Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level kasma arzusu ve server arayışı vol 0.231

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Gece oldu gene hüzünlendik, bi yandan ramazan bitiyor bayram sonrası üni başlıyor fln. Ağlamaklı insan oğlu, hele o kuşlar yok mu ötüyor cik cik...

Efem neyse, olay şu. Priest im ile bir daha pve yapacağımı zannetmiyorum bulunduğu server ve pve healinginden kötü anılarım yüzünden nefret etmem vs. Nagrand' dayım süper ping YFM şeysi olmadan full yeşil. Fakat baydım, server ölü BG queueleri çooooooook uzun, adam yok konuşacak. Rogue partnerim ile 2v2 de 1 maç ta 26 puan kaybettik. Gerildik iyice, karaktere tekrar girecek yüzüm kalmadı artık.
Başka tatlar aramak istiyorum anlayacağınız. Aradığım özellikler (class ve server);

*PvP istiyorum her class ile tecrübem var (shaman hariç)
*Populated olsun serverım, ne biliyim lvl 60 sonrası instant olarak dungeon yapmak istiyorum
*Arena' da kullanışlı bir class istiyorum, gene priest rerollayabilirim hatta. Madem en iyi yaptığım şey bu
*Lag olmasın tabi ki

Aklıma bunlar geliyor sahur sonrası beynime kan gitmiyor (genelde gider). Help plx

Edit: En önemli mevzuyu unuttum, level kasmaktan bıktım. Bunun için nasıl bir güç toplayabilrim nedir olayımız?

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 05:04 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny, Marmara İşletmedesin sanırım. Bizim okul açılalı 2 hafta oldu, ha bir de siz Anadolu Hisarındasınız artık haberin olsun :P

Ha bir de PvP istiyorsan ve heal atarım diyorsan Paladin reroll'la herkes şuursuzca istiyor çünkü, ayrıca resto druid de mükemmel bir seçim bence.

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 17:24 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...