Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati göreve..!

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Adını söylemeyim bir klubümüzün forumunda böyle bir başlık açılmış,Federasyona önümüzdeki hafta ki maçlarda yaşadığımız terör ve kaybettiğimiz şehitlerimiz için maçlara siyah formalarla çıkılmasını rica ediyoruz.ben maili attım sizden de duyarlı olmanızı isterim,biz görtevimizi yerine getirlim belki federasyon dikkate alır..

Mail örneği ve mail adresi aşağıdadır;

A milli futbol takimimizin önümüzdeki hafta oynayacagi Avrupa Sampiyonasi grup maclarinda sim siyah forma ile mücadele etmesi önerisini sunuyoruz.
Onca verilen cana saygi adina sesimizi bütün Dünyaya duyurma adina bu girisimi TFFden uygulamaya koymasini bekliyoruz.

Saygilarimla...

[email protected]

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 19:03 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o değil de şimdi ligdeki tüm maçlar siyah formayla oynanırsa illabir takım başka renk giymeli.

Siyah-siyah mı olacak ikitakımın formaları? ;)

Geyik bir yana güzel olur bence, hele milli maçta Türkiye ilk defa buna özel siyah formayla çıksa manyak ötesi olur yani. Tepkimizi, üzüntümüzü görsünler. Onlara yapılmadan,i başlasına yapılanı görebilseler keşke..
Sosyal ağlarda paylaş

Millet lig için demiyorum zaten,önümüzdeki hafta milli maçlar Türkiye A Milli Takımı olarak bu maçlara siyah forma ile çıkmak tüm olayımız,ayrıca aksi görüşü olanlar mail atmasın olsun bitsin,mail atan arkadaşlara neden cacık oluyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Cacık oluyosunuz ne demek?

Kimseye engel olduğum yok, kişisel fikrim anlamsız bir hareket olduğu.

Stadlarında taraftarlarının birbirini öldürdüğü bir ülkenin, "Terörü lanetliyoruz biz" diye sahaya siyah formayla çıkması, dışardan bakınca çok komik görülüyor olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok görünmez Emre . Stad içine 1 kişinin yaptığı insanlık dışı hareketle , o 1 kişiyi lanetleyen diğer tüm insanların üzüntüsünü bu şekilde dile getirmesini birbirine bağlayamazsın yani . Sana katılmıyorum ama seni seviyorum , İNSAN OL AZ İNSAN .
Sosyal ağlarda paylaş

@ovçiniko
salt tepki,üzüntü meselesi olarak görmeyecekleri için olayı "bakın pkk bunu bunu yaptı bizde onları protesto ediyoruz" şeklinde algılayacakları için oyuzden avrupa şampiyonası içinde böle bi "siyasi" olartak algınabilicek bi mesaja izin vermezler diye düşündüğümden.nitekim örneği olduğunuda zannetmiyorum bunun

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 19:08 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Staddaki terörle, doğudaki terörü bir tutmadım.

Futbolumuz temiz değilken (ister taraftar açısından bakın, ister federasyon/takım yönetimleri açısından), kalkıp ülke sorununa futbolla mesaj vermenin komikliğinden bahsettiğim.

Aman, her neyse, isteyen istediğini yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin
üye [şikayet et]
§ 08 Ekim 2007, Pazartesi - 19:06 [ özel msj ]
Yok görünmez Emre . Stad içine 1 kişinin yaptığı insanlık dışı hareketle , o 1 kişiyi lanetleyen diğer tüm insanların üzüntüsünü bu şekilde dile getirmesini birbirine bağlayamazsın yani . Sana katılmıyorum ama seni seviyorum , İNSAN OL AZ İNSAN .

Kaancığım, 1 kişinin yaptığı hareket diyorsun da, her derbi maçından önce itler gibi birbirlerine taş sopayla saldıran, bedava bilet için birbirlerini öldüren adamlardan oluşan devasa gruplar var.

Futbol hiç de temiz değil Türkiye'de, kimse de aksini iddia etmesin. O yüzden hiç samimi gelmiyor yaptıkları jestler.

Onu da geçtim kime mesaj veriyorsun ki sen Milli maçta bant takarak? Avrupa'ya mı? Sürekli diplomatlarını Diyarbakır'a gönderen Avrupa'ya mı? E peki niye?
Sosyal ağlarda paylaş

Öle ya da böyle tepki göstermessen,avrupa'da ki insanlar da sen terörü benimsemişsin algılar,hatta ve hatta orada soykırım yaptığını iddaa edecek kadar da küstahlaşır.Korsika adasının Fransa'dan ayrılık talep ettiğini oradaki insanların yürüyüşlerini ya da tepkilerini bilmesek Türkiye'de benim nasıl haberim olabilirdi?Sen de çıkıp her uluslararası alanda tepkini göstereceksin...Haklı olduğun davayı savunacaksın..Bu iş artık Türkiye'nin sorunu değil,destekçileriylee içerde ve dışarda mücadele edeceksin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...