Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burak Yılmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
newdonis
üye § 11 Ekim 2007, Perşembe - 12:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bilip de konuşmak ukalalık degildir en azından kötü ukalalık degildir.

ayrıca rewendor bu yazılan terimler senin sadece FM bilginden ibaret olan terimler degil gerçek futbol hayatındada kullanılan terimler sana sadece oyundan tanıdık geliyordur heralde.

Eheh, çok eğlenceliymiş bu adam :)
Mesaj tarihi:
fistanında dedigi gibi sevmezler antalyada
antalyalı olduğu için de kıçı kalkıktır biraz :)
kndisiylede lise zamanında muhabbetim olmuştu çok kalkık hemde
beyin yok ama kullanacak pozisyonlarda
Mesaj tarihi:
ya ne biliym geldiginden beri kac tane adam gibi mac oynadı da tigananın prensi oldu ben cidden hatırlamıyorum 1 en fazla 2 mactır. bence bu adamdan bişey olmaz tmm bişeyler yapmaya calisiyo ama beceri yokki ne biliym yaw acayp bi insan işte besiktasta oynamaması lazım bu adamın
Mesaj tarihi:
tuncayla aynı düzeyde iki futbolcu. tuncay daha çalışkan bir de adapazarlı bizim hemşeri ondan biraz öne çıkıyor. ne de olsa antalyalı burak. ezik
Mesaj tarihi:
said:
ya ne biliym geldiginden beri kac tane adam gibi mac oynadı da tigananın prensi oldu ben cidden hatırlamıyorum 1 en fazla 2 mactır.

adam en az 7-8 maçı tek başına kazandı geçen sezonun ilk haftaları

ve genelde de iyi oynadı. burada birçok kişinin dediği gibi kontra atak oyuncusu filan da değil alakası yok

bu maçlardan sonra da muhtemelen götü kalktığı için düştü birdaha da çıkamadı. benim düşüncem birdaha da toparlanamaz gönderilsin biyerlere uğraşmaya değmez
Mesaj tarihi:
burak yılmaz'a trabzonspor maçındaki oyunu için teşekkür ediyor, bundan sonra böyle oynamaya devam etmesi halinde burada bir sürü insanın bir sürü lafı yemesi gerekeceğini hatırlatıyorum.
  • Yeni Oluştur...