Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Eski orgumdan sıkıldım, yeni bir tane almak istiyorum. 1000ytl ye kadar çıkışabilirim. eski orgum yamaha ez-30 daha iyi bir org düşünüyorum eskisinden sıkıldım. önerebilcek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yada ez-30 içn pedal nerden alabilirim? bilginiz varsa pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sustain pedalımı istiyosun? yoksa başka tarz bişeylermi?yeni bi org ne tarz bişey istiyosun? böyle ritm'li falan bişeymi yoksa ritmsiz sırf sound olayımı nebiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 1000 YTL dediğinden bir workstation istemediğini anlıyor ve Casio WK serisinin en üst modeli neyse onu öneriyorum. Bende pratik yapmak için 1000YTL'ye aldığım bir WK3500 vardı, memnunum. Yok, ben iyi birşey almak istiyorum diyorsan 1000 lira civarına Ronald Juno bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 1 [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 22:54 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar