Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aylardır patiye girmiyordum:) işim düştü. sorunum şu: kablonet kullanıyorum baglantı durduk yerde kesiliyor ag baglantılarımda etkin gözüküyor. onu devre dışı bırakıp tekrar etkin hale getirince baglantı tekrar geri geliyor. fakat sıksık bunu yapmak zorunda kalıorum. kalıcı bir çözümü var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ip mi değişiyor ki diye düşünmeden edemedim. arayıp sorduğunda ne dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Sinyalde sorun olabilir, bi kablocuları ara gelip kutuyu falan kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 o öyle olsa altta sınırlı bağlantı derdi gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yok valla bende oluyodu bi ara, gün içinde 10 defa kesiliyordu bağlantı. Bi sinyal seviyesi var 48 falan olması gereken, bende o 20 ile 60 arasında gidip geldiğinden oluyormuş. Kutuya mutuya baktılar hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 tesekkurler. teknik yardım gerekior yani:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bende eskiden çok sık olurdu bu bağlantı kablosunu değiştirince halloldu. Tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar