Osso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yoğun karın ağrısı ile gittiim hastanede apandisit ameliyatı oldum sizinde dikkat etmenizi isterim, patlamasına yakın yetişmişim. uyarayım sizi bu tip durumlar basit bi karın ağrısını hafife almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Geçmiş Olsun normal karın ağrısında karnınıza bastırdığınızda ağrınız artmaz fakat apandist'seniz şiddetli bir ağrı duyarsınız ( sağ alt köşe özellikle) burdan anlayabilirsiniz. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 15:16 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ewet bnde onu deneyip ondan şüphelendim birde narkoz etkisi ile yazıyorum kelimeler düşük biraz kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ben patladıktan sonra gittim azdaha 30 dk geç kalsaydım geberiodum aman dikkat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Geçmiş olsun yav tehlikeli olay. İyi fark etmişsin neyse ki Cümleler düşük ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ovçi olum sana sabotaj yapmışlar,ülkücü tavır koymuşlar sana.Moskovada tedavi var falan demişlerdir,haydı ovçi moskofa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 lan olm neyle yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 2 girls 1 cup izlettilerse apandist patlamasiyla ucuz atlatmissin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Aga?Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ne hanzo adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: sturmbrightblade, 08 Ekim 2007, Pazartesi - 15:32 tarihinde demis ki: Ovçi olum sana sabotaj yapmışlar,ülkücü tavır koymuşlar sana.Moskovada tedavi var falan demişlerdir,haydı ovçi moskofa xD DL YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ahahahah evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 cons magazin servisi ameliyattan sonraki şok görüntüleri ele geçirdi. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 melek gibi uyuyo bebegim ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 osman kardeşime acil şifalar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 biraz önce döndüm yanından. kendi cillop gibi. gazı var biraz sancı yapıyomuş, yarın taburcu olcak. hemşireside güzel ayrıca serum filan bağlanırken onu röntlüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bu arada su katilmamis bir serefsizsin orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Osman dikkat et kendine agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 niye olm ne şerefsizliğimi gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 zavalli osman ustunden prim yapmaya calisyosun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dostum ilkeli habercilik anlayışımızı kimse sorgulayamaz. zavallı osman dediğin şu haliyle dağ gibi adam 4 ton çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazorJimmy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Aradim, uyuyomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 benimde ağrısa : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ayrıca olaydan önceki loglar said: Osman olum Osman karnımda garip bi acı var Orçun niyela Osman ama acıyo böle yemekten sora oldu Osman bilmiorum Orçun gastritten Osman gaz deil Orçun olmaasın Orçun ülserdir Orçun belki Osman yok gastrit böle deil Osman ama ülser olabilir Orçun mide kanseri ? Orçun aids ? Osman bilmiom olum çok acıo lan Orçun hepatit b ? Orçun koli basili ? Osman xxxx(annemle ilgili yorumlar) Orçun kolibali? Osman balili?_ Orçun balici ? Osman dela? Osman pardon o tinerci Osman balici benim Osman elimde çatalım ile Osman köürüde Orçun http://www.xxxxxxxx.com/ Osman xxxxxxxx(küfürler) Osman kustum Orçun asdasdfasdfasasas Orçun of olm Orçun iğrenç Orçun ahahaha Osman zaten midem kötü Osman bildiin kustum lan Orçun ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 farklı format said: Osman olum Osman karnımda garip bi acı var Orçun niyela Osman ama acıyo böle yemekten sora oldu Osman bilmiorum Orçun gastritten Osman gaz deil Orçun olmaasın Orçun ülserdir Orçun belki Osman yok gastrit böle deil Osman ama ülser olabilir Orçun mide kanseri ? Orçun aids ? Osman bilmiom olum çok acıo lan Orçun hepatit b ? Orçun koli basili ? Osman xxxx(annemle ilgili yorumlar) Orçun kolibali? Osman balili?_ Orçun balici ? Osman dela? Osman pardon o tinerci Osman balici benim Osman elimde çatalım ile Osman köürüde Orçun http://www.xxxxxxxx.com/ Osman xxxxxxxx(küfürler) Osman kustum Orçun asdasdfasdfasasas Orçun of olm Orçun iğrenç Orçun ahahaha Osman zaten midem kötü Osman bildiin kustum lan Orçun ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar