Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyungezer [yeni oyun dergisi]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

sinan akkol, serpil ulutürk, tuğbek ülek ve ekibi yeni bir dergi çıkartıyorlar.

ekip şöyle:

:: Berkant Akarcan
:: Erce Güven
:: Erdem Madaralı
:: Eren Okka
:: Eser Güven
:: Göker Nurbeyler
:: Göktuğ Yüksel
:: Güven Çatak
:: Jesuskane
:: MegaEmin
:: Mehmet Kentel
:: Olgay Ertez
:: Serpil Ulutürk
:: Tuğbek Ölek
:: Volkan Turan

http://www.oyungezer.com.tr diye de bir siteleri varmış.

fikirleriniz neler bu yeni dergi hakkında?

Sosyal ağlarda paylaş

Forumlardan...

Ben;
said:
Bir Undying klasiğinden sonra Clive Barker'ın edebi yeteneğini oyunlarda da konuşturduğuna inanmamak aptallık olur. O yüzden Jericho'ya güvenim büyük. Tabi nasıl bir sistem gerekir oynamak için o ayrı. Hele hele benim gibi öğrenci kesimin parası o sistemlere yeter mi o apayrı. Gene oyun çıktıktan 2 sene sonra oynayacağız gibime geliyor.

kbryantt;
said:
edebi yetenek? Çok mu edepli yetenekleri var? ebedi olmasın o?

asdflkdsjflaksdhfhasdjfcxzf

gene ben;
said:

Edebiyat yeteneğine, edebi yetenek denir. Edebiyat yazısı denmez mesela, edebi yazı denir. Bunları ilkokulda öğrendik biz ya, atladın mı sen? Clive Barker'ın ünlü bir yazar olduğunu bilebilecek kadar kültür sahibi olduğunuzu düşündüğüm için de ayrı özür dilerim.

forumlarda sevilmemeye mahkum muyum neyim anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

nası almış ya? çıktı mı ki dergi?

ha bir de,

oyungezer ne bok bir isimdir ya. daha kötüsünü seçememişler mi? tuğbek ölek'in blog'unda çok daha güzel dergi isim seçenekleri var bence. reload bile daha iyiymiş. hem anlamlı olurdu.

oyungezer ya, entel dergisi gibi. tam o serpil ölek'in tarzında dandirik bir isim. 3 saniye içerisinde akla geliyor zaten oyungezer falan. öyk. zaten almıyordum level, artık bunu hiç almam bu isimle. düşünsenize arkadaşlarınıza bişey göstericeksiniz oyungezer oyungezer nedir abi, dergi ismi kısa olur bir kere.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 21:36 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"oyungezer" ismi son karar olmayabilir çünkü sitelerinde "isim hakkında ne düşünüyorsunuz" diye bi anket vardı belki değişikliğe gidebilirler.Gerçi anket sonuçları bunun tersi yönünde ama neyse...Hoşuna giden varmış demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...