Laraken Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 herkes bi eleştirmen arkadaş. cümlelerinizin başına "bence" yazarsanız daha mantıklı olur, sinema eleştirmenleri işsiz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Attığım mesajın yanında benim nick'im yazıyor zaten, anlayamıyor musun kimin fikri olduğunu? Aquila, gayet de güzel filmdi Saw, kendinden üst gömleklerdeki filmlerle karşılaştırılıp haksızlık ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 gidin pokemon izleyin, japon fanboylari sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 @Asteroth lafı üzerine almaya ne meraklıymışın arkadaş sen. sana demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Kime dersen de. Forum burası, herkesin ayrı bir nick'i, ayrı bir kişisel düşüncesi var, sanmıyorum ki kimse "Aha bu mesajı yazdım ama bu Mahmut'un fikri" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 üzüyorsunuz beni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 "testerenin felsefesi ?" diye sorarlar adama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar