Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bugün küçük bi çocuğun bana "Görebildin mi?" dediğini duydum yani resmen yanımda bi kız çocugu bana "görebildin mi" dedi fakat en yakın çocuk içerki odadaydı(çocuk uyuyordu-arkadaşın kız kardeşi 6.5 yaşında) ve ses dibimden gelmişti resmen. üstüne şimdi yandan bisiklet sesi geliyor(zemin kattayım, yanımda demir örgülü pencere var hafif aralıklı). Hatta 2-3 sn öncede duvara birisi bisikleti dayamış gibi takırtı sesi çıktı(dışarda 2 bisiklet var, büyük olanın gıcırdıyor sürülünce ama çocugun ki normal, ses çıkarmıyor tekerlekte ki süslemelerin sesi vardı sadece dışarda ki sürülenin. Ve sürülen bisiklet oydu resmen. KORKUYORUM LAN, TIRSTIM... UYKUM KAÇTI DAVULCULARDA GELDİ DAVUL ÇALIO olum valla korkuyorum ya tırstım var ya 3.5 olmadıysam neyim ühü ya :'( [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 04:14 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 abdest al namaz kıl ışık gelcek kaçma o ışıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yanda bi ışık yanıyor ama, olmaz mı o? birde daha namaz kılmadım, kıldıktan sonra special effectlemi gelio? ışık cilde zarar verirmi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 olm tşak bi yana harbi tırsıyorum. ceyran yaptı demin kapı çarptı varya kafayı tavana vurcaktım resmen yerimden zıpladım. noluo lan gece gece atraksiyon. cenabette değilim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hangi yana ama sağa mı sola mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sağımda yanıo şuan, sarı sarı sanırım banyo ışığı o, evet banyo ışığı. işaret ediyor olm resmen. git bi boy abdesti al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yok tşak dedin ya. o hangi yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: special effectlemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 çocuğun gözleri beyaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 çocuk yoktu grafik kayması yaşadık o an sadece ses geldi. "Görebildin mi?" diye Ne görcem ya anasını satayım gece gece tırstırdı beni. Korkudan bi tarafımda çıkan çıbanlarımı göreyim gördüm gördüm hade git artık ya uyucam uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kedidir kedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 olm dakkada bir yana bakıp duruyorum, şerefsizim birisi yandan kafayı çıkartıp "tırstın mı len deyuz" dicek diye korkuyorum. olm sabahlar olmasın derlerdide sabah olsun ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 nedir bu "olm" lafı dolandı ağzıma aaaa. korkunca kullanıyorum olm hep ben bu lafı. tırsıyorum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 "Here's Johnny !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 çaki bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 adam daha korkunç ha neyse artık geçti, korkmuyorum. başardım! uyuyabilirim. [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 06:05 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 F.E.A.R. gibi asdfas. küçük kız çocuğu falan deince =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Masteis senin içine kaçmıs cin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar