Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayan vekil ile el sıkışmadılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayan vekilin eli havada kaldı

Gülşen Orhan (Akp milletvekili) ellerini sıkmak istediği bazı erkekler ellerini uzatmayınca, şaşkınlığını atlatıp nasıl selam verdi?

İşte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin milletvekilleri, il danışma meclis üyeleri vs... Üzülüyorum...

Haberin Tamamı

Not: Siyaset değildir. Siyasi partilerle konunun ilgisi yoktur. Günümüz Türkiye'sinden bir haberdir.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:44 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Neresi siyaset değil bunun? Çıkıntılık yapmak için yazmıyorum da, tartışılacak tarafı gayet yine malum mevzulara değinerek olabilir yani.

Edit: Atacağım cevaba baktım da o yüzden sildim bir an bunu yazdım.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 16:23 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Siyaset yok. Siyasiler var. Tayyib ile yolda giderken selamlaşsanız siyaset mi yapmış olursunuz? Anlatmak istediğim benim şu anki Türkiye'nin hali. Siyasetçiler var fotoğrafta evet ama siyasi bir olay yok.

Ona kalırsa otobüs beklerken de siyasi bir olay yapıyoruz. Otobüslere belediye izin veriyor. Belediyeler devletin elinde. Devlet yani bütün bakanlıklar (ki içişleri oluyor burada belediyelerle ilgili) Akp'nin elinde. Otobüs beklemek siyasi midir?

Biraz saçma olmuş olabilir anlatım ama siyasi değil.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 16:31 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ombakkombak 07 Ekim 2007, Pazar - 16:46 tarihinde demis ki:
Kadınlara ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılması gayet siyasi bir konudur arkadaşım kusura bakma.

Kadınlara doğuda her yerde 2. sınıf insan muamelesi yapılıyor. Doğuda bir adaımn 2-3 karısı varsa ve kadınlar ona göre 2. sınıf vatandaşsa bu siyasi midir?

Kusura bakma alakası yok.
Mesaj tarihi:
kadınlara ikinci sınıf vatandaş muamelsiyle alakası yok bence olayın adamların dini görüşleri bizim bi hocamızda vardı bayan kendisi erkek öğrencilerin elini sıkmıyodu mesala ozman erkek öğrencilerde onun gözünde 2. sınıf vatandaş mı oluyo o adamlar öle düşünseler gidip oturup dinlemezler zaten kadını.inanç olayı bariz
Mesaj tarihi:
Kadınlara doğuda her yerde 2. sınıf insan muamelesi yapılıyor. Doğuda bir adaımn 2-3 karısı varsa ve kadınlar ona göre 2. sınıf vatandaşsa bu siyasi midir?

Kusura bakma alakası yok.

----------------------------

bu nasıl sığ bir bakış açısıdır?
doğuda her yerde kadınlara ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyor öyle mi?

bir diğer bomba da bunu siyasi kabul etmeyişin?

oy tuttum seni
Mesaj tarihi:
kadınlara 2. sınıf muamele yapılması toplumsal bi sorundur hatta insan hakları sorunudur.bu siyasiler arasında tartşılırsa atıyorum bi grup kadınlara 2. sınıf muamele yapılsın bi kısım yapılmasın derse yada herhangibi bi açıdan tartışılırsa bu konu evet siyasi bi sorun olur.türkiyedede bunu savunacak herhangibir siyasi partinin barınabileceğini sanmıyorum

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 16:56 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bişey daha burda tartışacağımız şey adamların dini inançlarıysa bu bize düşmez bunu kimse tartışamaz bunu milletvekili yapsaydı evet tartışılcak bi konu olurdu nitekim forum kurallarında bunun tartışılmasıda yasak gene tartışamazdık yani:)kadın gitmiş adamların ellerini sıkmak istemiş.adamlar millet vekili olsalardı evet yine tartışılcak bişe olurdu nitekim buda siyasete girerdi:)onun dışında tartışcak tek bişe kalıyo haberde bazı erkekler diye geçiyo adamlar burda her bazı adamın dini görüşünüde tartışcak değiliz.topik hatalı üretim yani

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 17:05 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...