Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 aradığım ozellikler 8 gb ve müzik listesini ipoddaki gibi göstermek kaydıyla bir mp3 player arıyorum.nerde bulabilirim ucuza ve ipod dışında ne onerebilirisiniz? mekan ist/anadolu yakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ipod dışında mp3 player bence yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ipod kalitesiz diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: Mayhem, 07 Ekim 2007, Pazar - 17:54 tarihinde demis ki: ipod dışında mp3 player bence yalan. hadi len. creative tavsiye ederim. sony de iyidir daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ipok kullanmadım. nasıl gösteriyor müzik listesini o? paran varsa Trekstor Vibez tavsiye ederim kesinlikle. şu an piyasada bulunan en kaliteli mp3 player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 CREATIVE RULZ arkadasım ipod falan yalan emperyalist güçlerin olayı o sdfgasdg şaka bi yana cidden ses olayında creativein eline kimse su dökemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 döker yav, cowon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ipod un ses kalitesi creative'i yanağından öper diye biliyordum en son :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 çok yanlış biliyorsun, creative öttürür ipod'u ses kalitesi konusunda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şimdi şöyle de bişe var, modelden modele göre değişir. creative in ufak olan playerlerında ses beklememek gerek. ama bi creative zen vision:m canavar ötesi bi alettir. sonra cowon var çok sağlam o da. iriver var onun da ses kalitesi çok iyi. sony nin ses kalitesi çok iyi ve sony nin kendine has bi tadı var ses olarak. sonra benim bahsettiğim trekstor markası çok iyi değil sanırım ama sadece Vibez modeli(bu model efsane player rio karma nın yeniden doğmuş şeklidir) mükemmel bir alet. uzar bu konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 creative'in ufak olanları bile fark atıyor ipod'a. sony'den de iyi creative :P her ikisi de 5 farklı ipod 2 farklı sony ile denendi, onaylandı. sokarım bıçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 siz şaşırdınızmı sony mp3 player'da ses kalitesi olarak bir numaradır. nw-a 808 in üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 creative ile karşılaştırmamışsın demek ki ^^ denedim ki söylüyorum yani, çevremde bir sürü sony mp3çalar kullanan insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ipod disinda mp3 player onermek sacma olur bence ipod al derim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 atla ortasından aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 nw- a serisimi karşılaştırdıkların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şeklini şemalini gösterirsen söylerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Firefox daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 dandik kulaklıklarla mp3 player karşılaştırırsanız farkı anlamazsınız tabi ki... 20-30 ytl lik sony kulaklıklardan adam gibi ses cıkmaz zaten, mp3 player sağlam olsa bile.. 100ytl lik falan bi kulaklık alacaksınız ki adam gibi karşılaştırasınız :D merak ederseniz buyrun http://dapreview.net [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 22:11 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ipod nano kullanıyorum 4 5 ay aydır çok güzel bence tavsiye ederim bana tek eksisi volume az geliyor belki çok yüksek sevdiğimdendir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 o ses sana az geliyorsa sağır olmana ya da kulkala ilgili bi sorun yaşamana az kalmış :D bende max 30, 15 te dinlerken yetiyor da artıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 veri koyun arkadasim ortaya, mahalle agzi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Nah Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Heryere yazdığım gibi Cowon'a bak. 150milyondan bir milayar kadar modelleri var, hiçbir incelemede ses kalitesi açısından ikinci olduğnu göremdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 cowon'a laf yok zaten. ayrıca oper, kulaklıklarım gayet kaliteli kendisiyle geleni kullanmıyorum herıld :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar