bya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şimdi kadromuzda yanında BN yazanlar oynamıyor, geri kalanları ise puan getiriyor öyle değil mi? mesela yanda util yazanların manası nedir? bi de ilk beş falan yok heralde utiller dışında 8 oyuncu var çünkü.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Şimdi bi kadroya koymakta zorunlu oldugun oyuncu mevkileri var bide sana 2 tane util. sansı vermiş . İstersen oraya 2 tane Center koy fark etmes ama util'de mevkilerle aynı puanımı getiriyor bilemiyorum onu
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Norhtern Union kimin ise takımını kontrol etsin. C'si eksik ve sakatı var :P Biri mevki farketmeden direk puan alıyor adamlar desin lütfen. Çünkü kimse koçun o adamı o maçta hangi mevki de oynatacağını, yada maç içinde sakatlanma falan olunca adamın çekileceği mevkiyi bilemez sanırım. Geçen sezon Krilenko'yu PG olarak izledikten sonra herşey mümkün :P
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 takımlarınızı kurmayı unutmayın nba bugün başlıyor
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 fistan trade'i reddettim, çakal mısın ehue :)
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Aslanlarım Carlos Boozer 32 sayı, 15 ribaund Ronnie Brewer 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve 4 top çalma
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Lig başladı hiç birşeyde tık yok maç oynuyan oyuncular oynamadı gözüküyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Benim de merak ettiğim, hafta boyunca yapılan istatistiklerin ortalaması mı alınacak ya da belli bir maça mı bakılacak sadece? Mesela tj ford oynamış gözükürken bosh da birşey yok bende?
rLx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Northern Union da 2 macdir 1 kisi eksik oynuyor. Yigit in belesden kara gecmesine izin veremem. Kimse antranoru ilgilensin takimiyla :D
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 asd, benim amele union. netim pek uygun değildi, giremiyordum yahoo'ya ilgilenemedim pek. bakıcam şimdi <3
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Lan. Berk topsun lan. ühü zaten yeniliyorum. Yao Ming ağzına sıçıym.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dreagloth said: Benim de merak ettiğim, hafta boyunca yapılan istatistiklerin ortalaması mı alınacak ya da belli bir maça mı bakılacak sadece? Mesela tj ford oynamış gözükürken bosh da birşey yok bende?Her gece takımınızın genel istatistikleri yenileniyor. Yeni oynayan oyuncuların istatistikleri takıma ekleniyor ve haftanın sonunda kim daha fazla istatistikte öndeyse maçı alıyor.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 YAOOOOOOOOOOO sdf, bilmiyorum da, son anda yetişmişim allahtan, roster eline almış ben yokken sfd
bya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 marcus slaughterı yollmışlar, onu atıp yerine başkasını almamın imkanı varr mı?
rLx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 var add player diceksin, add lemek istedigin oyuncunun yanindaki + ya basicaksin daha sonra da takimindan cikarmak istedigin adami cikaricaksin
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu sizin ligin linkini atsanıza, izleyelim dışardan kim siliyor kim ownlanıyor.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bu arada uzun süre ilgilenemeyecek olanlar ilerki tarihler için kadro ayarlayabilirler. Benim 1 haftalık kadrom hazır vizelerim varken yardımcı koçlardan birine devrettim takımı :P Lig dışardan izleniyo mu bilmiyorum ama link şöyle Ligimiz
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 nası sıralama oluyor hiçbişi anlamadık biz. nası puanlama vs. biribirimizle maç mı yapıyoruz nedir ?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 You are not allowed to view this page because you are not in this league. (Error #152) izlenmiyormuş =)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Fistan said: nası sıralama oluyor hiçbişi anlamadık biz. nası puanlama vs. biribirimizle maç mı yapıyoruz nedir ?Şu anda ligdeki match up'lara baktığınızda üstte bi tablo var 9 tane istatistik var. O istatistiklerden koyu olanlarda sizin önde olduğunuz anlamına geliyor. Bir hafta boyunca oynayan oyuncularınız istatistikleri o tabloya ekleniyor. Aynı şekilde o hafta rakibiniz olan oyuncunun da istatistikleri ekleniyor. Haftanın sonunda o 9 istatistikten en az 5'inde önde olan takım o haftanın maçını kazanıyor.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Holytown ile 5-2 şu an = bakalım nolacak
Öne çıkan mesajlar