MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ares +1 ünlü ya da sanatçı geçinen ciğeri 5 para etmez mahoları , kevaşeleri bu şehitlerin haberi yerine gösteren kanallara da kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hepinizi idealist bir yaklaşımla gönüllü askerliğe davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 edit: neyse vazgeçtim........................... [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 22:10 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Türkiye'nin sorunu az asker olması dğil, aksine pekçok askeri var bu ülkenin, aktif görev yapan dahil. ASıl sorun savaş teknikleri, bu tür çatışmalar, gece yarısı baskınları, biraz ironik oalcak ama "savaş etiği"ne aykırı. Bu tür gerilla saldırıları, uzaktan kumandalı mayınlar, roketatarla vurkaçlar vs. yüzünden çoğu kez üst düzey rütbeli de olmak üzere pekçok şehit veriliyor. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 wizard biz o etiğe aykırı eylemlere kısaca "terör" diyoruz... [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 22:20 tarihinde, Arkasokak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Savaş etiğine aykırı?Savaşın neresi etik ki?Gerçi göreceli herşey falan filanda , savaş savaştır.Bence etiği filanda yoktur Öyle COD oyunlarında ki gibi olmasın sora Lan pompa alıo ezik gel tüfekte kapışalım!Adam gibi oyna lan pompa ezik silahı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bodrack vicdani retçi ağzı yapma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İyi yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ben bazı şeyleri anlamadım Gece yarısı baskın yapmak askeri anlamda etiğe aykırı mı? Sun Tzu'nun öğretileri arasında bile bu tür baskınlar var iken nasıl oluyorda aykırı oluyor. Gece yarısı baskın yapmak nasıl terör oluyor onu hiç anlamadım. Şimdi Kurtuluş Savaşında çarpışan askerler teröristmiydi zira gece yarısı baskınından bol olay yoktur o savaşta. Savaş etiği diye bir şey yoksa Cenevre Anlaşmasına uyan ile uymayan bir oluyor yani. Mesela ele geçirdiğin hastanedeki askerlerin kafalarını kesip bunları hastane avlusuna dizmek ile yaralı düşman askerine ilk yardımı yapıp güvenliğini sağlamak aynı şey zira ikisinde de savaş savaştır. Neyse bu derece anlayışsız birisi olarak ben gidip bir duş alayım, belki zihnim açılır. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 22:36 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Savaşın etik bir yanı olabileceğini kabul edersek fedaykin söylediklerinde haklısın.Tabii ki yaralı askerlere yardım edenler veya sivillere zarar vermeyenler vs etiğe uygun davranmış olur Ancak ben savaşta etik yada etik değil diye bir ayrım olabileceğini düşünmüyorum çünkü yukarıda söylediğim gibi savaşın kendisi etik değildir bence He birde zaten ilk söylediklerine katılıyorum ilk mesajımda onu anlatmak istemiştim.PKKnın kullandığı yöntemler terör örgütü olmasını sağlamaz.PKKnın amacı onun terör örgütü olmasını sağlar.Yoksa yola bomba koymak fln terörizm değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 allah ailelerine sabır versin yanlız hiç birşey olmamış gibi normal bir habermiş gibi verdi geçti zaten yarın gazetelerdede magazin haberlerinin yanında küçük bir haber olarak verirler sanki artık normal birşeymiş gibi gösteriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Fedaykin haklı. Gece yarısı baskınını bu kategoriden ayrı tutmak lazım. Hatta belki de burada uygulanan teknikten öte uygulayanın meşriyeti sorgu altında. Sonuçta uygulanan teknik, sivil öldürülmediği sürece uluslararsı kamuoyundan tepki çekmez. Savaş etiğinin var olup olmaması üzerine olan tartışmayı ise, Fedaykin'in de belirttiği Cenevre Ant. (ya da çok daha geriye gidersek San Tzu) dışında, yani hukuksal bir açı dışında tartışmak bizi bir yere vardırmayacak. Hukuki boyutu dışındaki her boyut normatif argümanlara gebe. Bu yönden yanlışımı düzelteyim de daha fazla tartışmaya gerek kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 cado... merak etme manşet yapan gazete de olur ufacık köşe açan gazete de. Fakat, böyle bir olayın medyada Hürriyet-vari, yani (siyasete girmeden bu sorunun içinden nasıl çıakcağım ki:) tepkisel, provokatif yer almaması yanlısıyım. Tartışılsın ama yapıcı ve düşünsel bir dilde, eleştiri olsun diye eleştiri yapan, tiraj için kıçını yırtan anlayış pek faydalı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Belediye seçimlerinde oy kaybetme riskini göze alarak AKP operasyon kararı çıkartmalı meclisten. Eğer gene kulağının üstüne yatma numarısnı yaparlarsa yazıklar olsun AKPye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ve ufak bir detay belki ama resmen savaşta değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Merak etmeyin arkadaşlar bunlar terörün son çırpınışları 10 yıldır çırpınıyor eşşolueşşek bir türlü defolup gitmedi bu topraklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 TSK lık bi olay da yok yani ortada. bugün tam yetki verilse TSK en fazla 6 ayda içerde ve dışarda bitirir terörü. Mehmet ağarın vaadi de buydu zaten. ama başımazdıkler devletin makro yönetiminde başarısız. belediye olayını filan iyi hallediyolar şimdi Allah var. haklarını vermek lazım. ama komple devlet yönetmek zor iş bunu başaramadılar. ayrıca 20 senedir "bölücü" terör "bölücü" terör diyoruz ama kimse düşünmüyo ki lan bunlar bölücü o zaman biz de tekyürek olalım diye. bunlar yüzünden kendi insanımızla kavga ediyoruz. Medyanın AKP'nin bi başarısızlığını eleştirirken takındığımız dile de çok dikkat etmeli. bazen bel altı bile çalışıyolar. e iyi de zaten terörün istediği o. birbirine düşürmek milleti. ama bunu bile kavrayamıyoruz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Peki hükümet ne yapıyor bu konuda onu da düşünmek lazım. 4.5 senedir koca bir hiç yapıyor pkk konusunda cesaret vermek dışında teröristlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 @giovanni said: bence TSK daha iyisini yapabilir. yani bir şey var engelleyen sanki istese bitirebilirmiş gibi geliyor bencede aynen katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Destek yok arkasında. Hükümet TC ordusuna arkandayım diyemedi kaç aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ya dusunuyorumda bu olay ABD Askerlerine olsa ABD rahat birakirmi onlari? ( tmm abd birak kötü bi örnek o zmn baska verem ) İran İngiliz askerlerini esir alinca savasa kadar gidiyodu ingiltere ama biz onlarca binlerce sehit vermemize ragmen TSKnin elinde olmayan sebebler yüzünden birsey yapamiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Ya dusunuyorumda bu olay ABD Askerlerine olsa ABD rahat birakirmi onlari? ( tmm abd birak kötü bi örnek o zmn baska verem ) İran İngiliz askerlerini esir alinca savasa kadar gidiyodu ingiltere ama biz onlarca binlerce sehit vermemize ragmen TSKnin elinde olmayan sebebler yüzünden birsey yapamiyoruz... -------------------------------------------------------------------------------- İngiltere İran askerlerini esir alınca hiçbir halt yapamadı örnek yine yanlış olmuş. Sadece oturup Ahmedinecad ile kendilerince alay ettiler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Cumhurbaşkanı Gül, 13 askerin şehit edilmesiyle ilgili Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'tan bilgi aldı. Şehitler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyaret ettiği birlikten. http://www.medyafaresi.com/?hid=7887&cid=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 forum kurallarını hatırla abi forum kurallarını hatırla.. forumm... zzzsssttt... foruumm... kurall... küfür etmeee.. etmeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 başımız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar