Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gönlümden geçenleri aldım ben, mutlu sayılabilirm lakin yine de howard dan önce duncan'ı mı alsaydım diye tereddüt etmedim değil. reddick preseason'da iyi. howard artık bu sene coşsun.al jefferson da coşsun bi zahmet. kirilenko kendine geldi gibi ama belli olmaz. noah la jianlian dan umutluyum. raja bell geçen sene kadar oynasa yeter. kristici de kidd yüzünden aldım. artest de savunmacı kimliğinden baya sıyrıldı sayı falan atıyo artık, hadi hayırlısı bakalım. t.j. fordu alsaydım aslında raja'yı alcaama yahu.neyse. slaughter da tamamen fantazi bi seçim tabi ama bence iş yapacak miamide.

masticore, ne veriyosun ji'ye karşı?

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 23:58 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 23:58 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 00:00 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
istanbul lions
jason kidd
dwyane wade
ben gordon
corey maggette
emeka okafor
jorge garbajosa
andrew bogut
chris kaman
chucky atkins
morris peterson
charlie bell
alonzo mourning
bobby jones
Mesaj tarihi:
Victorious Secret

Shaquille O'Neal
Carlos Boozer
Kevin Durant
Antawn Jamison
Steve Nash
Stephon Marbury
Zaza Pachulia
Andris Biedrins
Grant Hill
Ronnie Brewer
Sam Cassell
Troy Murphy
Matt Barnes

Bugun Victoria secret la 3 yıllık Sponsorluk anlaşması imzaladık
Mesaj tarihi:
ji yianlian benim özellikle istediğim bi oyuncu zaten, iyi kötü oynamış bakmam yani, eğer çok cazip bişey olmazsa vermem zaten-zaten benim isteyeceğimi de sen vermezsin.
Mesaj tarihi:
said:
AthleT 22 Ekim 2007, Pazartesi - 23:23 tarihinde demis ki:
Bende Amare'yi takas etcem.
Var mı alan =P

Ben dedim sakatlanır yine diye :) Yeni çıkıyor bu hafta sakatlıktan ekim başı sağ dizinden sakatlanmış yeniden. Sezonu bitiremez diye düşünüyorum. Ayrıca LucifeL'e kafam girsin demeden geçemeyeceğim.
Mesaj tarihi:
o kadar vahim durmuyo istatistikleri?
%77,5 FT kariyer ortalaması var ve maç başına 2.2 TO. Valla alınan bir çok oyuncudan iyiydi 5. round için. NY'de kendini bulacak güveniyoruz!
Mesaj tarihi:
soyliyim gilbert arenas kesin dizinden sakatlanir yine. Dizinden bir kere sakatlanip kariyerini bitiren bir adam yoktur. Dizimden 6 kez sakatlanmis bir insan olarakdan biliyorum ki gilbert sezona bomba gibi baslicak ama sakatlanicak... khala benim 13uncu pick ile gilberti takaslarim ama cok istersen lol :D

Bir de puanlama, sistem, hede ve hodoler ile ilgili genel bir bilgi verirsen bos bir aninda lig baslamadan cok sevinirim (z) khala.

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 17:52 tarihinde, rLx tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...