newdonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ayrıca tartışmayıda bilirim ama buragın futbolunun iyi oldugunu söyleyen biri varsa anlamıyordur bu elmaya portakal demek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: newdonis üye § 11 Ekim 2007, Perşembe - 12:47 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bilip de konuşmak ukalalık degildir en azından kötü ukalalık degildir. ayrıca rewendor bu yazılan terimler senin sadece FM bilginden ibaret olan terimler degil gerçek futbol hayatındada kullanılan terimler sana sadece oyundan tanıdık geliyordur heralde. Eheh, çok eğlenceliymiş bu adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kusura bakma hocam sadece futbol değil zeka seviyesinde de senin baya bir altındayız o yüzden boş yere uğraşma bizimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Selam ben burak yilmaz hepinizi dovdurucem !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 fistanında dedigi gibi sevmezler antalyada antalyalı olduğu için de kıçı kalkıktır biraz :) kndisiylede lise zamanında muhabbetim olmuştu çok kalkık hemde beyin yok ama kullanacak pozisyonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ya ne biliym geldiginden beri kac tane adam gibi mac oynadı da tigananın prensi oldu ben cidden hatırlamıyorum 1 en fazla 2 mactır. bence bu adamdan bişey olmaz tmm bişeyler yapmaya calisiyo ama beceri yokki ne biliym yaw acayp bi insan işte besiktasta oynamaması lazım bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 tuncayla aynı düzeyde iki futbolcu. tuncay daha çalışkan bir de adapazarlı bizim hemşeri ondan biraz öne çıkıyor. ne de olsa antalyalı burak. ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 antalyalı oldugu icin ezik degil, artis ve gotu kalkık sakaryalılar ezik olur genelde emrah mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Burakla Tuncay aynı düzeyde :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: ya ne biliym geldiginden beri kac tane adam gibi mac oynadı da tigananın prensi oldu ben cidden hatırlamıyorum 1 en fazla 2 mactır. adam en az 7-8 maçı tek başına kazandı geçen sezonun ilk haftaları ve genelde de iyi oynadı. burada birçok kişinin dediği gibi kontra atak oyuncusu filan da değil alakası yok bu maçlardan sonra da muhtemelen götü kalktığı için düştü birdaha da çıkamadı. benim düşüncem birdaha da toparlanamaz gönderilsin biyerlere uğraşmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 he sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 burak yılmaz'a trabzonspor maçındaki oyunu için teşekkür ediyor, bundan sonra böyle oynamaya devam etmesi halinde burada bir sürü insanın bir sürü lafı yemesi gerekeceğini hatırlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: antalyalı oldugu icin ezik degil, artis ve gotu kalkık sakaryalılar ezik olur genelde emrah mode nerden geliyo sakaryalıların ezikliği acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar