janis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Grev yapmaları bişey değiştirmez , çalıştıkları zamanlarda neler yaptıkları bu ülke çok iyi biliyor. Fakat Edirne ve Bursa daki fiberoptik kabloların grevden 4 saat önce kesilmesi gerçekten rezalet. Kendilerini baltaya sapmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Ama merak etmeyin sizden sadece baltaya SAP olur. Keşke hiçbiri işlerine geri dönmesede yerlerine 2 yıllık 4 yıllık üni mezunu boş gezen gençlerden alınsa.
noxite Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Grev yapmak işi bırakmaktır benim bildiğim? Kablo kesmek sabote etmeye girer. Allahınızdan bulun.
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ist. anadolu yakası telekom bizim burda kapıya dikmisler grev sözcüsü,gözcüsü fln :)) gidip konusmak lazım bi ayıp diilmi yaptıgınız ztn b.k gibi hizmet veriyodunuz hepten batırdınız neyinize grev diye
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 internet kesik, kredi kartı telefon hatları da kesik. bugün para çekicem, bankamatik çalışmıyor. kredi kartıyla birşey ödeyecem, kredi kartı çalışmıyor. internete bakayım diyorum, o da çalışmıyor. iyi bok yesin tt...
kitana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sanki mükemmel hizmet sunuyorlar da bir de zam isteyip greve çıkıyorlar. yazıklar olsun , 112 gibi acil hatlara zarar veriyorlar. allah korusun acil bir durum olsa , düşündüğüm şey bi gerçekleşse hayatımda etmediğim küfürü gider t.t şubelerinde ederim.
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 - Bana yazı işleri müdürünü bağlayın! - Üzgünüz hatta arıza var, tamire gelen yok.. - Nayır, nolomaz.. Şaka bi yana üzücü bi haber.. İletişim çağındayız ve devamlı telekom ve internet alt yapısıyla ilgili sorunlar baş gösteriyor..
Öne çıkan mesajlar