Laraken Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 herkes bi eleştirmen arkadaş. cümlelerinizin başına "bence" yazarsanız daha mantıklı olur, sinema eleştirmenleri işsiz kalmaz.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Attığım mesajın yanında benim nick'im yazıyor zaten, anlayamıyor musun kimin fikri olduğunu? Aquila, gayet de güzel filmdi Saw, kendinden üst gömleklerdeki filmlerle karşılaştırılıp haksızlık ediliyor.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 gidin pokemon izleyin, japon fanboylari sizi.
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 @Asteroth lafı üzerine almaya ne meraklıymışın arkadaş sen. sana demedim.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Kime dersen de. Forum burası, herkesin ayrı bir nick'i, ayrı bir kişisel düşüncesi var, sanmıyorum ki kimse "Aha bu mesajı yazdım ama bu Mahmut'un fikri" desin.
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 "testerenin felsefesi ?" diye sorarlar adama .
Öne çıkan mesajlar