Lethious Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sinan akkol, serpil ulutürk, tuğbek ülek ve ekibi yeni bir dergi çıkartıyorlar. ekip şöyle: :: Berkant Akarcan :: Erce Güven :: Erdem Madaralı :: Eren Okka :: Eser Güven :: Göker Nurbeyler :: Göktuğ Yüksel :: Güven Çatak :: Jesuskane :: MegaEmin :: Mehmet Kentel :: Olgay Ertez :: Serpil Ulutürk :: Tuğbek Ölek :: Volkan Turanhttp://www.oyungezer.com.tr diye de bir siteleri varmış. fikirleriniz neler bu yeni dergi hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=189125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 aha. oyungezer diye arattığımda çıkmamıştı. teşekkürler uyarı için. kilitlenebilir eğer istenirse bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bence ayrı bir başlık olarak burası kalsın. Diğerinde hala Level ile ilgili tartışma dönüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 inş başarılı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ah gameshow ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 tutmaz artik FHM ayarinda bisey kurmalari gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 eski gameshow tayfasınada teklif götürselermiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Forumlardan... Ben; said: Bir Undying klasiğinden sonra Clive Barker'ın edebi yeteneğini oyunlarda da konuşturduğuna inanmamak aptallık olur. O yüzden Jericho'ya güvenim büyük. Tabi nasıl bir sistem gerekir oynamak için o ayrı. Hele hele benim gibi öğrenci kesimin parası o sistemlere yeter mi o apayrı. Gene oyun çıktıktan 2 sene sonra oynayacağız gibime geliyor. kbryantt; said: edebi yetenek? Çok mu edepli yetenekleri var? ebedi olmasın o? asdflkdsjflaksdhfhasdjfcxzf gene ben; said: Edebiyat yeteneğine, edebi yetenek denir. Edebiyat yazısı denmez mesela, edebi yazı denir. Bunları ilkokulda öğrendik biz ya, atladın mı sen? Clive Barker'ın ünlü bir yazar olduğunu bilebilecek kadar kültür sahibi olduğunuzu düşündüğüm için de ayrı özür dilerim. forumlarda sevilmemeye mahkum muyum neyim anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 popon yukarda sadece 2 cm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kaşındı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 gayet yerinde bir ayar olmus bence dev: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bence bryant haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 edebi demek edepli demekmiş. bugün bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bu arada jericho ps3 demosunu oynadım az once tesaduf oldu bence tam bir klasık olacak grafik atmosfer gerılım hat safada sıstem olarak da pc de kastıracak bır oyuna benziyor maalesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya iyide edebinle otur falanla karıştırmış o kekocan hueahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kardesim almıs dergiyi daha iyi olmus boyle o gozluklu bi eleman vardı sinanmıydı ic bayıcı yazılarından kurtulmus genclerin eline gecmis dergi. oh ya for dı firidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 nası almış ya? çıktı mı ki dergi? ha bir de, oyungezer ne bok bir isimdir ya. daha kötüsünü seçememişler mi? tuğbek ölek'in blog'unda çok daha güzel dergi isim seçenekleri var bence. reload bile daha iyiymiş. hem anlamlı olurdu. oyungezer ya, entel dergisi gibi. tam o serpil ölek'in tarzında dandirik bir isim. 3 saniye içerisinde akla geliyor zaten oyungezer falan. öyk. zaten almıyordum level, artık bunu hiç almam bu isimle. düşünsenize arkadaşlarınıza bişey göstericeksiniz oyungezer oyungezer nedir abi, dergi ismi kısa olur bir kere. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 21:36 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 site kasıyor yalnız millet hücum etti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ozturkce en azindan yok levelmis gameshow mus reload mu shadowstalkerzzz KewLcompter filan ne lan bunlar turkum turkce konusurum turkce dergi ismi gormek isterim ya sev, ya ba daba du! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 "oyungezer" ismi son karar olmayabilir çünkü sitelerinde "isim hakkında ne düşünüyorsunuz" diye bi anket vardı belki değişikliğe gidebilirler.Gerçi anket sonuçları bunun tersi yönünde ama neyse...Hoşuna giden varmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İyi isim ya. Oyunsever de olabilirmiş aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 oyun sevicilik yeni bi fetiş falan mı =P türkçe de zaten dergi adı olarak tek isim var doğru o da oyungezer. allahım ya. salak saçma şeyleri savunmayın. oyungezer diye isim mi olur. alt kültüre hitap ediyor. kekolar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ismi beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: ya sev, ya ba daba du! asdfjadshfjhzjxcfhjdasf yerlerdeyim viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar