ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Irak sınırına bomba yağıyor 24 saatte 15 şehit verilmesinin ardından operasyonlara hız verildi 08.10.2007 11:30 Şırnak'taki Gabar Dağı'nda kurulan hain pusu sonucu teröristlerce şehit edilen 13 Mehmetçiğin ardından bölgede kapsamlı operasyon başlatılırken Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bu sabah karşı da Irak sınır bölgesi yoğun top atışına tutuldu. Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Çukurca'da konuşlandırılan askeri birlikler, Şırnak'taki hain pusunun ardından teyakkuza geçirildi. İlçede bulunan 3'üncü Komando Taburu ve 21'inci Taktik Sınır Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı askeri birlikler, saat 04.30'dan itibaren Irak sınırındaki hedefleri top atışına tuttu. İlçe merkezinden de duyulan top atışları yaklaşık yarım saat sürdü. DHA İşte Genelkurmay bildirisindeki o hassas cümle Sınır ötesine ateş başladı. Metehan Demir Uyandırma Servisi'nde anlattı. 08.10.2007 10:59 13 askerimizin şehit olduğu saldırının ardından Genelkurmay Başkanlığı'ndan dün akşam yapılan açıklamada bir cümle dikkat çekti. Bugüne kadar bu yöndeki iddialarla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Genelkurmay ilk kez kararlığını ve tutumunu açıkça ortaya koydu. Açıklamada sınır ötesine yönelik topçu ve roket atışının sinyali verilerek " Terör örgütü mensupları, yurt içerisinde operasyon birliklerimizle, yurt dışına kaçış noktalarında ise ateş destek vasıtalarıyla takip edilmektedir. " denlldi. Bakanlar Kurulu toplandı Türkiye'nin gündemi terör 08.10.2007 11:48 Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 11.30'da toplandı. Toplantıda dün ve bugün Güney Doğu'da meydana gelen çatışmaların ardından 15 askerin şehit olması değerlendirilecek. Sınırötesi operasyon masada abovvvvvv başımıza iş açılacak galiba
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Milletimizin basi sagolsun.Ailelerine sabir.
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 girsinler artık ırağa ne oluyorsa olsun seyirci kalıp zart zurt orda burda bomba patlatıp meclise girebilceklerse bu şekilde yerim ben böyle terörü. Girin yakın abi. gg
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Strateji oyunu değil bu falan diyorduk, gerçekçi olalım diyorduk Irak konusunda. ama böyle olaylar sırf sabır taşsın diye yapılıyor heralde. Yoksa başka ne olabilir ki.
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi allah aşkına yapmayın ya TSK laiklik için gerekirse darbe yapacak ayarda gezerken terör konusunda neden aynı gür sesini çıkartmıyor ? hükümete her türlü ayarı veren TSK bu konuda mı hükümetin yüce onayını bekliyor ?
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 herkese kızgınım ben AKP ye de kızgınım TSK ya da ya NE OLURSA OLSUN artık bu kadar ezik dura dura biz böyle bir milletin evlatları mıyız yüzyıllarca dünyayı yönettik Paraguay değiliz biz ya ne olacaksa olsun artık
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 tsk terördende çıkar sağlıyo türkiyede hiç bizaman terör köküne kadar kazınmıycak yoksa nerden alıcak tsk parayı bukadar otoritesi olur mu ozman avrupa hangi orda böle iktidara falan kafa tutabiliyo yok çünkü barış var tirkiyede terör olduğu sürece tsk güçlü kalıcaktır
Slat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 @Zep: Saçma saçma saçma saçmalık bullshit crap asdlkjkzlx Tsk pkkyı bilerek bitirmiyor istese 2 günde bitirir cart curt bunların hepsi deli saçması.. Evet istese çok rahat bitirebilir pkkyı fakak dış güçler ve hükümet izin vermiyor.. Olası bir K. Irak müdahalesi sonucunda ülkedeki bütün sıcak para hooop diye çekilir, dımdızlak ortada kalırız.. Niye? Çünkü şu an bu ülkede ekonomi diye birşey yok.. Yabancı çekildiği an ekonomi çöker..
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ben bunu tek neden olarak göstermedim türkiyede terörün bitirilememesinin onlarca nedeni var senin söyledğin ekonomik boyutuda bunlardan sadece biridir burda yazmaya kalksak hepsini çıkmaıyız işin içinden niyekim hepsinide yazamayız devtetin bildiği herşeyi vatandaş bilmiyo bu ülkede
Lucky Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 MEKANLARI CENNET OLSUN ŞEHİTLERİMİZİN. tehlikenin farkındamısınız arkadaşlar adamlar içimize kadar girdi dağdaki teröristi öldürürsün biter ama bu kan emicileri önce içimizden temizlemeliyiz. MECLİSTEKİ PKKLILARIN MAAŞLARINI biz ödüyoruz yazıkların olsun böyle sisteme.. artık hükümet birşeyler yapmalı yoksa askeriyenin dabersine bile razıyım
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Evet zaten TSK zevk alıyor askerlerinin şehit düşmesinden... Saçmalamayın ya.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dtp kınamamış.sınırdışı operasyona karşı çıkmış.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Terörü lanetliyoruz,kınıyoruz demekle olmuyor zaten böyle şeyler.Türk insanı kendisine dokunmayan yılanla ilişkiye girmezse yarın bu şehit sayısı 113 de olur 513 te olur. Ben bu kadar tepkisiz bir toplum görmedim arkadaş çok değil bundan on yıl önce olsa bu tür bir olay üniversiteler ayaklanırdı insanlar örgütlenirdi sorunlarını anlatırlardı,zor veya kolay bir çözüm de bulunurdu.Şimdi kanallara bakıyorum bir tek kanalda bile bu olayla ilgili en ufak bir şey yok haberlerden sonra yarın gazetelerde çıkar,yarından sonra yine unutulur bu topic de kaybolur gider. Hükümet desen o başlıca bir sorun zaten içlerinde pkk yı destekleyen var,pkkyla bağlantılı parti var böyle adamlar yönetiyor ülkeyi,en üsttekiler zaten doğu işgal altına girse yine "Terörü kınıyoruz lanet olsun off" der, bayram yemeği verir el öptürürler sonra yine aynı rutin. Ordu desen 60 yıldır aynı sistemleri,stratejileri uyguluyor.Sadece asker yetiştirerek bir yere varılmıyor artık 1900 lü yıllarda değiliz. Zaten basından bahsetmişsiniz o umutsuz vakâ bundan beş yıl evvel de Şırnak'ta asker şehit edilse gazetedeki haberin yanında karı resmi olurdu. Basının Doğuyla ilgisi yok.Halkın Doğuyla ilgisi yok,Doğu uzayda gibi hissediliyor.Hükümet zaten Doğuyu ülkenin yükü olarak görüyor. Şimdi siz Doğuda yaşıyorsunuz ve belli gelenek ve göreneklere göre yetişmişsiniz,eğitim almışsınız.Hükümete ve halka ne kadar güvenirsiniz? Adamların yapacakları pislikler için daha uygun bir ortam mı var?Bir de bu dönemler gözlerin Türkiye'de olduğu düşünülürse seslerini çıkartmaya çalışacakları tahmin edilmiyor mu yani. Herşey "off terör allah belanı versin ya" ile bitmiyor.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 "PKK ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA" Erzurum yürüyüşünde başı çekenlerdendim. En iyi arkadaşalarımdan birisi Diyarbakır Lice'de asker. Onun yatak arkadaşı şehit düştü. said: - A. Şükrü Karataş'ın Erzurum Karayazı ilçesi Tosunlu Köyü, Delirmemek elde değil.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Vatandas olarak ne yapmak lazim acaba ?
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Forumda bazıalrı gene ezber lafları yazmaya başlamış,yok asker eski yöntem kullanıyor,yok hava civa,Nasıl müzcadele etsin strateji uzmanlarımız?Hayatınız da harp eğitimimi aldınız da böyle emin konuşuyorsunuz?
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bilmediğimiz şeylerin olduğunu unutmamak lazım. Allah hepsine rağmet eğlesin; ailelerine, sevdiklerine ve arkada bıraktıklarına sabır versin. Elbet karşılığını vereceğiz ama neden bu kadar uzun sürüyor cidden anlayamıyorum
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Tamam Ares sen devam et o zaman strateji uzmanı olursan ne biliyorsan onu yapmaya.Her şey çok güzel ülkede :))9 ne olsa ölenleri tanımıyoruz
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Ordu desen 60 yıldır aynı sistemleri,stratejileri uyguluyor.Sadece asker yetiştirerek bir yere varılmıyor artık 1900 lü yıllarda değiliz. Bunu yazıyorsan anti tez'i ni de söyle,ne yapmalı ordu?bikaç yıldır aynı ezber laf ordu eski yöntem kullanıyor,ordu öyle davranıyor falan filan.Ne yapmalı ordu?Onu söyleyen yok.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ordunun sisteminin doğru olmadığı gözümün önünde,benim gördüğüm bu en azından.Şunları şunları yaparsak herşey düzelecek diyemem sadece çözüm bulunmasına çabalanmasını,böyle şeylerin unutulmamasını söylüyorum.Şahsi fikirlerimi söylerim söylemesine ama bana göre doğrudur bunlar sana veya ona göre değildir.Dediğin gibi strateji uzmanı değilim sonuçta.
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pkk/%2311256828
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: ama ne yazık ki, türkiye'de terör ile mücadele tamamen orduya terk edilmiş durumda. hükümet ise yeni stratejiler üreteceği yerde, ordu - pkk çatışmasından çıkar istifade etme peşinde. şaşılacak şey! Teşekkürler werewolf,bu satır herşeyi özetlemiş..
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yalnız dikkat ettiysen bazıları dediğin ben sadece orduya mal etmedim bu durumu
Öne çıkan mesajlar