Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de insight'ı 6-3 yeniyorum ama şanssız biraz RIP sakattı bu hafta.
Trade optionsınızı editleyin, trade etmek oyuncuları falan görürüz ona göre trade teklif ederiz.
Mesaj tarihi:
Hehe i own u m8.
Geriden geldim ve bu gazla ilk maçımı kazanırım diye düşünüyorum. Sayıların eşit olması ise büyük şans yalnız ikimiz de 213 atmışız lol.
Neyse bu gece 6-3 yaparım galibiyeti garantilerim.B)

Ayrıca benim trade ediceğim adam yok ama güzel teklifleri düşünebilirim :)
Mesaj tarihi:
Camby ve Marion toplamda 23 sayıyı geçerlerse ki geçmeleri yüksek olasılık bu haftaki maçımı alnımın akıyla kazanıyorum hesaplarımda bir hata yoksa :D

Güzel maçtı ama tebrik ederim :P
Mesaj tarihi:
abi cok boktan bi oyunmus lan bu. yahoo'ya kafam girsin, ne biçim bir arayuz, nasıl bir sistemi varsa. kullanmayı cozemedim daha.

simdi biraz inceledim daha iyi anlamaya basladım. anlamayanlar için biraz bahsedeyim.

ilk maclarımızı oynamısız henuz. week 1 bitti yani, 2. hafta macları oynanacak. lig tablosunun gorundugu yerde sekmeler var, schedule'e girip ordan mac takvimini gorebilirsiniz. takıma ya da haflara gore sonucları gorebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Khala ile başabaş gidiyoruz şuan ama merak etmeyin alıcam aşagı :D

Rank Team W-L-T
1. khala's Sugarkids 7-2-0
2. Victorious Secret 7-2-0
3. İstanbul Lions 6-2-1
4. Holytown Ladies 6-3-0
5. Şutat Jazz 6-3-0
6. Dreagloth 5-3-1
7. Istanbul's Magic 5-4-0
8. bluebugs 4-5-0
10. Insight 3-6-0
11. Northern Union 3-6-0
12. Fenerbahce Ulker 2-6-1
13. Antalya Scorpions 2-7-0
14. Baston Зentik 2-7-0
Mesaj tarihi:
e abi tek mac yapmadık mı biz? ne zaman 6 galibiyet 2 maglubiyet almısım? bi de beraberlik ne be :)

hmm dur simdi anladım galiba. toplam 9 istatistik var. tek mac yaptım. bu macta rakibimden iyi olan istatistik sayısı 6, kotu olan 2, aynı olan 1 var. tamam oldu simdi.
Mesaj tarihi:
ulan artest yaktın beni, reddick de oynar sanıyodum ben preseason da atıyodu 15-20 sayı maç başına, pu allah belanızı vermesin:P
Mesaj tarihi:
oden'ın sakatlığı belliydi zaten de asıl preseason maçlarında performansı iyi olan oyuncuları aldık şimdi hocalar oynatmıyor
bkz. mike conley jr, al thornton, brandan wright, marco belinelli
Mesaj tarihi:
mikki moore u bırakıp david lee yi aldım pending on 7 november yazıodu ama adam gelmedi baska bi takım almıs neden ben alamadım
bilgisi olan warmı bu konu hakkında ????
  • Yeni Oluştur...