Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya inaktif olucaklarsa neden girdiler ya off en fazla 5 dakka alır ya bi bakıcan kim naapmıs bide dier gnn kadrosunu hazırla
ya en kotu hafta sonundan 10 dakka ayır butun haftadaki kadronu ayarla cok mu zor ya?
Mesaj tarihi:
toggie sistemi anlamadım ben dedi bırakıp gitti.
LucifeL'e yorum bile yapmak istemiyorum kötü konuşucam yoksa. Vaktim yok nete giremiyorum diyip forumda yazı yazan bir adam.
bluebugs adlı takımın sahibi arada bakıyor sanırım. Dün Qrich'i sokmamış mesela lineup'a.
Northern Union bakıyor mu emin değilim.
Insight ilk günlerde bıraktı zaten. Onun da sebebi yok.

Fistan ben khala masticore pha rlx dreagloth mokoko bya takip ediyoruz sanırım.
Mesaj tarihi:
abi bluebugs a yaptigim 21431254123 trade teklifinden 1ine 10gun sonra falan cevap alabildim anca.. :( .. bilmiyorum neyse ya butun bu inaktiflere ragmen sonuncuyum ya digcegim yok zaten :D

gerci bu hafta lig liderini zorluyorum cok feci :P
Mesaj tarihi:
iyiymiş o zaman. 2 oyuncu değiştirdim. bu arada oyunu hakkaten daha yeni anlamaya baslıyorum. kadrodaki degisiklikleri hergun yapmak gerek, macı olanları kadroya alıp, o gun macı olmayanları cıkarmak gerek.

bir de yanında UTIL yazanlar da oynuyor di mi? yani onların istatistigi de skora yansıyor.
Mesaj tarihi:
evet onlar da oynuyor sadece BN(Bench)'ler oynamıyor. Her gün değiştirmenin yanısıra mesela bi 10-15 dakkada önümüzdeki bir ay için kadronu ayarlayabiliyorsun. Bugünü yapıp submit changes dedikten sonra kadronun hemen üstündeki tarihlerden yarına tıklayıp yarını diziyosun. Sonra yine submit changes diyerek ertesi güne geçiyosun. Böyle böyle istediğin kadar ileri tarihe kadro ayarlayabilirsin. Tek sakıncası var arada sakatlanan olursa o adamı bırakıp yenisini alırsan bütün günleri baştan düzenlemen gerekiyor.
Mesaj tarihi:
yok yahu hergun bakarım dert olmaz da, bazı haftasonları sehir dısına cıktıgımda dediğin şeyi uygularım, iyi oldu ogrendigim saol.

bu sezon biraz gec uyandım artık ama gelecek sezon daha deneyimli bir sekilde kafaya oynıcam insallah :)
Mesaj tarihi:
arenas'ın döneceği gibi hayallerim var diyosun yani? oq tql diyesim geldi asdsdfd. arenas ezik kompleksi yüzünden aşırı hırs yapıyo o sakatlığın sebebi de tamamen hırsı. 2aydan fazla var hala gelmesine ve geldiği gibi gidicek kanımca. çok sağlam durmaz arenas.
  • Yeni Oluştur...