circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konu bilgisayarla ilgili.Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.Ben anlamıyorum cunku bu olaylardan.Ödevin son günüde yarın.Yani bi kaç saatte halletmem lazım soru şu: Bilgisayar kasasının içinde bulunan kartların bozulmaları durumunda ortaya ne tür problemler çıkabileceğini tartışınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sinirin bozulur ,önemli işin varsa kafayı yersin ,servise verirsin en sonunda , onuda bekle allah bekle ,parça gelicek derler 1 ay gelmez o parça ,en sonunda servisinde bilgisayarında der ya yeni alırsın yada ümidi kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 1- açılmaz 2- açılsa da düzgün çalışmaz :) sadece kartları ele alırsak, anakart, ekran kartı vs gibi gerekli kartlar bozulursa, açılmaz. (tabi bozukluk var bozukluk var, açılır ama göçme yapar falan filan) onun dışında atıyorum tv kartı bozulursa, bilgisayarın açılabilir. açılmaya da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bu tartışınız sorularıda kıl eder adamı niteki hiç tartışılmaz bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Biraz daha kapsamlı cevap verebilecek olan var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Anakart: Küfredercesine bip sesleri verir. Ekran kartı: Bip sesi veriyomuydu bilmiyorum, monitöre görüntü gelmez. Ses kartı: ses gelmez. Ram: Kesik kesik bip sesleri gelir. + olarak aşırı sinir bozukluğu tapar, deli eder, sağlam kartların da tarafınca kırılmasına yol açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ekran kartında biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diye düzenli bir bip gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 o da küfrediyo yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar