Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilginç ligde herkes takımından memnun heralde takas 1 tane oldu su ana kadar.Bana hava hoş çok rahat şampiyon olucam.Ayrıca o takası holy kabul etsede benden geçmez kasmayın öyle şeyler
Mesaj tarihi:
Holy said:
oyun başından beri en kötü haftamı geçirdim ve şans bu ki senin de en iyi haftandı yanılmıyorsam. Tamamen bal.

en kötü haftamdı diyebilirim.Normalde sonuç 8-1 olmalıydı camby insan dısı oynadığı için 7-2 bitti blok 1 farkla kazandın.Takımın çok kötü playoff a bile kalamayabilirsin bu takımla.
Mesaj tarihi:
ben trade e hazırım da, 3 teklif geldi şimdiye kadar, üçüde çok komik. Biraz makul teklifler getirin lütfen. Bu arada Chris Bosh için khala ile konuşmuştuk onu düşünüyorum şu sıralar, daha iyi teklif olursa veririm teklif sahibine.
Mesaj tarihi:
rLx said:
21 hafta olmasi sacma degilmi biraz? sonucda 14 takim var bazilariyla 2 bazilariyla 1 mac yapmis olucaz...
yavrum nba'in kendisi de öyle. bazı takımlarla 3 maç bazıları ile 4 maç yapıyo takımlar.
Mesaj tarihi:
milletin ne istediğini anlamıyorum ki ben. istatistikleri gayet yakın adamlar teklif ediyorum millet taşak falan geçiyo. yazın abi teklif ettiklerimi mantıksız olmasının sebebini de söyleyin.
her gün 2 trade teklifi yapıyorum, özel mesaj falan atıyorum tekliflerine bak diye ama daha kimseye beğendiremedim.
Mesaj tarihi:
holy kusura bakma, teklif ettiğin adamların arasında beno udrihi ve rankı olan 420yi görünce istatistiklerine bakmadım bile, hatta oynadığını bile bilmiyodum. onun siniriyle sana bi karşı teklif gerçekleştirdim. dediğim gibi kusura bakmazsın işallah. ha yine de kabul etmem çünkü udrihe güvenmiyorum, ayrıca bibby dönünce napıcak kestiremiyorum(aslında kestiriyorum).böyle.
Mesaj tarihi:
Pick rankine bakmayın derim, bazen bi oyuncu sakatlanıyo onun yerine normalde 15-20 dakka alıp o istatistiklerle 300 üncü seçilen adam 30-35 dakka alıp daha fazla istatistik üretiyo vs vs.
Mesaj tarihi:
bya said:
holy kusura bakma, teklif ettiğin adamların arasında beno udrihi ve rankı olan 420yi görünce istatistiklerine bakmadım bile, hatta oynadığını bile bilmiyodum. onun siniriyle sana bi karşı teklif gerçekleştirdim. dediğim gibi kusura bakmazsın işallah. ha yine de kabul etmem çünkü udrihe güvenmiyorum, ayrıca bibby dönünce napıcak kestiremiyorum(aslında kestiriyorum).böyle.
bibby hakkında takas dedikoduları var + bibby 4-6 hafta yok. 4-6 hafta uzun bir süre + ranklerine bakıp oyuncu değerlendirenler yazsın bari teklif yapıp kendimi kasmıyım. Pick rank'i 80 olan Al Harrington şu an 20 mesela.
Mesaj tarihi:
Örnek olsun diye yazıyorum holy mesela: gelmişsin benden T.J.Ford ve Damien Wilkins istemişsin ki ikisinin durumuda iyi şu anda, ve bunlar yerine sakat olan Zack Randolph ile Jason Williams ı önermişsin, sence bu normal mi?

typo
Mesaj tarihi:
Daha önce hiç oynamadıysan Fantasy hakkında yazı yazan yazarlar var yahoo'da, onların yazılarını okuyabilirsin. Başlamadan önce çok yararlı olur pick yaparken nelere dikkat edeceğin konusunda.

Bizim ligimize ise katılman mümkün değil sanıyorum. Öyle bir opsiyon var ise bile tüm adamları dandik alacağın için şansın olmaz.
Mesaj tarihi:
Basketball ve NBA bilgime guveniyorum ,sizin lige zirveye oynamak icin degilde buradaki muhabbete bulasirim diye katilmayi istemistim yoksa farketmez hangisi oldugu. Biri basitce kurallari yazsa yeterdi ama birgun okurum bulup.Simdi pek usengec bir moddayim
Mesaj tarihi:
Holy said:
rLx said:
21 hafta olmasi sacma degilmi biraz? sonucda 14 takim var bazilariyla 2 bazilariyla 1 mac yapmis olucaz...
yavrum nba'in kendisi de öyle. bazı takımlarla 3 maç bazıları ile 4 maç yapıyo takımlar.
bebegim biliyoruz herhalde de bizim icimizde west east diye birsey yok? lolz.
Mesaj tarihi:
Holy said:
bya said:
bibby hakkında takas dedikoduları var + bibby 4-6 hafta yok. 4-6 hafta uzun bir süre + ranklerine bakıp oyuncu değerlendirenler yazsın bari teklif yapıp kendimi kasmıyım. Pick rank'i 80 olan Al Harrington şu an 20 mesela.

takas dedikodusu var diye kalkıp sana Kirilenkoyu vermemi beklemiyosun heralde+maks.6 hafta daha bu seviyede oynayacak(ki hiç belli olmaz, bu yükü kaldırabilecek kapasitede biri değil udrih) biri için bi takas yapmam+ burda udrih'ten bahsediyoruz adam hiç mi hiç gelecek vaatetmiyordu, maç başına 10 dakka oynuyordu hatta, yani sadece rankinge baktığım da söylenemez+ randolph da sakattı + yani daha güzel tekliflerini bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Randolph'un sakatlığına da baksaydın keşke :) Yalan o sakatlık dün gece oynadı gayet, bu gece de oynayacak ama haklısın krilenkoya az verdim :P
Mesaj tarihi:
rLx said:
bebegim biliyoruz herhalde de bizim icimizde west east diye birsey yok? lolz.
İnsan hissettiği yerdedir. Ben doğuyum mesela. Herkes çıksın söylesin hislerini.
Mesaj tarihi:
vince carter iyi hissetmiş maça cıkmıs 13 sayı yazmış ama yanları kötü.
neyse sakatlıklardan kurtuldum sonunda.
şöyle güzel bi Center trade tekliflerine açığım.
  • Yeni Oluştur...