Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bugün okuldan geliyorum elimde kraker vardı baktım bi tane yavru kus dusmus agactan.krakeri attım buna yemeye basladi falan.biraz uzaklastim yola dogru gitmesin diye yasli bi amca kusa dogru gitti buda yola dogru kacti.o sirada yoldan gecen araba yavru kusu ezdi pat diye ses cikti.sinirlendim yola baksana tadında laf ettim,goynekli iki tane kro cikti sanane la biz ezdik tadinda laflar soyledi.cok sinirlendim ama bisey demedim.bu arkamdan geldi orucum sinirliyim bak gibisinden bisey dedi bende kusu ezince anlık ettigim bir laftı ama arkamdan falan gelme akıllı ol dedim olmazsam nolur laa dedi etrafta tanıdıklarım vardı bunlar geldiler ama bisey demediler izlemeye basladilar falan.bu krolar gorunce gittiler ama eskıiya dolmus sokaklar boylede bi anımdı. simdi eve gelince dusundum bi kus icin cok tepki vermisim galiba.boyle yani paylasip rahatladim sizinle heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oruç tutuyor olsaydın başına böyle bişey gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 lol. onur o tiplerle dönüp konuşman bile yanlış. her yer bunlardan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Biri laf edince arkana bakmadan yürümek yanlış, kalkacan cevap verecen. Alacan taşı yerden atacan kafasına, ya dayak yicen ya da yemicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 o kuşu ezenlerin allah bin türlü belasını versin. hayatları cehennem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aga sakin ya benim annemde geçenlerde fare ezdi adamlar "aha guş geçiyo la ez la ez" dememişlerdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Doğru tepki vermişsin sen , biri de bir gün o hayvanları ezer yola bakmadan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Verdiğin tepki doğru ama hatan bu dallamalara laf ettikten sonra sırtını dönmek.. Belli mi olur ne olacağı saçma sapan heriflerle dolu sokaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar