janis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Grev yapmaları bişey değiştirmez , çalıştıkları zamanlarda neler yaptıkları bu ülke çok iyi biliyor. Fakat Edirne ve Bursa daki fiberoptik kabloların grevden 4 saat önce kesilmesi gerçekten rezalet. Kendilerini baltaya sapmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Ama merak etmeyin sizden sadece baltaya SAP olur. Keşke hiçbiri işlerine geri dönmesede yerlerine 2 yıllık 4 yıllık üni mezunu boş gezen gençlerden alınsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Grev yapmak işi bırakmaktır benim bildiğim? Kablo kesmek sabote etmeye girer. Allahınızdan bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ist. anadolu yakası telekom bizim burda kapıya dikmisler grev sözcüsü,gözcüsü fln :)) gidip konusmak lazım bi ayıp diilmi yaptıgınız ztn b.k gibi hizmet veriyodunuz hepten batırdınız neyinize grev diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 internet kesik, kredi kartı telefon hatları da kesik. bugün para çekicem, bankamatik çalışmıyor. kredi kartıyla birşey ödeyecem, kredi kartı çalışmıyor. internete bakayım diyorum, o da çalışmıyor. iyi bok yesin tt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sanki mükemmel hizmet sunuyorlar da bir de zam isteyip greve çıkıyorlar. yazıklar olsun , 112 gibi acil hatlara zarar veriyorlar. allah korusun acil bir durum olsa , düşündüğüm şey bi gerçekleşse hayatımda etmediğim küfürü gider t.t şubelerinde ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 - Bana yazı işleri müdürünü bağlayın! - Üzgünüz hatta arıza var, tamire gelen yok.. - Nayır, nolomaz.. Şaka bi yana üzücü bi haber.. İletişim çağındayız ve devamlı telekom ve internet alt yapısıyla ilgili sorunlar baş gösteriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar