kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yukardan bakıldıgında bacak saat yöne tersinde döner ama bana göre.. yukardan kuşbakışı bakarsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ikisini de gördüm, yöntemi şöyle:b Atıyorum saat yönünde dönüyor, yani beynin sağ tarafı görüyor, sol gözünüzü kapatıp, sağ gözünüzle ekranın başka yerlerine hızlı hızlı bakışlar atarsanız, beyninizin sol tarafı kontrolü ele geçiriyor hop saat yönünün tersine dönmeye başlıyor. Aynı şekilde bu sefer sağ gözünüzü kapatıyosun sol gözünüzle gene dönen resmin üstüne altına böyle resmi göz kenarından görücek şekilde hızlı bakışlar atıyorsunuz (yani deli gibi bi sağa bi sola bakıyorsunuz ama resme hiç odaklanmıyorsunuz ama göz ucundan da görüyorsunuz hareketiniz) hop gene saat yönünde dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 baska yere odaklaninca yon degistirdi bende. şeyi denicem simdi, kız arkadsımı dusunucem sonra kafadan sayısal bı soru cozucam bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 8. saniyede falan değişti :Dsonra hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kadın saat eksenıne dik acıyla dönüyo ama, kadına üstten abkarsam saat alttan bakarsam saat'ın tersi yönde dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 saat yönü derken bianda tersine döndü falan bi noktada yakaladım.sonra garip oldu böyle bi simdide saat yönü göremiyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 kafayı yedim çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 dönmüyo bende durdurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 acıp bısı bız burda 5 kısı test ettık hıc bır zaman aynı yone cevıremedık :) 2 kısı saga donuyor dedı 2 kısı sol bırımız meme uclarına odaklanmıs o hıc bısı fark edemedı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 iki yöne döndüğünü de gördüm. kesinlikle yön değiştiriyor. odaklanmayla bi ilgisi yok. orda açıklaması var zaten, çoğumuz saat yönünün tersine döndüğünü görürüz diye. altına da yazmış mantık bilmem ne... gerçek olan o anda sola dönüşü olduğu için mantıklı tarafımız sola döndüğünü algılayıp sola döndüğünü söylememizi sağlıyor. sağa döndüğünü görenlerse daha soyut, daha mantıksız yaklaşanlar. sabredip izlediginizdeyse iki yone dondugunu de gorebiliyorsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 çözdüm olayı. istediğim zaman istediğim şeyi görebiliyorum. olay karının gölge formunda olmasında. resimle açıklayayayaım. aşağıdaki resme baktığımızda kadının önünemi bakıyoruz arkasınamı bilemiyoruz. yani işaretli bacak bizi gösteriyorda olabilir arka tarafıda. olay bundan kaynaklanıyor. aha bu da sıfırlanma nokası[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 16:28 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sonuç olarak bakış açısıyla ilgili birşey. iki yönede dönüyor olabilir karı. bilemeyiz şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 karı saat yönü tersine dönüyor onu anladım şimdiki keşfimde. ama karıyla ilgisi yok. alttaki yansımayla ilgisi var. zaten saat yönüne döndüğünü farkettiğiniz zaman yansımaya bakarsanız saat yönü tersine dönmeye başlıyor. yansıma olmasa kesin bir kanıya varamazdık ama yansıma yalan söylemez! [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 16:29 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Düşünmeyle ilgili. Bende tersine dönüyordu ilk, bi ara saat yönüne döndü. Şöyle ki, animasyon iki tarafa dönmeyi de sağlıyor gölge olduğu için. Odaklanırsanız istediğiniz an yönünü değiştirebiliyorsunuz, deneyin olur. Çünkü sağa dönmeyi de sola dönmeyi de aynı şekilde yaptığı için, tamamen sizin kafanızdaki şekillenmeye bağlı. Edir: bağımlılık yaptı yalnız, bi sağa bi sola çeviriyosun istediğin zaman pek keyifli (!). [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 16:34 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben 3 dakka izledim, 4 kere değişti : ( beyin loblarım yarışa girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 şaka gibi, konsantre olup bi an boşaltınca beynimi anlık konsantrasyon bozukluğunda yön değiştiriyor. her seferinde beceremiyorum ama 5-6 kere yaptım o_O dönmesin dursun yeter. [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 16:41 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aga ben her dönüşte değiştiriyorum yönü kafayı yicem çok zevkli azhzhzhhzuuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 eet lam hehaha. taktik buldum ben, altta kalan ayak zıplayıp duruyor ya, ona konsantre olun. diyelim size göre baktığını düşündüğünüz anda aslında ters taraftan geçtiğine kendinizi inandırmaya çalışın. bir zıplayış sırasında pat diye taraf değişio : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ahaha şey yaptım. Hatun hiç bi zaman tur atmıyor, sağa gelince sola dönüyor, sola gelince sağa. Sağ sol dansa vurdu karı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aga o da bişeymi bende memeleri avuçluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Dayı senin 3. lob devreye girmiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aga çok zekiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar