Freyja Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Aydın Doğan'ın pislikleri yeni ortaya çıkmadı.Emin Çölaşan çok gururlu olsaydı 2002 de Aydın Doğan'ın Tayyip'in peşinden koşturduğu görüntüleri ortaya çıktıktan sonra istifayı basardı.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dela bu wow geyiğini geçelim de doğan medyasına mahkum ne demektir onu bir anlatsan. hayli tv kanalı ve gazete mevcut çünkü doğan ile bağı olmayan.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 banlanmaya degmez. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 22:38 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 medenice tartışma üzerine çok güzel örnekler bunlar.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 merak etme hakaret vs. yok, siyaset tartismak yasak ama bu konu o kavramdan ayrilamaz. o nedenle gerek yok.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 editin doğası üzerine hiç not bulunmayınca yanlış anlaşılma da olabiliyor elbette. benim mesajım daha yukarıdaki mesajlara yönelik olsun o halde. :p
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hastayım şu paticik ortamına. Düzeltin bari aydın doğanı fln, konuşmayın burda. Banlanacaksınız, konu kitlenecek, göz zevkimiz bozulacak vs. yapmayın etmeyin. Düzeltemeyeceğiniz şeyleri konuşmayın, konuştuğunuz burda da kalmıyor, gün gelir saçma sapan bir yorumun üstüne paticik kapanır. Zaten kaç ay kapandı yetmedi mi? Yakında yeni sistem dalgasına gene kapanır muhtemelen. Yapmayın etmeyin diyorum, tutun şu çenenizi elinizi her ne haltsa
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 greeny, tartışmayla alakasız olarak söylüyorum, yanlış düşündüğünü düşünüyorum. evet aydın doğanı düzeltemeyiz ama, konuşmalıyız da. düzeltemeyeceğimiz şeyi konuşmayalım gibi bi mantık olamaz.
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Burda konuşmayın diyorum hocam. Dallanıp budaklanıyor, yöneticiler kilit vurana kadar mahkeme hede hödösünden engellenmiştir diyecek. Ondan korkuyorum, dns den paticiğe ulaşmak istemiyorum.
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: 2003 yılından itibaren buna gelen uyarılardan sonra kovulacağını anlıyor ve ileride bir kitapta bunları yayımlamak üzere günlük notlar almaya başlıyor kovulacağını anlamadan önce tutmaya başlasaydı ya o notları. ya da ya da sanki aydın doğan'nın ipliğini pazara çıkarmak için casusçuluk oynamak için mi onca zaman görevine devam etmiş? işsiz kalmaz tabii; ama aydın doğan gibi yediği her tazminat cezasını ödeyecek bir para babası olmadığı zamanlar arkasında, yazılarındaki tarzı baya bir yumuşar.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Olaya emin çölaşana laf etmek yerine doğanın pislikleri diye bakabilmek lazım.
Öne çıkan mesajlar