ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ne zaman login olsam,Listemdeki herkes sanki beni yeni eklemiş gibi.Popup larla "eklemek istiyorumusunuz?" diye soruyor 2342 tane popup doluyor.İptal iptal yaparak atlatıyorum. Bu genel bir problem mi?Yoksa bana mı özel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Genel bi sorun olduğunu sanmıyorum, bende öyle bi şey yok. Ayrıca ooo felaket sinir bi şeymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 msn sürümünü tamamen kaldır,msn explorer'ı da win bileşenlerinden,sonra hepsini tekrar kur...ben xp kullanırken bu şekilde çözmüştüm..benim gruplardan da silmişti kişileri..herkesi diğer kişiler'e toplamıştı nickleri olmadan sadece mail adresleriyle..aman tanrım hatırladım gene o-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hazır konu varken bende problemimi söyliym bi internet sitesinden yada adress bardan fln kopyaladıgım bi linki msnden birine yolladgım zaman msg gitmemiş gibi oluyo, benim penceremde gitmis gozukuyo ama karsı taraf göremiyo o linki, naapmak lazım acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hazır konu varken bende problemimi söyliym bi internet sitesinden yada adress bardan fln kopyaladıgım bi linki msnden birine yolladgım zaman msg gitmemiş gibi oluyo, benim penceremde gitmis gozukuyo ama karsı taraf göremiyo o linki, naapmak lazım acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 birisi youtube tan link verdiginde eğer pencereden tıklayıp girmeye calısgımda msn çöküyor. ne sorunlu seymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sintsyer, karşı tarafta sanırım firewall ya da anti virüs açık. ya da msn de öyle bi özellik vardı.. tehlikeli olabilir diye engelliyordu linkleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 youtube linkleri bendede göçüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oper kontrol ettim şimdi evet öyle bi özellik varmış msnde, link göstermekle ilgili, ama linki hypertext halinden cıkarıp, wwwsiz atsam bile gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar