çok zor gibi geldi bana. dengesiz bir oyun akışı var, belki de hikayesel yapmak için böyle birşey koydular. ancak en zevk aldığım kısım şu tünelde sentry gunlarla böcek avladığımız yer oldu. oyunu portalla bağdaştırmaları çok şaşırttı beni. acaba episode 3'te de adrian shepard çıkabilir demek mi oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oyun içinde evet 2-3 defa glados (portaldaki bilgisayar) ' un sesi geliyordu, ben de anlamadım nedir. adrian gg oldu bence, gelmez geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 portaldaki bilgisayar değil yav. ona benziyor ama combine'ların bilgisayarının sesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bone said: oyunu portalla bağdaştırmaları çok şaşırttı beni. acaba episode 3'te de adrian shepard çıkabilir demek mi oluyor bu? nası bi baglantı kurdun be adam =D ama ii olur gelse renk katar ayrıca fuck valve cok kısa oyunlarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 paraparaparaparapraarpapa hep sin'i yapanlar yüzünden, ritual mıydı neydi. adamlar episode sistemini çıkardı ama battılar ve sin episodes 1 bölümde kaldı =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya ellerinde halflifedan başka bir bokta yok afedersiniz adamların. hl serisini bitirince paçaları tutuşacak valveın o bakıma evet paraparaparaparapara bitirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. ep3 sonmu yoksa hl3 yapılacakmı herhangi birşey söyledilermi şimdiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 CS:S ve TF2 var daha ne?TF2 mükemelliğin sınırını zorluyor.Bu arada episode'larla işin suyunu çıkardıkları için direk korsan alacağım EPları. EDIT:Episode 4'ü valve gözetiminde başka bir firma yapacaksın HL3 olmaz yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sin halbuki güzeldi ben aldığıma hiç pişman değilim. Zaten dikkat ederseniz Valve episode sistemi satsın diye her episode'da oyunun yanına bişeyler serpiştiriyor. Yok Portal, yok TF2 falan. Episode 3'ten episode serisinin kısmen sonu olacak. Oyunculardan gelen feedback'lere bakacaklar, ona göre episode sistemine devam edebilirler yada HL3'e başlarlar. Bana kalırsa HL3 gelsin, arada da yan firmalara exp. pack yaptırsınlar yine eskisi gibi. Hem arada o pack'leri oynarız, hemde HL3 çıkınca doyurucu bir oyun görürüz. Bu arada sırf HL üzerine yoğunlaşıyorlar diye Valve'da "başka hikaye yok!" demek yanlış, HL tutmasaydı tutacak birşey bulurlardı. Hatta backup story'leri vardır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 CS:S ve TF2 bitti artık, satacağı kadar sattı artık o kadar büyük gelir getirmez bunlar. belki TF2 birkaç ay daha çok miktarda satılır ama yeni şeyler lazım. Left 4 Dead'i çıkacaklar sanırım gelecek yılın başlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 SadGamer said: CS:S ve TF2 var daha ne?TF2 mükemelliğin sınırını zorluyor.Bu arada episode'larla işin suyunu çıkardıkları için direk korsan alacağım EPları. EDIT:Episode 4'ü valve gözetiminde başka bir firma yapacaksın HL3 olmaz yakın zamanda. single senaryolu menaryolu oyun diyorum. cs tf2 farklı kulvarlar. mmo degiller zaten ek paket cıksın para kazansınlar. cs2:s yada tf3 cok uzun süre gelmiycek şeyler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 TF2 ve CS: Source bitti? Yuh, hangi gezegendeyiz? Türkiye ile sınırlamayın oyun camiasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 7/24 oynamayan için bitti tabii ki, single player bakış açısından. çıktı, sattı, oynandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Multiplayer'ın Epside 2 gibi ömrü olmaz ki oynandı bitti olsun, oynanmaya devam edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 "ellerinde hl'den başka yeni bir şey yok"un devamı olarak yazmıştım onları yoksa haklısın mp oyun bitmez ama yeni bir şey yok valve'un yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yeni ne olcak be. millet hala starcraft 2 oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar